• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Canim tatli istemiyor bayrama sakliyorum cunku bayramda regl olucam, o zaman canim yine isteyecek, bu sefer yine tatli yemis olucam..
Hem cidden canim hic tatli matli istemiyor..
Niye boyle oldum ki ben, dun tatli icin deli oluyordum bugun hic canim istemiyore
Kahveyi bile zor iciyorum bugun :KK70:
Maşallah de kız kendine :halay:

:rolleyes:Kilo vermek bir harika dostummmmm:confused:

Daha 52 olcazzzz:rolleyes:

Bu hafta hem detoks hem spora dayanirsam ben, bayrama kalmaz 52 olurum kendimden biliyorum :D bogazimi tuttugum vakit tamamdir..
Neyseki artik istahimda kesildiii ♡
Spor yapmayi seviyorum hic gikim cikmaz..
Eskiden yasadigim sehirdeki arkadaslarima gelin spor yapalim derdim, ama orali olmazlardi..
Halbuki ihtiyaclari vardi..
Spor her sey yaaaa ♡
10 yillik spor gecmisim var ♡
Keske birakmasaydim pismanim

Bu hafta hem detoks hem spora dayanirsam ben, bayrama kalmaz 52 olurum kendimden biliyorum :KK70: bogazimi tuttugum vakit tamamdir..
Neyseki artik istahimda kesildiii ♡
Spor yapmayi seviyorum hic gikim cikmaz..
Eskiden yasadigim sehirdeki arkadaslarima gelin spor yapalim derdim, ama orali olmazlardi..
Halbuki ihtiyaclari vardi..
Spor her sey yaaaa ♡
10 yillik spor gecmisim var ♡
Keske birakmasaydim pismanim
Olursun bayramaaaa iyice manken gibiii.

Kız ne spor geçmişin var aaa bilmiyodum. Sporsuz asla diyenlerdenim ben de . Zayıflanır ama kötü bi vücut olur olmaz cıks

Olursun bayramaaaa iyice manken gibiii.

Kız ne spor geçmişin var aaa bilmiyodum. Sporsuz asla diyenlerdenim ben de . Zayıflanır ama kötü bi vücut olur olmaz cıks

Dur bakayim dogru mu hesaplamisim bir dakka hesapliyim..
Evet tam 10 yil..
Of cok ozledim inanilmaz..
Klupte oynuyor idim..
Hentbolcuyum ben ♡
Cok yer gezdim, cok birinciliklere ikinciliklere imza attik..

Inanilmaz ozledim var ya.. =(

Yok bende yapmıyor marga anlamadım benim mide sağlam heralde :rolleyes:aynen sütü laktozsuz için diyor zaten ama ben nırmal süt içiyom yine de iyiyim bişey olmuyor:KK36:

Oh iyi bari..
Gece yatmasan sut icenlere hayran oluyorum ben..
Bir kere denedim, gece yatmadan sut iceyim dedim..
Ertesi gun bildigin 3-4 aylik gebe gibi karnim vardi hahahahha :D

Dur bakayim dogru mu hesaplamisim bir dakka hesapliyim..
Evet tam 10 yil..
Of cok ozledim inanilmaz..
Klupte oynuyor idim..
Hentbolcuyum ben ♡
Cok yer gezdim, cok birinciliklere ikinciliklere imza attik..

Inanilmaz ozledim var ya.. =(
Yaaaaaaaa:) kız bilmiyordum. Ben de voleybol. Ne güzel günlerdi. Dün de hatta antrenman ve hareket analizi dalına yüksek lisans mülakatım vardı.
Yaşar sevim i falan tanırsın sen o zaman. Hentbolun başı. Vayssss. Şimdi çılgınlar gibi onun kitabını arıyorum basımı yok :KK43: belki sende vardır :KK200:

Yeliz özel i de tanırsın sen ayyy hentbol demek. O da benim arkadaşım çok severim efsane hentbolcüdür:rapci:

Yaaaaaaaa:) kız bilmiyordum. Ben de voleybol. Ne güzel günlerdi. Dün de hatta antrenman ve hareket analizi dalına yüksek lisans mülakatım var. Yaşar sevim i falan tanırsın sen o zaman. Hentbolun başı. Vayssss. Şimdi çılgınlar gibi onun kitabını arıyorum basımı yok :KK43: belki sende vardır :KK200:

Yeliz özel i de tanırsın sen ayyy hentbol demek. O da benim arkadaşım çok severim efsane hentbolcüdür:rapci:

Kucuk yasta baslamistim spora..
Ailem onceligin okulun olsun, yapamazsin o tempoya ayak uyduramazsin derdi..
Hocalarin araya girmesi ile,ailemi ikna etmeyi basarmistik..
Cok guzel yillardi..
Kucuk yasta,il disina cikip, kendi basina hayati ogrenmek gibi bir seydi benim icin..
Cesitli okullar, bir suru universite, degisik sahalar, yeni yeni sehirler gormek bana tatil gibi geliyordu resmen.. ♡
Kaptanligi tam 8 sene bilegimde tasidim ♡
Ayrilacagimi soyledigimce cok buyuk tepkilerle karsilastim..
Hoca bildigin bana, bana kustu..
Aslinda ben kustum, kirildim..
O kirginlik beni hentboldan kopardi..
Supersin tatlim ♡ hayir kitap yok :/
Cocuklarinizi mutlaka spora gonderin ♡

Back