Maşallah de kız kendineCanim tatli istemiyor bayrama sakliyorum cunku bayramda regl olucam, o zaman canim yine isteyecek, bu sefer yine tatli yemis olucam..
Hem cidden canim hic tatli matli istemiyor..
Niye boyle oldum ki ben, dun tatli icin deli oluyordum bugun hic canim istemiyore
Kahveyi bile zor iciyorum bugun
1 saat yürüyüşü mü beğenmiyon
İyi yapmışsın canım vücudunu tanıyorsun oh güzel olmuş.
Ayyy evet paylaş mutlaka biz de öğrenelimBugun detokslari bi arastirayim,kendime uygun hangisi ise onu burada paylasayim kuzum..
Simdi aklimda ne yapacagim yok..
Supersin bebegim ♡ su guzeli senii
Hepimize kocaman bir masallah ♡Maşallah de kız kendine
Evet kuzum, ya valla ben bu kiloya indim ya helal olsun bana, 55 ten asagiya rakam goremiyordim aylarca.. hep 55 ve 60 arasi takiliyordum...
Sen ne yapacaksin karar verdin mi canimAyyy evet paylaş mutlaka biz de öğrenelim
Ooooo iyi iyi 1 mil cepte harikaaaaaaMiucan 1 mil yaptım uyandı.. o bırakmıyor yapim.. illa kucağına al diye ağlıyor. . Leptopu kapatıyor.. bi daha uyarsa ni daha yaparım..
Eveeet ben muz süt detoksu kuzum. İşyerinde başka detoks olmuyor en kolayı bu bi de muza da süte bayılırım ben.Sen ne yapacaksin karar verdin mi canim
Kilo vermek bir harika dostummmmm
Daha 52 olcazzzz
Kabızlık olmuyo mu??Eveeet ben muz süt detoksu kuzum. İşyerinde başka detoks olmuyor en kolayı bu bi de muza da süte bayılırım ben.
Muz kabiz yapmiyor mu ?Eveeet ben muz süt detoksu kuzum. İşyerinde başka detoks olmuyor en kolayı bu bi de muza da süte bayılırım ben.
Olursun bayramaaaa iyice manken gibiii.Bu hafta hem detoks hem spora dayanirsam ben, bayrama kalmaz 52 olurum kendimden biliyorumbogazimi tuttugum vakit tamamdir..
Neyseki artik istahimda kesildiii ♡
Spor yapmayi seviyorum hic gikim cikmaz..
Eskiden yasadigim sehirdeki arkadaslarima gelin spor yapalim derdim, ama orali olmazlardi..
Halbuki ihtiyaclari vardi..
Spor her sey yaaaa ♡
10 yillik spor gecmisim var ♡
Keske birakmasaydim pismanim
Yok bende yapmıyor marga anlamadım benim mide sağlam heraldeMuz kabiz yapmiyor mu ?
Veya sut gaz ? Gerci laktozsuz tuketirsen bir sey olmaz..
Hiç olmadı ya bende maşallahKabızlık olmuyo mu??
Olursun bayramaaaa iyice manken gibiii.
Kız ne spor geçmişin var aaa bilmiyodum. Sporsuz asla diyenlerdenim ben de . Zayıflanır ama kötü bi vücut olur olmaz cıks
Yok bende yapmıyor marga anlamadım benim mide sağlam heraldeaynen sütü laktozsuz için diyor zaten ama ben nırmal süt içiyom yine de iyiyim bişey olmuyor
Ay aman olmasin masallah ♡Hiç olmadı ya bende maşallah
Yaaaaaaaa:) kız bilmiyordum. Ben de voleybol. Ne güzel günlerdi. Dün de hatta antrenman ve hareket analizi dalına yüksek lisans mülakatım vardı.Dur bakayim dogru mu hesaplamisim bir dakka hesapliyim..
Evet tam 10 yil..
Of cok ozledim inanilmaz..
Klupte oynuyor idim..
Hentbolcuyum ben ♡
Cok yer gezdim, cok birinciliklere ikinciliklere imza attik..
Inanilmaz ozledim var ya.. =(
Yaaaaaaaa:) kız bilmiyordum. Ben de voleybol. Ne güzel günlerdi. Dün de hatta antrenman ve hareket analizi dalına yüksek lisans mülakatım var. Yaşar sevim i falan tanırsın sen o zaman. Hentbolun başı. Vayssss. Şimdi çılgınlar gibi onun kitabını arıyorum basımı yokbelki sende vardır
Yeliz özel i de tanırsın sen ayyy hentbol demek. O da benim arkadaşım çok severim efsane hentbolcüdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?