Sensin ŞİŞKO

Bebeginiz ne kadarlik detoks sütünüzü etkiliyor mu bende emziriyorumda
açıkçası bol su içtiğim sürece sütüm oluyor, yaptığım zamanlar etkilemedi beni normalde de çok dengeli beslenmiyordum zaten. Bebeğim 9 aylık, 8 tane dişi var, ne versen deniyor kerata. Biraz da ondan rahatladım, sizin ki kaç aylık?

Harikaaaaa spor da var ooohhh mezuniyet cumasına göre harika menü hippoşum hadi bakalaım gel 7 ler seni bekliyorız

Daha 2 aylık çok küçük zaten çok acıkıyorum yapmamda merak ettim ama yediklerine dikkat etmeye çalışıyorum en azından kilo almayayım yavaş yavaş vereyim diye
cnm çok küçükmüş , yapma detoks sık sık az ye akşam 7 den sonra yeme, ben sonuncu kısmı yapamadım o yüzden kilolarım kaldı, yoksa verilir emzirilirken, çok zor değil.

Hahahahaha zumbadan sayılır tabiki kuzum sayılmaz mı ama puanlamayla listeye girmez

Bu hafta kilo vermede 1. Olmalısınnn dicem ama orası Miu ile dolu 2. Olmalısın canjmcım yoksa dayak geliyoooooo

Ben de çarşamba ve ğerşembe detoks yapıcam hippo harika fikiiir. Ben MUZ SÜT detoksu yapıcam. Pek bir ayrıntısı da yok aslında ama fotosunu atarım.

Yani demem o ki YENEMEZSİN BENİİİİİİİİ

Kahvaltıyı çok sağlam yapıp yani karaty kahvaltısı şeklinde gerisinde sıvı olabilir silycim.

Yaparsın sennnn

Ah ahhh çalışmıyor olsam ben de bunu yaparım ama çalışırken taşı aç ye zor oluyor. O yüzden ben muz-süt detoksu yapcam

Yumoşum bence yapma emziriyorsun onun yerine porsiyon azaltıp kahvaltı+full sebze öğünleri yapsan daha iyi o da detoks bir nevi bence.

Mesela kahvaltı
Öğlen 2 yk kadar bir sebze yemeği 3 yk yoğurt
Akşam 2 yk sebze az salata gibi

Hayıııır uyum sağllamaz olur musun sağlarsın biz de yeni açtık sayfaların çok olduğuna bakma. Buraya da yaz bizimle ol esracım hem bize de emziren anne beslenmesi için örnek olursun menü de ver akşamları tavsiyelerin görüşlerin de bizim için değerli olur. Birlikten güç doğar

İŞTE BUUUUUUU SİLY SAHALARA DÖNDÜ OH BEEEEEE.

Yaparsın kuzum her acıktığında YEMEZSEN ÖLMEM Kİ de geç git .

Senden artı görmek istemiyorum ben sana eksiler çooook yakışıyoe hadi bakalım heyecanladım

Günaydın kizlar arkadasima kahvaltiya gidiyorum öğleden sonra da dogum gunune gidicem pazartesi bende oksijen diyetine baslarim
Günaydın
Hahahahahaha inciiiiimmmmmm çok iyiymiş acıktıkça nefes alıp veriyor muyuz oksijen detoksundan bahseder misin birazzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…