• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Sabah 11:00
Aç karna
1 incir 1 kayısı yarım şeftali wc ye çıkamıyorum ya
Biberli yumurta
Yarım domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir
1 avuç ceviz 1 bardak süt

Akşam 17:30
1 büyük kase mercimek çorbası
4 küçük ızgara köfte
Salat1 kare sütlü çikolata zor kapattım paketi hepsini yşyesim vardı bugün

Su 2.5
Spor yok maalesef

İlkinde biraz epidural yapıldı ama dozu çok düşüktü çünkü Doğum anında çoğu hasta Doğum yapamıyormuş o yüzden dr dozunu yüksek vermedi bunda nasıl olur bilmiyorum

Ay benim sıkıntılı idi ilk Doğum sezeryan gibi içte yırtığım vardı çok derin 15 gün yerimden kalkamadım birde çok kanamam oldu 4 ünite kan aldım bunda ne olur bilmiyorum
Doktora bunları belirt madem riske atma.. sezeryan bu durumlar için cnm :))

Aç karna
Biberli yumurta
Yarım domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir

4 küçük ızgara köfte

Su 2.5
Spor yok maalesef
Çok güzel cnm. . Tebrik ederim :))

Çok teşekkür ederim Sağolun şimdilik okumakla yetiniyorum çok faydaniz oluyor Allah razı olsun düzenli yapabileceğim zaman katilirim.
Olsun cnm öyle deme.. boy kilo hedef yaz belki düzenli gelirsin @MiuLego seni listeye ekler ;) yapamam deme yaparsın. . Bak ben 21 kilo verdim. Hala kulaklarıma inanamıyorum.. şaka gibi geliyo. .

Olsun cnm öyle deme.. boy kilo hedef yaz belki düzenli gelirsin @MiuLego seni listeye ekler :KK66: yapamam deme yaparsın. . Bak ben 21 kilo verdim. Hala kulaklarıma inanamıyorum.. şaka gibi geliyo. .
Maşallah ya ne güzel 21 kilo süper bir rakam

Evet konuşacağım iyi bir dr buldum burada şükür sen evine geçtin mi kız
Yayla evimdeyim cnm şimdi.. evde diyeti iyi yapıyorum ama spor yapamıyorum istediğim gibi.. ist da sporum çoktu kaçamak ta çoktu :)) senle konuştuğumuz hastaneye mi gittin??

Maşallah ya ne güzel 21 kilo süper bir rakam
Senin en çok kilom kaçtı cnm?? Ben 102 ye çıktım emzirirken yaa.. İkinci çocuklar iyice kilo aldım... şimdi 81 oldum artık 7leri görmek istiyorum. . 100ken 80 olsam yeter diyordum şimdi yetmedi :))

Yayla evimdeyim cnm şimdi.. evde diyeti iyi yapıyorum ama spor yapamıyorum istediğim gibi.. ist da sporum çoktu kaçamak ta çoktu :)) senle konuştuğumuz hastaneye mi gittin??
Yok canım özel muayenehane kendine ait yeri var Dilek yağmur diye biri

Canım ben en çok 98 oldum Doğumdan sonra 97 ile girmiştim Doğuma sonra 87 ye indim geri 98 oldum sonra oha dedim kendime işte şimdi 82 yim
Senin en çok kilom kaçtı cnm?? Ben 102 ye çıktım emzirirken yaa.. İkinci çocuklar iyice kilo aldım... şimdi 81 oldum artık 7leri görmek istiyorum. . 100ken 80 olsam yeter diyordum şimdi yetmedi :))

Aynı bensin yaa.. işte ben senden 4 cm uzunum oranlarsak aynı şeye geliyo..
Aynen canım ipin ucunu bırakınca böyle oluyor ;) ilk bebişte hem çok kilo aldım hem de çok zayıf değildim ama. Bu halimden zayıftım öyle olsam süper olurdu ya

Aynen canım ipin ucunu bırakınca böyle oluyor :KK66: ilk bebişte hem çok kilo aldım hem de çok zayıf değildim ama. Bu halimden zayıftım öyle olsam süper olurdu ya
Gülbe zayıflıcam diye kasma kendini. . İlk 4 ay kilo almasan bile çok büyük başarı. .

Aç karna
Biberli yumurta
Yarım domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir

4 küçük ızgara köfte

Su 2.5
Spor yok maalesef
Örnek menüüüüüüüüü alkışlarrrr
Gülbe bıufün herkese bir dondurma hakkı vermiştim zaten senin bir kare çikolat da onun yerine geçsin afiyet olsun kuzum

Back