Yorma kendini beybim her hafta da olmaz ki ama... bırak biraz da biz olalım yani ben evet evet tam olarak benGörüşcez seninle sen getir beni gaza getir
Bu hafta olamadım ya zaten bırak 1. Liği ilk 3 te yokumYorma kendini beybim her hafta da olmaz ki ama... bırak biraz da biz olalım yani ben evet evet tam olarak ben
Içme onu da git yat allah allah....Saat 1 olmuş ben hala kiraz sapı çayı içme derdindeyim
Üşeniyorum ama
Ne var biriniz bana demleseniz
Heeee sessizliğinden belli değil mi? Amma pazartesi tartıda ortaya çıkacak hep
Ben yaparım diceğine git yat diyorIçme onu da git yat allah allah....
Sporu söylüyorumBu hafta olamadım ya zaten bırak 1. Liği ilk 3 te yokum
Banane ki ben birşnci olcam
HoşgeldinHoşbuldum hemen cevap veriyorum ben 32 yaşında 1.63 boyundayım 4 yaşında oglum var. 51 kiloyla hamile kalıp 60 la doğuma girdim. doğumdan 1 ay sanra 46 kiloydum. veee sonra birşey oldu ömrüm boyunca olmadığım kadar iştah geldi bana ve 60 a çıktım. bazı bazı 57lere kadar düşebilsemde sonrasında yine aldım malesef.
Kız uyur gezer misin sen bunları rüyanda mı görüyorsun ah kıyamammmmmSporu söylüyorum
1. Tevafuk
2. Belkiiii miu
3. Hippo veya marga
Yapamam canım sen benim rajibimsinBen yaparım diceğine git yat diyor
Demek spordaSporu söylüyorum
1. Tevafuk
2. Belkiiii miu
3. Hippo veya marga
Sen jfhfkdjdjd. Olursun inşYapamam canım sen benim rajibimsin
Sen birinci olursun inş dersen yaparım
Doğumgününe gidecekti bugün belki de pastaya gömüldü kaldıHeeee sessizliğinden belli değil mi? Amma pazartesi tartıda ortaya çıkacak hep
Ben bu hafta detoksları patlatıyorum kesin 1. YimYapamam canım sen benim rajibimsin
Sen birinci olursun inş dersen yaparım
Onu pasta yapalım pazartesi hak etmedi mi bunuDoğumgününe gidecekti bugün belki de pastaya gömüldü kaldı
Kız o ne ergenler gibi yazmaya başladınSen jfhfkdjdjd. Olursun inş
Marga da bugğn sadece yürüyüş yapmışSily kim ki
Yapmayalım kız yazık ona minnoş yeni mezunOnu pasta yapalım pazartesi hak etmedi mi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?