- 2 Mayıs 2017
- 368
- 277
- 23
- 39
Çok teşekkür ederim Sağolun şimdilik okumakla yetiniyorum çok faydaniz oluyor Allah razı olsun düzenli yapabileceğim zaman katilirim.R Ruzgar8643 cnm gel bize katıl bize :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim Sağolun şimdilik okumakla yetiniyorum çok faydaniz oluyor Allah razı olsun düzenli yapabileceğim zaman katilirim.R Ruzgar8643 cnm gel bize katıl bize :))
Doktora bunları belirt madem riske atma.. sezeryan bu durumlar için cnm :))İlkinde biraz epidural yapıldı ama dozu çok düşüktü çünkü Doğum anında çoğu hasta Doğum yapamıyormuş o yüzden dr dozunu yüksek vermedi bunda nasıl olur bilmiyorum
Ay benim sıkıntılı idi ilk Doğum sezeryan gibi içte yırtığım vardı çok derin 15 gün yerimden kalkamadım birde çok kanamam oldu 4 ünite kan aldım bunda ne olur bilmiyorum
Çok güzel cnm. . Tebrik ederim :))Sabah 11:00
Aç karna
1 incir 1 kayısı yarım şeftali wc ye çıkamıyorum ya
Biberli yumurta
Yarım domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir
1 avuç ceviz 1 bardak süt
Akşam 17:30
1 büyük kase mercimek çorbası
4 küçük ızgara köfte
Salat1 kare sütlü çikolata zor kapattım paketi hepsini yşyesim vardı bugün
Su 2.5
Spor yok maalesef
Olsun cnm öyle deme.. boy kilo hedef yaz belki düzenli gelirsin @MiuLego seni listeye ekler yapamam deme yaparsın. . Bak ben 21 kilo verdim. Hala kulaklarıma inanamıyorum.. şaka gibi geliyo. .Çok teşekkür ederim Sağolun şimdilik okumakla yetiniyorum çok faydaniz oluyor Allah razı olsun düzenli yapabileceğim zaman katilirim.
Evet konuşacağım iyi bir dr buldum burada şükür sen evine geçtin mi kızDoktora bunları belirt madem riske atma.. sezeryan bu durumlar için cnm :))
Maşallah ya ne güzel 21 kilo süper bir rakamOlsun cnm öyle deme.. boy kilo hedef yaz belki düzenli gelirsin @MiuLego seni listeye ekler yapamam deme yaparsın. . Bak ben 21 kilo verdim. Hala kulaklarıma inanamıyorum.. şaka gibi geliyo. .
Yayla evimdeyim cnm şimdi.. evde diyeti iyi yapıyorum ama spor yapamıyorum istediğim gibi.. ist da sporum çoktu kaçamak ta çoktu :)) senle konuştuğumuz hastaneye mi gittin??Evet konuşacağım iyi bir dr buldum burada şükür sen evine geçtin mi kız
Senin en çok kilom kaçtı cnm?? Ben 102 ye çıktım emzirirken yaa.. İkinci çocuklar iyice kilo aldım... şimdi 81 oldum artık 7leri görmek istiyorum. . 100ken 80 olsam yeter diyordum şimdi yetmedi :))Maşallah ya ne güzel 21 kilo süper bir rakam
Yok canım özel muayenehane kendine ait yeri var Dilek yağmur diye biriYayla evimdeyim cnm şimdi.. evde diyeti iyi yapıyorum ama spor yapamıyorum istediğim gibi.. ist da sporum çoktu kaçamak ta çoktu :)) senle konuştuğumuz hastaneye mi gittin??
Memnun kalırsın inş..Yok canım özel muayenehane kendine ait yeri var Dilek yağmur diye biri
Senin en çok kilom kaçtı cnm?? Ben 102 ye çıktım emzirirken yaa.. İkinci çocuklar iyice kilo aldım... şimdi 81 oldum artık 7leri görmek istiyorum. . 100ken 80 olsam yeter diyordum şimdi yetmedi :))
Valla gidenler çok memnun gece de olsa geliyormuş Doğuma biraz ücreti yüksek ama İstanbul da çok zor ya gece gelen dr bulmakMemnun kalırsın inş..
Aynı bensin yaa.. işte ben senden 4 cm uzunum oranlarsak aynı şeye geliyo..Canım ben en çok 98 oldum Doğumdan sonra 97 ile girmiştim Doğuma sonra 87 ye indim geri 98 oldum sonra oha dedim kendime işte şimdi 82 yim
Aynen canım ipin ucunu bırakınca böyle oluyor ilk bebişte hem çok kilo aldım hem de çok zayıf değildim ama. Bu halimden zayıftım öyle olsam süper olurdu yaAynı bensin yaa.. işte ben senden 4 cm uzunum oranlarsak aynı şeye geliyo..
Gülbe zayıflıcam diye kasma kendini. . İlk 4 ay kilo almasan bile çok büyük başarı. .Aynen canım ipin ucunu bırakınca böyle oluyor ilk bebişte hem çok kilo aldım hem de çok zayıf değildim ama. Bu halimden zayıftım öyle olsam süper olurdu ya
Örnek menüüüüüüüüü alkışlarrrrSabah 11:00
Aç karna
1 incir 1 kayısı yarım şeftali wc ye çıkamıyorum ya
Biberli yumurta
Yarım domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir
1 avuç ceviz 1 bardak süt
Akşam 17:30
1 büyük kase mercimek çorbası
4 küçük ızgara köfte
Salat1 kare sütlü çikolata zor kapattım paketi hepsini yşyesim vardı bugün
Su 2.5
Spor yok maalesef
Hedefim ilk 6 ay aynı kiloda kalmak sonra da 7/8 kilo almak 90 ı görmeden Doğuma girmekGülbe zayıflıcam diye kasma kendini. . İlk 4 ay kilo almasan bile çok büyük başarı. .