Bekliyorum kız iyice gaza gtirmeyin beniiiiiiibaktım ayran detoksuna netten hippo, yaparım ben bunu ama bulgursuz, nohutsuz ( gaz yapıyor bana ve bebişe) 3 gün elma diyeti 2 gün ayran detoksu kim tutar bizi, sollarız @ Miu yu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum kız iyice gaza gtirmeyin beniiiiiiibaktım ayran detoksuna netten hippo, yaparım ben bunu ama bulgursuz, nohutsuz ( gaz yapıyor bana ve bebişe) 3 gün elma diyeti 2 gün ayran detoksu kim tutar bizi, sollarız @ Miu yu
Onu bile idareli alip veriyoruzGünaydın
Hahahahahaha inciiiiimmmmmm çok iyiymiş acıktıkça nefes alıp veriyor muyuz oksijen detoksundan bahseder misin birazzzzzz
Kuzum 1 günde net 1.5 kilo ertesi gün 1 kilo sonra da 700 500 diye devam eden aşırı sağlıklı aç bırakmayan tevafuk menüsü yap. Çok ciddiyim. Aşırı iyi menü. Eklediğim resim. Aslında buna detoks demek bile saçma. Ben tüm hayatıma bunu yaymaya çalışıyorum. İnanılmaz birşeyOnu bile idareli alip veriyoruz
Pazartesi ben de bi şok diyet yapmayi dusunuyorum ama karar veremedim yesa ile bi detoks yapmistik bir gunde 1.5 kilo gitmisti onu yapabilirim sabah sut kayisi ogle aksam salata
Eşim geç geldiği için geç yemek zorunda kalıyorum onu ne yapicam bilmem ama öyle sıkı diyet yok ama abur cuburda yok inscnm çok küçükmüş , yapma detoks sık sık az ye akşam 7 den sonra yeme, ben sonuncu kısmı yapamadım o yüzden kilolarım kaldı, yoksa verilir emzirilirken, çok zor değil.
Yap yaaaaap ben de spor yapıcam bugün epeyKahvaltımı yaptım.. şükür bugünde doyduk.. oğlum uyanmasa birqz spor yapim
Marga hiçbirşey yememişsinDunku menh ve spor
Sabah
Su kahve
Domates
Salatalik
Erik
Ogle
Su
Yine erik
Aksam
Salata
Gece
Su
Kayisi cayi
Spor
1 saat yuruyus
O kadar =(
Marga hiçbirşey yememişsin
Sporla yaptığın kaslarını eriteceksin olmaz ama. Bugün güzel beslen akşamı hafif geçir sadece. Spora da üzülme kasların da dinlenmeye kendini toparlamaya ihtiyacı var. Normal yani iyi bile olmuş sadece yürüyüşle geçiştirdiğin kuzum.
Günaydın bal kaymaaaakkkkGunaydin ♡
Keyifli haftasonlari diliyorum herkese..
Vay vay vay..
Benden habersiz detoks yapacaksiniz ha..
Ben sizden geri kalir miyim hic..
Bende yapacagim
Ve spora daha cok agirlik verecegim..
Dun bedenimi dinlendirdim biraz..
Gune yeni basladim..
Yine her zamanki gibi kahve ve su ile gune basladim..
Artik aciktigimi hissetmiyorum,
@MiuLego dun toplam 4 adet 1,5 litre su ictim..
Benim icin rekor bir rakam diyebilirim..♡
Dun tatli krizim tutmustu, erik yedim pek tatli sayilmaz eksi idi ama tatliyi boyle gecistirdi...
Bugun dondurma odulumuz varmis ♡ cok guzel..
Ama ben bu odulu bayrama kadar ertelemeye karar verdim..
Regl de yaklasiyor tam bayrama denk geliyor.. o yuzden bayrama kadar agzima odulleri bile sokmamaya karar verdim..
Yumurta yedigim sabahin ertesi gunh kabiz oldum, yumurta yaramiyor bana yumurta yemeyecegim artik..
Kız hani dondurma. . @MiuLego izin vermilti.. Bugün ye mutlaka..Dunku menh ve spor
Sabah
Su kahve
Domates
Salatalik
Erik
Ogle
Su
Yine erik
Aksam
Salata
Gece
Su
Kayisi cayi
Spor
1 saat yuruyus
O kadar =(
1 saat yürüyüşü mü beğenmiyonDun biraz bas agrim vardi sicaktan dolayi, o kafayla spor yapamazdim.. =(
Kendime geldikten sonra yurudum..
Hic bir sey yapmamaktan yine iyidir =(
Canim dunden onceki gun yumurta yemistim, kabiz oldugum icin bu sekilde az yedim..
Neyseki normale dondum, o yuzden bir daha asla ve asla yemem yumurta..
Bayramda yicekmişKız hani dondurma. . @MiuLego izin vermilti.. Bugün ye mutlaka..
Canim tatli istemiyor bayrama sakliyorum cunku bayramda regl olucam, o zaman canim yine isteyecek, bu sefer yine tatli yemis olucam..Kız hani dondurma. . @MiuLego izin vermilti.. Bugün ye mutlaka..
Miucan 1 mil yaptım uyandı.. o bırakmıyor yapim.. illa kucağına al diye ağlıyor. . Leptopu kapatıyor.. bi daha uyarsa ni daha yaparım..Bayramda yicekmiş
Ama hafta içi ya da yarın falan yerse dayanamayıp oklava var
Günaydın bal kaymaaaakkkk
Yumurta yeme de peynir yoğurt vs yersin protein ihtiyacını öyle karşılarsın yumurtadan ben de nefret ediyorum
Kız 6 lt su wuhuuuuuu
Benim rekorun 4.5 lt falan beni de geçtin. Detoksa katıl kuzum ne detoksu yapcaksın. Bu hafta sporda ben de çok iddialıyım kapışalım