Ay versem ilk 4 kilo rahat edeceğim biraz dahaGülbe zayıflıcam diye kasma kendini. . İlk 4 ay kilo almasan bile çok büyük başarı. .
Sen toplarsın geri
UTANÇ MENÜSÜ
Kahvaltı 14:00
1 simit, 2 büyük dilim ekmek
Sucuklu yumurta
Domates biber salatalık zeytin peynir
Nutella
Akşam 20:00
Tavuklu kumpir
Cola zero
Gece : 1 dondurma
Su: çooookkkkk
Spor: çooook yazıcam listeye
Kızlar yarın muz süt detoksum var bugün baya baya yedim de
Cnm hamilelere incir önerilmiyo..Aynen canım yarın incir uyutması yapayım tatlı krizlerine iyi geliyor ya
Öyle mi neden ki ilk defa duydum kızCnm hamilelere incir önerilmiyo..
Incir rahmi temizliyor diye hamile kalmak isteyenler tüketiyo.. ben yenmez diye duyduö..Öyle mi neden ki ilk defa duydum kız
Ooo hippom eline sağlık nimmmm hem patlıcan hem et çok severimAli nazik
Malzemeleri(1 porsiyon için)
1 patlıcan
100 gr et
1 biber
1 kase yoğurt
1 diş sarımsak
Eki Görüntüle 2035324
Öncelikle patlıcanları közlüyoruz. Kabuğunu soyup ince ince doğuruz.. üstüne 1 kase yoğurt ve 1 diş sarımsak ekliyoruz. . Azcıkta tuz..
Eki Görüntüle 2035323
Şimdi etimize gelelim. Etleri tuz ve karabiber ile baharatlayıp az bi yağla kavuyoruz.. zaten hemen suyunu bırakacak. . Suyunu çekince doğradığımız biberi ekleyip biraz daha kavuralım ve hazır..
İşte sunum. .
Eki Görüntüle 2035326
Iki doğum yaptım birincisi epidural normal yani prenses doğum ama önermiyorum..Bu Arada kızlar normal mi sezeryan mı Doğum yaptınız
Ikinci daha kolay oluyor canım hem de bikinclisin rahat olAy benim normal Doğum şimdi korkuyorum ilkinde bilmiyorsun da ikinci çok korkutuyor
Tamam Can'ım yemeyeyim ben o zaman sağol kuzumIncir rahmi temizliyor diye hamile kalmak isteyenler tüketiyo.. ben yenmez diye duyduö..
Oy maşallah kuzum benim ki epidural var la yok gibi indim zaten başta mecbur sancı çekiyorsun son 1 saat de sancı çektim olmasa da olurdu yani bakalım hayırlısı yaOoo hippom eline sağlık nimmmm hem patlıcan hem et çok severim
Iki doğum yaptım birincisi epidural normal yani prenses doğum ama önermiyorum..
Ikincisi çatır çatır normalöneriyorum
Ikinci normal doğum birinciye göre yarı yarıya daha kısa sanci ile beraber ve daha kolay oluyir dikişler de yarı yarıya daha az oluyor
Ikinci daha kolay oluyor canım hem de bikinclisin rahat ol
Aynen öyle canım şancı çektim çektim son iki saatte epidural oldum olmasa da olurdu.. Ama.icini rahat tut stres yapmaOy maşallah kuzum benim ki epidural var la yok gibi indim zaten başta mecbur sancı çekiyorsun son 1 saat de sancı çektim olmasa da olurdu yani bakalım hayırlısı ya
Peki doğum anı Nasıl epidural ileAynen öyle canım şancı çektim çektim son iki saatte epidural oldum olmasa da olurdu.. Ama.icini rahat tut stres yapma
Aynen hiç keyfim yok evde ki hiç bi giysiye sığmıyorum eşim bi iki parça bişey al dedi ama bu darlıkta vicdanım el vermiyor almadım tek çözüm kilo vermekAma spor yaptım demenin vicdan rahatlığı bütğn terlere bedel değil mi
En iyisi ip atlamak galiba yarından itibaren 25 le başlayacağım19 AĞUSTOS CUMARTESİ SPOR LİSTESİ
1.hippotalamus
3 mil Leslie 45 dk: 90 puan
100 ip atlama: 20 puan
Toplam:110 puan
2. @yumaknuro
30 dk yürüyüş: 60 puan
Toplam= 60 puan
3. @kahve kitap ve ben
120 dk yürüyüş: 240 puan
4. @MiuLego
500 ip: 100 puan
30 dk eliptik: 120 puan
20 dk bisiklet: 60 puan
100 crunch: 20 puan
50 ters mekik: 10 puan
50 çakı: 10 puan
50 bridge: 10 puan
20 leg raise: 10 puan
90 sn plank-60 sn sağa plank-60 sn sola plank: 21 puan
120 sn wallsit: 12 puan
TOPLAM: 373 puan
Hadi bakalım canımsılar listeye yaptığınız sporları girin de spor tablomuz coşsun
Yarın başlıyorum kuzum toplamayaSen toplarsın geri
1. cidemi benim zor oldu ca im tecrubesizlikten dolayı. Ikinmayi bilmiyordum çünkü ama bu kafa ile gitsem epidurale eminim daha rahat olur.. Ama tam normalin de korkulacak bir yani yokmuş 2.de bunu anlamış oldum :)Peki doğum anı Nasıl epidural ile
Vereceğiz canım inşallah sen sorunları halledip daha çok uğrarsan daha rahat vereceksin kilolarıAynen hiç keyfim yok evde ki hiç bi giysiye sığmıyorum eşim bi iki parça bişey al dedi ama bu darlıkta vicdanım el vermiyor almadım tek çözüm kilo vermek
Başla müthiş faydalı ben de yarın en az 1000 tane atlıcamEn iyisi ip atlamak galiba yarından itibaren 25 le başlayacağım
Kuzum süpersinYoruldum beeeeen
Ama bu yorgunluk çok güzel bebek gibi uyurum bu gece yorgunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?