Sensin ŞİŞKO

Y Yesilelma90 kuzum burasi cok kıymetli emin ol.sen benim ilk hafta yaptigim kahvaltilari gorseydin..burayla nasıl toparladim bi bilsen
Bende cok kahvalti yapardm aksam yemeklerini cok abartirdim ekmek makarna birlikte yerdm hemde baya fazla.simdi aklima buraya yazacagim menu geliyor yiyesim gelmiyor yedigim seyleride olculu yemeyi ogrednm

Oyy yesinler senin kahvaltını :))
Buyrun beraber yiyelim :)
Pek guzel gorunuyor :)bende onceden kahvaltiliklari onume dizer ekmek banardim hepsine simdi ayri bi tabakta koyuyorum yiyecegimi azar azar.
Ay canim sen gene.kahvalti yapiyomussun ben yapmiyodum misir gevregi klmusli fln yiyodum kolayima geldi.buraya bi geldim ilk cuma durum bu :)
Ama baksana şu kahvaltıların güzelliğine
Dimi bence de hamnamnamnam

Kızlar benim en büyük hatam bi kereden bişey olmaz diye düşünmemdi.. buraya yazıcam diye onu da yendim şükür :))
Canım o bikerem bişey olmazların ardı arkası kesilmiyor ki bıraktığı tam bırakıcan ondan bikere bundan bikere derken olmuyo yerinde sayıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…