Ben en fazla 25 atlatabiliyorum malesef bitkin düşüyorum göğüslerim kopacak gibi oluyor göğüs bedenim 115 cmBaşla müthiş faydalı ben de yarın en az 1000 tane atlıcam
Kız güncelledim ya ben kendi sporlarımı ekledim deKuzum süpersinhaydi tabloyu güncelleyiverde bende ekleyeyim
Oooooo ne gögğüs var kız maşallah :)Ben en fazla 25 atlatabiliyorum malesef bitkin düşüyorum göğüslerim kopacak gibi oluyor göğüs bedenim 115 cmama 25 le başlayıp yavaş yavaş yükseltmek istiyorum
Oha diyorum bu ne19 AĞUSTOS CUMARTESİ SPOR LİSTESİ
1.hippotalamus
3 mil Leslie 45 dk: 90 puan
100 ip atlama: 20 puan
Toplam:110 puan
2. @yumaknuro
30 dk yürüyüş: 60 puan
Toplam= 60 puan
3. @kahve kitap ve ben
120 dk yürüyüş: 240 puan
4. @MiuLego
500 ip: 100 puan
30 dk eliptik: 120 puan
20 dk bisiklet: 60 puan
100 crunch: 20 puan
50 ters mekik: 10 puan
50 çakı: 10 puan
50 bridge: 10 puan
20 leg raise: 10 puan
90 sn plank-60 sn sağa plank-60 sn sola plank: 21 puan
120 sn wallsit: 12 puan
TOPLAM: 373 puan
Hadi bakalım canımsılar listeye yaptığınız sporları girin de spor tablomuz coşsun
Dr yönlendirmedi mi birde ıkınma kendiliğinden geliyor kız epiduralde olmuyormuş ıkınma hissi işte1. cidemi benim zor oldu ca im tecrubesizlikten dolayı. Ikinmayi bilmiyordum çünkü ama bu kafa ile gitsem epidurale eminim daha rahat olur.. Ama tam normalin de korkulacak bir yani yokmuş 2.de bunu anlamış oldum :)
Malesef genç kızlığımda 90 dı o zamanlar 55 kiloydum düşün en büyük derdim göğüslerim kalça desen dümdüzOooooo ne gögğüs var kız maşallah :)
Aynen yavaştan başlayıp arttırırsın her gün 1 ip arttır mesela
Genetik mi canım göğüs büyüklüğüMalesef genç kızlığımda 90 dı o zamanlar 55 kiloydum düşün en büyük derdim göğüslerim kalça desen dümdüzorantısız vücudum Allahtan eşim bişey demiyor geçen Dr a gittim sırt agrısından göğüs ameliyatı olacaksın dedi ama kilo vermeden hiç bir cerrah yapmak istemez dedi
Canım o bugün değildi ki yani aslında bugün yani ayın yirmisinde :)))tevafuk55 hani nerde zumba puanları spor listesinde
Oyy o ne kiz görmez olaydımKız güncelledim ya ben kendi sporlarımı ekledim de
Evet malesef en iri benimki ve kuzeniminGenetik mi canım göğüs büyüklüğü
göğüs ameliyatı olan bir arkadaşım yaklaşık 45 kilo verdi ve sonra oldu zaten o zamna da çok bir şey kalmamıştı sarkmaları toparlandı sende öyle yapabilirsinEvet malesef en iri benimki ve kuzenimin
Hos geldin canimHanımlar merhaba. ben de kilo vermek istiyorum. 60 kiloyum aslında çok fazla değil gibi ama vücudum 80 gösteriyor. ani bir kararla 2 hafta sonra tatile gidiyoruz. benim 2 haftada biraz toparlamam gerekiyor. yarından itibaren ben de başlıyorum.
Hoşbuldum hemen cevap veriyorum ben 32 yaşında 1.63 boyundayım 4 yaşında oglum var. 51 kiloyla hamile kalıp 60 la doğuma girdim. doğumdan 1 ay sanra 46 kiloydum. veee sonra birşey oldu ömrüm boyunca olmadığım kadar iştah geldi bana ve 60 a çıktım. bazı bazı 57lere kadar düşebilsemde sonrasında yine aldım malesef.Hos geldin canimyaş boy kaç acaba çocuk var mı diyetisyene gidip hiç yag olcumu yaptırdın mi ayy n3 sordum yine ya hu :)))))
Boyuna göre çok kilon yok aslında ama belki sağlıksız beslenmen aburcunbur tüketimi kola tarzı içecekler senin daha kilolu görünmene neden olmuştur. Çünkü onlar yağ depoluyorlar maalesef. Beraber güzel kilo verebiliriz ama nacizane tavsiyem devlet hastanesine gidip rutin ölçümlerini yaptırman sonra ver elini 55 kiloHoşbuldum hemen cevap veriyorum ben 32 yaşında 1.63 boyundayım 4 yaşında oglum var. 51 kiloyla hamile kalıp 60 la doğuma girdim. doğumdan 1 ay sanra 46 kiloydum. veee sonra birşey oldu ömrüm boyunca olmadığım kadar iştah geldi bana ve 60 a çıktım. bazı bazı 57lere kadar düşebilsemde sonrasında yine aldım malesef.
Az bile yaptım kız dur yaeın daha çok yapıcam bu hafta kendimi spora vericemOha diyorum bu ne
Doğru canım ben de denk gelmiştim de esttisyen birine tamam yapalım ama önce kilo ver demişti. Hadi zayoflayalım bir an önce o zamannnnnMalesef genç kızlığımda 90 dı o zamanlar 55 kiloydum düşün en büyük derdim göğüslerim kalça desen dümdüzorantısız vücudum Allahtan eşim bişey demiyor geçen Dr a gittim sırt agrısından göğüs ameliyatı olacaksın dedi ama kilo vermeden hiç bir cerrah yapmak istemez dedi
Görüşcez seninle sen getir beni gaza getirOyy o ne kiz görmez olaydımmaşallah sana
Hayır yanıyorum yanıyorum bütün bunlara rağmen 1. olamayacaksin ona yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?