• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

KIZLAAAARRRRRRRRR

200. Sayfaya ilk yazan tevafuk55 tevafuk55 olmuş :halay:

Hediye vaadim var ödül de olur dile benden ne dilersen tevafuk55 tevafuk55 kuzum???:KK76:

Eklentiler

• IMG_3508.PNG
    IMG_3508.PNG
    205,4 KB · Görüntüleme: 32
@MiuLego bak git uyu bi yerlerin açık kalmasın sonra kalkıyorsun cabaliyirsun konuşuyorsun falan... olmuyor böyle leptinler mi eksik.kaliyir anlamıyorum ki :KK64:
Senin için em iyisi oksijen detoksu :KK58: ( inciakis inciakis )
Beyne giden oksijen tevafukun 1.ligini de kabullenir ve sağlıklı dusunuuurrr:süslü:

KIZLAAAARRRRRRRRR

200. Sayfaya ilk yazan tevafuk55 tevafuk55 olmuş :halay:

Hediye vaadim var ödül de olur dile benden ne dilersen tevafuk55 tevafuk55 kuzum???:KK76:
Hahahhaaaaaa tamamen tevafuk oldu ya bu :halay: allahım ne istersem oluyir demek ki birinci de ben olacammm :KK71:
o zaman miusum ödül.istemiyirum eksik kalsın :63: ama bir isteğim var amaçlarım için hazır mısın :rolleyes:

Gunaydiinnnnnnnn :KK200::KK200:
bugün düğün günü akşama bol.bol tepinecem :halay:
Gunaydin hemşolarin en tatlisi gecede kulaklarim çınladı durdu ne yedigimi merak etmissin ama soyleyemem batti balik durumundayim tekrar duzene girmek istiyorum ama hic yapamayacak gibiyim yarin aci gerceklerle yuzlesme günü :KK43:
Dugunde ne giyinecen resim at kopya cekeyim:KK15:

Gunaydin hemşolarin en tatlisi gecede kulaklarim çınladı durdu ne yedigimi merak etmissin ama soyleyemem batti balik durumundayim tekrar duzene girmek istiyorum ama hic yapamayacak gibiyim yarin aci gerceklerle yuzlesme günü :KK43:
Dugunde ne giyinecen resim at kopya cekeyim:KK15:
Günaydın hemsom tabiki foto atarim inşallah begenirsin :KK200:

Sucuklu menemen (yalancı pizza)
3 domates
Çeyrek sucuk
1 biber
2 yumurta
Kalın bir dilim kaşar
(3 kişiliktir)
2017-08-20 11.44.56.jpg

Öncelikle sucukla biberleri doğrayıp az yağla kavuruyoruz. . Küp doğradığımız domatesleri ekliyip pişmesi bekliyoruz. Domatesler pişince çırptığımız 2 yumurtayı ekleyip karıştırıyoruz. Son olarak rendelediğimiz kaşarları menemenin üstüne serpip kapağını kapatıyoruz.. kaşarlar eriyince altını kapatıyoruz. Ve hazırr...
20170820_103434.jpg

Ben 1 dilim tt ekmekler tükettim.. canı pizza çekenlere süper bi yemek.. üstelik size düşen sucuk toplasan 3 dilim. . Diyete uygun..

Afiyet olsun ;)

Back