• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Ben en fazla 25 atlatabiliyorum malesef bitkin düşüyorum göğüslerim kopacak gibi oluyor göğüs bedenim 115 cm :KK43: ama 25 le başlayıp yavaş yavaş yükseltmek istiyorum
Oooooo ne gögğüs var kız maşallah :)
Aynen yavaştan başlayıp arttırırsın her gün 1 ip arttır mesela

:spor:19 AĞUSTOS CUMARTESİ SPOR LİSTESİ:spor:

1. hippotalamus hippotalamus
3 mil Leslie 45 dk: 90 puan
100 ip atlama: 20 puan
Toplam:110 puan

2. @yumaknuro
30 dk yürüyüş: 60 puan
Toplam= 60 puan

3. @kahve kitap ve ben
120 dk yürüyüş: 240 puan

4. @MiuLego
500 ip: 100 puan
30 dk eliptik: 120 puan
20 dk bisiklet: 60 puan
100 crunch: 20 puan
50 ters mekik: 10 puan
50 çakı: 10 puan
50 bridge: 10 puan
20 leg raise: 10 puan
90 sn plank-60 sn sağa plank-60 sn sola plank: 21 puan
120 sn wallsit: 12 puan
TOPLAM: 373 puan

Hadi bakalım canımsılar listeye yaptığınız sporları girin de spor tablomuz coşsun:KK37:
Oha diyorum bu ne

1. cidemi benim zor oldu ca im tecrubesizlikten dolayı. Ikinmayi bilmiyordum çünkü ama bu kafa ile gitsem epidurale eminim daha rahat olur.. Ama tam normalin de korkulacak bir yani yokmuş 2.de bunu anlamış oldum :)
Dr yönlendirmedi mi birde ıkınma kendiliğinden geliyor kız epiduralde olmuyormuş ıkınma hissi işte

Oooooo ne gögğüs var kız maşallah :)
Aynen yavaştan başlayıp arttırırsın her gün 1 ip arttır mesela
Malesef genç kızlığımda 90 dı o zamanlar 55 kiloydum düşün en büyük derdim göğüslerim kalça desen dümdüz :(orantısız vücudum Allahtan eşim bişey demiyor geçen Dr a gittim sırt agrısından göğüs ameliyatı olacaksın dedi ama kilo vermeden hiç bir cerrah yapmak istemez dedi

Malesef genç kızlığımda 90 dı o zamanlar 55 kiloydum düşün en büyük derdim göğüslerim kalça desen dümdüz :KK43:orantısız vücudum Allahtan eşim bişey demiyor geçen Dr a gittim sırt agrısından göğüs ameliyatı olacaksın dedi ama kilo vermeden hiç bir cerrah yapmak istemez dedi
Genetik mi canım göğüs büyüklüğü

:spor:19 AĞUSTOS CUMARTESİ SPOR LİSTESİ:spor:

1. hippotalamus hippotalamus
3 mil Leslie 45 dk: 90 puan
100 ip atlama: 20 puan
Toplam:110 puan

2. @yumaknuro
30 dk yürüyüş: 60 puan
Toplam= 60 puan

3. @kahve kitap ve ben
120 dk yürüyüş: 240 puan

4. @MiuLego
500 ip: 100 puan
30 dk eliptik: 120 puan
20 dk bisiklet: 60 puan
100 crunch: 20 puan
50 ters mekik: 10 puan
50 çakı: 10 puan
50 bridge: 10 puan
20 leg raise: 10 puan
90 sn plank-60 sn sağa plank-60 sn sola plank: 21 puan
120 sn wallsit: 12 puan
TOPLAM: 373 puan

5.tevafuk: 180 ip atlama: 36 puan
40 dakika yürüyüş 80 puan
Toplam: 116 puan

Hadi bakalım canımsılar listeye yaptığınız sporları girin de spor tablomuz coşsun:KK37:

Hanımlar merhaba. ben de kilo vermek istiyorum. 60 kiloyum aslında çok fazla değil gibi ama vücudum 80 gösteriyor. ani bir kararla 2 hafta sonra tatile gidiyoruz. benim 2 haftada biraz toparlamam gerekiyor. yarından itibaren ben de başlıyorum.

Evet malesef en iri benimki ve kuzenimin
göğüs ameliyatı olan bir arkadaşım yaklaşık 45 kilo verdi ve sonra oldu zaten o zamna da çok bir şey kalmamıştı sarkmaları toparlandı sende öyle yapabilirsin;)

Hanımlar merhaba. ben de kilo vermek istiyorum. 60 kiloyum aslında çok fazla değil gibi ama vücudum 80 gösteriyor. ani bir kararla 2 hafta sonra tatile gidiyoruz. benim 2 haftada biraz toparlamam gerekiyor. yarından itibaren ben de başlıyorum.
Hos geldin canim :KK200: yaş boy kaç acaba çocuk var mı diyetisyene gidip hiç yag olcumu yaptırdın mi ayy n3 sordum yine ya hu :)))))

Hos geldin canim :KK200: yaş boy kaç acaba çocuk var mı diyetisyene gidip hiç yag olcumu yaptırdın mi ayy n3 sordum yine ya hu :)))))
Hoşbuldum hemen cevap veriyorum ben 32 yaşında 1.63 boyundayım 4 yaşında oglum var. 51 kiloyla hamile kalıp 60 la doğuma girdim. doğumdan 1 ay sanra 46 kiloydum. veee sonra birşey oldu ömrüm boyunca olmadığım kadar iştah geldi bana ve 60 a çıktım. bazı bazı 57lere kadar düşebilsemde sonrasında yine aldım malesef.

Hoşbuldum hemen cevap veriyorum ben 32 yaşında 1.63 boyundayım 4 yaşında oglum var. 51 kiloyla hamile kalıp 60 la doğuma girdim. doğumdan 1 ay sanra 46 kiloydum. veee sonra birşey oldu ömrüm boyunca olmadığım kadar iştah geldi bana ve 60 a çıktım. bazı bazı 57lere kadar düşebilsemde sonrasında yine aldım malesef.
Boyuna göre çok kilon yok aslında ama belki sağlıksız beslenmen aburcunbur tüketimi kola tarzı içecekler senin daha kilolu görünmene neden olmuştur. Çünkü onlar yağ depoluyorlar maalesef. Beraber güzel kilo verebiliriz ama nacizane tavsiyem devlet hastanesine gidip rutin ölçümlerini yaptırman sonra ver elini 55 kilo ;)

Malesef genç kızlığımda 90 dı o zamanlar 55 kiloydum düşün en büyük derdim göğüslerim kalça desen dümdüz :KK43:orantısız vücudum Allahtan eşim bişey demiyor geçen Dr a gittim sırt agrısından göğüs ameliyatı olacaksın dedi ama kilo vermeden hiç bir cerrah yapmak istemez dedi
Doğru canım ben de denk gelmiştim de esttisyen birine tamam yapalım ama önce kilo ver demişti. Hadi zayoflayalım bir an önce o zamannnnn

Back