• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

GÜNAYDIN KIZLAAAARRRRR

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yorgunluğum geçti gibi dün ölüydüm resmen şimdi sahalara döndümmmmm:KK71:

Dün mülakat falan derken kötü beslendim menü de veremedim :cry:

Bugün de kahvaltıda simit yicem akşam kebap ama kebap etlerinden yicem ve zararlı başka bişey yemicem.

Ay çok enerjikim.

BU HAFTA TAKIMDAN KİMSEYE CEZA YOOOOOKKKK VE BUGÜN İATEYEN HERKES 1 ADET DONDURMA YİYEBİLİRRRR BEN ISMARLIYORUM:dondurma: hak ettik bence:halay:

Pazar günü 1 günlük muz-süt detoksu yapacağım. Malum pazartesi tartısı var :KK17:

Sonra pazartesi salı @tevafuk55 un bayıldığım detoks menüsü ve çarşamba perşembe de yine muz süt detoksu.

Bir de bugün spor başlıyor bu hafta sporlarım efsane olacakkkkkkk bekleyin beni:skandal:

KİM BENİ YENEYECEKMİŞ HA BURAYA YAZSUN DAAAAA BEKLİYRUMMMMMMMM:KK53:

Günaydın:KK60:
Hahahahahaha inciiiiimmmmmm çok iyiymiş acıktıkça nefes alıp veriyor muyuz oksijen detoksundan bahseder misin birazzzzzz:rolleyes:
Onu bile idareli alip veriyoruz:silah:
Pazartesi ben de bi şok diyet yapmayi dusunuyorum ama karar veremedim yesa ile bi detoks yapmistik bir gunde 1.5 kilo gitmisti onu yapabilirim sabah sut kayisi ogle aksam salata:rapci:

Onu bile idareli alip veriyoruz:silah:
Pazartesi ben de bi şok diyet yapmayi dusunuyorum ama karar veremedim yesa ile bi detoks yapmistik bir gunde 1.5 kilo gitmisti onu yapabilirim sabah sut kayisi ogle aksam salata:rapci:
Kuzum 1 günde net 1.5 kilo ertesi gün 1 kilo sonra da 700 500 diye devam eden aşırı sağlıklı aç bırakmayan tevafuk menüsü yap. Çok ciddiyim. Aşırı iyi menü. Eklediğim resim. Aslında buna detoks demek bile saçma. Ben tüm hayatıma bunu yaymaya çalışıyorum. İnanılmaz birşey

Eklentiler

• IMG_3341.JPG
    IMG_3341.JPG
    60,2 KB · Görüntüleme: 40
cnm çok küçükmüş , yapma detoks sık sık az ye akşam 7 den sonra yeme, ben sonuncu kısmı yapamadım o yüzden kilolarım kaldı, yoksa verilir emzirilirken, çok zor değil.
Eşim geç geldiği için geç yemek zorunda kalıyorum onu ne yapicam bilmem ama öyle sıkı diyet yok ama abur cuburda yok ins

Dunku menh ve spor

Sabah
Su kahve
Domates
Salatalik
Erik

Ogle
Su
Yine erik

Aksam
Salata
Gece
Su
Kayisi cayi

Spor
1 saat yuruyus

O kadar =(
Marga hiçbirşey yememişsin :sinirli:
Sporla yaptığın kaslarını eriteceksin olmaz ama. Bugün güzel beslen akşamı hafif geçir sadece. Spora da üzülme kasların da dinlenmeye kendini toparlamaya ihtiyacı var. Normal yani iyi bile olmuş sadece yürüyüşle geçiştirdiğin kuzum.

Gunaydin ♡
Keyifli haftasonlari diliyorum herkese..
Vay vay vay..
Benden habersiz detoks yapacaksiniz ha..
Ben sizden geri kalir miyim hic..
Bende yapacagim
Ve spora daha cok agirlik verecegim..
Dun bedenimi dinlendirdim biraz..

Gune yeni basladim..
Yine her zamanki gibi kahve ve su ile gune basladim..
Artik aciktigimi hissetmiyorum,
@MiuLego dun toplam 4 adet 1,5 litre su ictim..
Benim icin rekor bir rakam diyebilirim..♡
Dun tatli krizim tutmustu, erik yedim pek tatli sayilmaz eksi idi ama tatliyi boyle gecistirdi...
Bugun dondurma odulumuz varmis ♡ cok guzel..
Ama ben bu odulu bayrama kadar ertelemeye karar verdim..
Regl de yaklasiyor tam bayrama denk geliyor.. o yuzden bayrama kadar agzima odulleri bile sokmamaya karar verdim..
Yumurta yedigim sabahin ertesi gunh kabiz oldum, yumurta yaramiyor bana yumurta yemeyecegim artik..

Marga hiçbirşey yememişsin :sinirli:
Sporla yaptığın kaslarını eriteceksin olmaz ama. Bugün güzel beslen akşamı hafif geçir sadece. Spora da üzülme kasların da dinlenmeye kendini toparlamaya ihtiyacı var. Normal yani iyi bile olmuş sadece yürüyüşle geçiştirdiğin kuzum.

Dun biraz bas agrim vardi sicaktan dolayi, o kafayla spor yapamazdim.. =(
Kendime geldikten sonra yurudum..
Hic bir sey yapmamaktan yine iyidir =(
Canim dunden onceki gun yumurta yemistim, kabiz oldugum icin bu sekilde az yedim..
Neyseki normale dondum, o yuzden bir daha asla ve asla yemem yumurta..

Gunaydin ♡
Keyifli haftasonlari diliyorum herkese..
Vay vay vay..
Benden habersiz detoks yapacaksiniz ha..
Ben sizden geri kalir miyim hic..
Bende yapacagim
Ve spora daha cok agirlik verecegim..
Dun bedenimi dinlendirdim biraz..

Gune yeni basladim..
Yine her zamanki gibi kahve ve su ile gune basladim..
Artik aciktigimi hissetmiyorum,
@MiuLego dun toplam 4 adet 1,5 litre su ictim..
Benim icin rekor bir rakam diyebilirim..♡
Dun tatli krizim tutmustu, erik yedim pek tatli sayilmaz eksi idi ama tatliyi boyle gecistirdi...
Bugun dondurma odulumuz varmis ♡ cok guzel..
Ama ben bu odulu bayrama kadar ertelemeye karar verdim..
Regl de yaklasiyor tam bayrama denk geliyor.. o yuzden bayrama kadar agzima odulleri bile sokmamaya karar verdim..
Yumurta yedigim sabahin ertesi gunh kabiz oldum, yumurta yaramiyor bana yumurta yemeyecegim artik..
Günaydın bal kaymaaaakkkk

Yumurta yeme de peynir yoğurt vs yersin protein ihtiyacını öyle karşılarsın yumurtadan ben de nefret ediyorum:KK14:

Kız 6 lt su wuhuuuuuu:halay:
Benim rekorun 4.5 lt falan beni de geçtin. Detoksa katıl kuzum ne detoksu yapcaksın. Bu hafta sporda ben de çok iddialıyım kapışalım:rolleyes:

Dun biraz bas agrim vardi sicaktan dolayi, o kafayla spor yapamazdim.. =(
Kendime geldikten sonra yurudum..
Hic bir sey yapmamaktan yine iyidir =(
Canim dunden onceki gun yumurta yemistim, kabiz oldugum icin bu sekilde az yedim..
Neyseki normale dondum, o yuzden bir daha asla ve asla yemem yumurta..
1 saat yürüyüşü mü beğenmiyon:63:

İyi yapmışsın canım vücudunu tanıyorsun oh güzel olmuş.

Kız hani dondurma. . @MiuLego izin vermilti.. Bugün ye mutlaka..
Canim tatli istemiyor bayrama sakliyorum cunku bayramda regl olucam, o zaman canim yine isteyecek, bu sefer yine tatli yemis olucam..
Hem cidden canim hic tatli matli istemiyor..
Niye boyle oldum ki ben, dun tatli icin deli oluyordum bugun hic canim istemiyore
Kahveyi bile zor iciyorum bugun :D

Günaydın bal kaymaaaakkkk

Yumurta yeme de peynir yoğurt vs yersin protein ihtiyacını öyle karşılarsın yumurtadan ben de nefret ediyorum:KK14:

Kız 6 lt su wuhuuuuuu:halay:
Benim rekorun 4.5 lt falan beni de geçtin. Detoksa katıl kuzum ne detoksu yapcaksın. Bu hafta sporda ben de çok iddialıyım kapışalım:rolleyes:

Bugun detokslari bi arastirayim,kendime uygun hangisi ise onu burada paylasayim kuzum..
Simdi aklimda ne yapacagim yok..

Supersin bebegim ♡ su guzeli senii

Back