• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

İŞTE BUUUUUUU SİLY SAHALARA DÖNDÜ OH BEEEEEE.

Yaparsın kuzum her acıktığında YEMEZSEN ÖLMEM Kİ de geç git .

Senden artı görmek istemiyorum ben sana eksiler çooook yakışıyoe hadi bakalım heyecanladım :eğlence:
Iviiiiit burdaki herkese eksi yakisiyo ♡♡

Kucuk yasta baslamistim spora..
Ailem onceligin okulun olsun, yapamazsin o tempoya ayak uyduramazsin derdi..
Hocalarin araya girmesi ile,ailemi ikna etmeyi basarmistik..
Cok guzel yillardi..
Kucuk yasta,il disina cikip, kendi basina hayati ogrenmek gibi bir seydi benim icin..
Cesitli okullar, bir suru universite, degisik sahalar, yeni yeni sehirler gormek bana tatil gibi geliyordu resmen.. ♡
Kaptanligi tam 8 sene bilegimde tasidim ♡
Ayrilacagimi soyledigimce cok buyuk tepkilerle karsilastim..
Hoca bildigin bana, bana kustu..
Aslinda ben kustum, kirildim..
O kirginlik beni hentboldan kopardi..
Supersin tatlim ♡ hayir kitap yok :/
Cocuklarinizi mutlaka spora gonderin ♡
Ayyy doğru diyorsun spor harika birşey bu dediklerini ben de yaşadım deplasman deneyimi arkadaşlarınla bir arada bir hafta geçirmek vs harika bi duygu ve spor insana özgüven veriyor takım sporu hele ki tüm hayatını şekillendiriyor. Çocuğum olsa direk başlatırım spora. Sporsuz aslaaaa.

Kucuk yasta baslamistim spora..
Ailem onceligin okulun olsun, yapamazsin o tempoya ayak uyduramazsin derdi..
Hocalarin araya girmesi ile,ailemi ikna etmeyi basarmistik..
Cok guzel yillardi..
Kucuk yasta,il disina cikip, kendi basina hayati ogrenmek gibi bir seydi benim icin..
Cesitli okullar, bir suru universite, degisik sahalar, yeni yeni sehirler gormek bana tatil gibi geliyordu resmen.. ♡
Kaptanligi tam 8 sene bilegimde tasidim ♡
Ayrilacagimi soyledigimce cok buyuk tepkilerle karsilastim..
Hoca bildigin bana, bana kustu..
Aslinda ben kustum, kirildim..
O kirginlik beni hentboldan kopardi..
Supersin tatlim ♡ hayir kitap yok :/
Cocuklarinizi mutlaka spora gonderin ♡
Ayyy doğru diyorsun spor harika birşey bu dediklerini ben de yaşadım deplasman deneyimi arkadaşlarınla bir arada bir hafta geçirmek vs harika bi duygu ve spor insana özgüven veriyor takım sporu hele ki tüm hayatını şekillendiriyor. Çocuğum olsa direk başlatırım spora. Sporsuz aslaaaa.

Gunaydin ♡
Keyifli haftasonlari diliyorum herkese..
Vay vay vay..
Benden habersiz detoks yapacaksiniz ha..
Ben sizden geri kalir miyim hic..
Bende yapacagim
Ve spora daha cok agirlik verecegim..
Dun bedenimi dinlendirdim biraz..

Gune yeni basladim..
Yine her zamanki gibi kahve ve su ile gune basladim..
Artik aciktigimi hissetmiyorum,
@MiuLego dun toplam 4 adet 1,5 litre su ictim..
Benim icin rekor bir rakam diyebilirim..♡
Dun tatli krizim tutmustu, erik yedim pek tatli sayilmaz eksi idi ama tatliyi boyle gecistirdi...
Bugun dondurma odulumuz varmis ♡ cok guzel..
Ama ben bu odulu bayrama kadar ertelemeye karar verdim..
Regl de yaklasiyor tam bayrama denk geliyor.. o yuzden bayrama kadar agzima odulleri bile sokmamaya karar verdim..
Yumurta yedigim sabahin ertesi gunh kabiz oldum, yumurta yaramiyor bana yumurta yemeyecegim artik..
Vayyyy dostum süpersin yaaa bende kahveyle basliyordum her zaman güne annemin yaninda bi haller oldu du onu da alistirayim kafeine :D

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

GÜNAYDIN KIZLAAAARRRRR

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yorgunluğum geçti gibi dün ölüydüm resmen şimdi sahalara döndümmmmm:KK71:

Dün mülakat falan derken kötü beslendim menü de veremedim :cry:

Bugün de kahvaltıda simit yicem akşam kebap ama kebap etlerinden yicem ve zararlı başka bişey yemicem.

Ay çok enerjikim.

BU HAFTA TAKIMDAN KİMSEYE CEZA YOOOOOKKKK VE BUGÜN İATEYEN HERKES 1 ADET DONDURMA YİYEBİLİRRRR BEN ISMARLIYORUM:dondurma: hak ettik bence:halay:

Pazar günü 1 günlük muz-süt detoksu yapacağım. Malum pazartesi tartısı var :KK17:

Sonra pazartesi salı @tevafuk55 un bayıldığım detoks menüsü ve çarşamba perşembe de yine muz süt detoksu.

Bir de bugün spor başlıyor bu hafta sporlarım efsane olacakkkkkkk bekleyin beni:skandal:

KİM BENİ YENEYECEKMİŞ HA BURAYA YAZSUN DAAAAA BEKLİYRUMMMMMMMM:KK53:
Ben tabi ki :süslü:
Kuzum 1 günde net 1.5 kilo ertesi gün 1 kilo sonra da 700 500 diye devam eden aşırı sağlıklı aç bırakmayan tevafuk menüsü yap. Çok ciddiyim. Aşırı iyi menü. Eklediğim resim. Aslında buna detoks demek bile saçma. Ben tüm hayatıma bunu yaymaya çalışıyorum. İnanılmaz birşey
Tevafuk menüsü ağzına ne kadar da yakışıyor :KK36:
Gün gelecek bende sana kiyamicam :KK47:
Öyle ac kalarak zayıflamak yok ama @MiuLego bu kız bitkisel hayata girerek kilo veriyor itirazım var :sus:

Ben tabi ki :süslü:

Tevafuk menüsü ağzına ne kadar da yakışıyor :KK36:

Öyle ac kalarak zayıflamak yok ama @MiuLego bu kız bitkisel hayata girerek kilo veriyor itirazım var :sus:
Hahahahah demek sen beni yeneceeeeennnn gel kız yamacıma aha da cuma günü görüşecez hadi bakalımmmmn:bicak:

İvit o benim için artık tevafuk menüsü:KK200:

Valla bilemem seni yenerse karışmam aç maç anlamam verdi mi kiloyu verdi ona bakarım:KK76:

Kızlar paşalar gibi kahvaltımı yaptım
@MiuLego dondurma pek sevmiyorum hakkımı kahvaltıda yediğim fazla bir dilim ekmekten yana kullanmis bulunmaktayim :eek:
Aşırı doydum yahu :anneadayı: günün kalanı kahve bitki çayı akşam da iki parca ızgara ile olacak :kk77:

Hahahahah demek sen beni yeneceeeeennnn gel kız yamacıma aha da cuma günü görüşecez hadi bakalımmmmn:bicak:

İvit o benim için artık tevafuk menüsü:KK200:

Valla bilemem seni yenerse karışmam aç maç anlamam verdi mi kiloyu verdi ona bakarım:KK76:
Moralini bozmak gibi olmasın bugün ben 700 ekşi ile uyandım :süslü: dün gece iyi tepinmişim :21:

Kızlar paşalar gibi kahvaltımı yaptım
@MiuLego dondurma pek sevmiyorum hakkımı kahvaltıda yediğim fazla bir dilim ekmekten yana kullanmis bulunmaktayim :eek:
Aşırı doydum yahu :anneadayı: günün kalanı kahve bitki çayı akşam da iki parca ızgara ile olacak :kk77:
Afiyet olsun kuzum yaramasın ekmek kaçamağı da güzel olmuş :deli: akşam menüsü harika görünüyor yummmyyy:kk77:

Back