• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kızlar bayramdan önceki Haftalara girdik malum. . Bu hafta içi hepimiz bi detoks programı uygulayalım diyorum.. mesela ben iki günlük ayran detoksu uygulamayı düşünüyorum. Çarşamba perşembe ki.. güzel bi eksi ile hepinizi yenim :KK76: birazdan ayran detoksunun ayrıntıları ile dönücem.. bende çok iyi sonuç veriyo.. en son yaptığımda 2 günde 1.8 kilo gitti ve geri gelmedi:halay: sizinde deneyip uyguladığınız detokslar varsa bizle paylaşın. .

Kızlar bayramdan önceki Haftalara girdik malum. . Bu hafta içi hepimiz bi detoks programı uygulayalım diyorum.. mesela ben iki günlük ayran detoksu uygulamayı düşünüyorum. Çarşamba perşembe ki.. güzel bi eksi ile hepinizi yenim :KK76: birazdan ayran detoksunun ayrıntıları ile dönücem.. bende çok iyi sonuç veriyo.. en son yaptığımda 2 günde 1.8 kilo gitti ve geri gelmedi:halay: sizinde deneyip uyguladığınız detokslar varsa bizle paylaşın. .
Evet canim bende başlıcam detoksa ama kafama göre ypcam bilmiyorum bir sıkıntı olur mu sirf sivi tüketmeyi planliyorum.. simdi kahvltida melemen cok guzel koktu bir dilim tm buğday ekmegiyle melemenden domtes salatalik peynirden yesem, günün geri kalanini da limonlu sular, maydonozlu sular, maden sulu ayran, salatalik, bu sekilde tamamlamayi düşünüyorum, ilave olarakta 2.5 lt su bilmiyorum nasil olcak..

Ayran detoksu:
Önce ayran çorbasının tatifini verim
2 lt koyu kıvamlı ayrana;
4 yemek kaşığı haş yeşil mercimek
4 yemek kaşığı haş bulgur
4 yemek kaşığı haş nohut
2 rendelenmiş salatalık
Ben baharat olarak kuru nane de attım. Kesinlikle tuz yok!!!!

Kahvaltı
1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir 1 dilim ekmek (ben ekmek yemeden 2 yumurta yedim ;) )

2 saat sonra acıkınca 1 kase bu çorbadan içiyoruz.. en son akşam 21e kadar..

Çay, yeşil çay şekersiz çaylar serbest.. ama kahve, süt, tuz kesinlikle yok. .

Bol su 2 gün dişimizi sıkıyoruz.. hadi kolay gelsin kızlarrr...

Ben de yarından itibaren 10 günlük yeşil elma diyeti yapayım diyorum, normal bir kahvaltıdan sonra gün içerisinde 2 saatte bir elma yeniyor 7-8 gibi elma yemeyi bitiriyoruz. Ben emzirdiğim için biraz uyarlama yapayım diyorum, yoğurt ceviz fln da eklesem, ne diyorsunuz offf:kızgın: hep 1-2 gün yapıp 3. gün batırıyorum bu tarz detoks diyetlerde.

Ben de yarından itibaren 10 günlük yeşil elma diyeti yapayım diyorum, normal bir kahvaltıdan sonra gün içerisinde 2 saatte bir elma yeniyor 7-8 gibi elma yemeyi bitiriyoruz. Ben emzirdiğim için biraz uyarlama yapayım diyorum, yoğurt ceviz fln da eklesem, ne diyorsunuz offf:kızgın: hep 1-2 gün yapıp 3. gün batırıyorum bu tarz detoks diyetlerde.
10 gün çok cnm ya.. sende çarşamba perşembe yap yeter.. hem cuma ki eksi için motive olur.. istersen gel sende ayran detoksunu dene ;) beraber yaparız. .

Bebeginiz ne kadarlik detoks sütünüzü etkiliyor mu bende emziriyorumda

Daha 2 aylık :anne: çok küçük zaten çok acıkıyorum yapmamda merak ettim ama yediklerine dikkat etmeye çalışıyorum en azından kilo almayayım yavaş yavaş vereyim diye
Daha çok küçük şimdi zayıflamayı düşünme.. sütün azalır.. yemeğini ye ama abur cubur paketli gıda yeme.. süt olsun diye sürekli tatlı yeme. . 6 aylık olsun yavrun.. gel buraya cnm.. beklerizzz..

Daha çok küçük şimdi zayıflamayı düşünme.. sütün azalır.. yemeğini ye ama abur cubur paketli gıda yeme.. süt olsun diye sürekli tatlı yeme. . 6 aylık olsun yavrun.. gel buraya cnm.. beklerizzz..
Dedigin gibi abur cubur hamur yemiyorum ama yemeği mı yiyorum meyvemi sadece sirke damlatilmis su içiyorum sabah ve bebeğim için içtiğim bitki çayım var azda spor sütüm çok önemli kesilsin istemem
Bende daha dikkatli olmak için günlük açtım orada yazmaya çalışıyorum konular ilerlemiş uyum sağlayamam diye düşündüm ama sağol davetin için umarım hedeflerimize ulasiriz

Kizlar ben kahvaltimi yaptim,
Salatalik, maydonoz, melemen ve küçük bir dilim tam buğday ekmeği..:halay:

Günün geri kalaninda ise sürekli sıvı tuketcem.. saatlerini kestiremiyorum kac saat arayla icerim onu da bilmiyorum ama aklima geldikçe icicem.. :eğlence:

Yapacağım sıvılar şöyle.. :eğlence:
Limonlu su,
Limonlu maydonozlu su,
Kiraz sapi çayı,
Maden sulu ayran,
Günlük bir fincan da sekersiz türk kahvesi..

Bunu hedefim bir hafta ama ne kadar dayanabilirsem yapabilcem.. :dua:

NOT; Kahvaltida ekmek yemeyen bir insanim aslinda ama bugün melemenin yaninda dayanamadim :kk77:

Kilo kaybım olursa günlük paylaşırım :KK49:

Kizlar ben kahvaltimi yaptim,
Salatalik, maydonoz, melemen ve küçük bir dilim tam buğday ekmeği..:halay:

Günün geri kalaninda ise sürekli sıvı tuketcem.. saatlerini kestiremiyorum kac saat arayla icerim onu da bilmiyorum ama aklima geldikçe icicem.. :eğlence:

Yapacağım sıvılar şöyle.. :eğlence:
Limonlu su,
Limonlu maydonozlu su,
Kiraz sapi çayı,
Maden sulu ayran,
Günlük bir fincan da sekersiz türk kahvesi..

Bunu hedefim bir hafta ama ne kadar dayanabilirsem yapabilcem.. :dua:

NOT; Kahvaltida ekmek yemeyen bir insanim aslinda ama bugün melemenin yaninda dayanamadim :kk77:

Kilo kaybım olursa günlük paylaşırım :KK49:
Çorba da ye yaa..

bugünkü menü:
sabah:
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates,salatalık
öğle:
4 tane kabak mücver

ikindi:
1 ufak bitter çikolata, sade kahve :eek:
akşam:
1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt

temizlik yaptım spora vaktim kalmadı, 30 dk koşu bandında yürüdüm. Çikolatayı yemesem iyiydi, zaten midemde yanma var biraz, daha da kötü etti.
Yumoşşşşşş minnoşşşşşş çok güzel menü canım afiyet olsun ohhhhh

Back