Sensin ŞİŞKO

Iviiiiit burdaki herkese eksi yakisiyo ♡♡

Ayyy doğru diyorsun spor harika birşey bu dediklerini ben de yaşadım deplasman deneyimi arkadaşlarınla bir arada bir hafta geçirmek vs harika bi duygu ve spor insana özgüven veriyor takım sporu hele ki tüm hayatını şekillendiriyor. Çocuğum olsa direk başlatırım spora. Sporsuz aslaaaa.

Ayyy doğru diyorsun spor harika birşey bu dediklerini ben de yaşadım deplasman deneyimi arkadaşlarınla bir arada bir hafta geçirmek vs harika bi duygu ve spor insana özgüven veriyor takım sporu hele ki tüm hayatını şekillendiriyor. Çocuğum olsa direk başlatırım spora. Sporsuz aslaaaa.

Vayyyy dostum süpersin yaaa bende kahveyle basliyordum her zaman güne annemin yaninda bi haller oldu du onu da alistirayim kafeine

Ben tabi ki
Tevafuk menüsü ağzına ne kadar da yakışıyor
Gün gelecek bende sana kiyamicam
Öyle ac kalarak zayıflamak yok ama @MiuLego bu kız bitkisel hayata girerek kilo veriyor itirazım var

Ben tabi ki

Tevafuk menüsü ağzına ne kadar da yakışıyor

Öyle ac kalarak zayıflamak yok ama @MiuLego bu kız bitkisel hayata girerek kilo veriyor itirazım var
Hahahahah demek sen beni yeneceeeeennnn gel kız yamacıma aha da cuma günü görüşecez hadi bakalımmmmn

İvit o benim için artık tevafuk menüsü

Valla bilemem seni yenerse karışmam aç maç anlamam verdi mi kiloyu verdi ona bakarım

Kızlar paşalar gibi kahvaltımı yaptım
@MiuLego dondurma pek sevmiyorum hakkımı kahvaltıda yediğim fazla bir dilim ekmekten yana kullanmis bulunmaktayim
Aşırı doydum yahu günün kalanı kahve bitki çayı akşam da iki parca ızgara ile olacak

Moralini bozmak gibi olmasın bugün ben 700 ekşi ile uyandım dün gece iyi tepinmişim

Afiyet olsun kuzum yaramasın ekmek kaçamağı da güzel olmuş akşam menüsü harika görünüyor yummmyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…