- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
Ayy seyyyŞöyle ki pek olmamış.. zati katmer yemişsin üstüne ağzına lokma atmışsın.. bide akşam yemeğinde hem patates hem makarna
Bu arada yürüyüş olarak çarşıda gezmek ise onu spordan sayamıyoruz maalesef canım.. çünkü çarşıda illa ki duruyoruz.. tempolu yürüyüşte olmuyo.. özellikle spor yapmak için yürüyüş yapman lazım
Canım sen rakibimsin ama sana kıyamadım.. bence sen en iyisi yarın bi detoks yapta artılardan kurtulhadi görim seni..
Anlattım sana yapabileceksin dimi :))Ayy seyyybenim adami 10 gunlugune bi yeremi yollasam o yokken yemekte yapmiyorum yemiyorumda.of neden guzel olan hersey sagliksiz detoks yapim haklisin.
Senle ben goturmusuz bugun tatlilari patatesleriBende menü verim.. bugün iştahım açıktı malum regl ama işte elimden geleni yaptım..
Uyanınca bi incir yarım ceviz
Kahvaltı 12 de..
2 biberli yumurta
Domates
Salatalık
7 zeytin
Peynir
Ara
Sütlü kahve
1 küçük tarçınlı muz (regl sancılarına iyi geliyormuş)
1 küçük parça Pişmaniye
Ara
Türk kahvesi incir (akşam yemeğinin pişmesini beklerken)
Akşam 19da..
2 parça fırın poşetinde sarımsaklı tavuk ğöğsü
1 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık patates püresi
Hamile halinle benden iyi menun varSabah 10.30
Aç karna 2 bardak su
1 incir
Pastırmalı yumurta
5 zeytin
Peynir
2 dilim domates
1 dilim tbe
Ara 12.00 Türk kahvesi
Ara 13.30
4 dilim portakal
2 avuç çekirdek
1 bardak süt
Ara 17.30 5 dilim portakal
1 çok ince dilim kek
Akşam 19.00
2 kepçe yoğurt çorbası
1.5 tbe
1 küçük kuru soğan
4 yk sütlaç
Su 2-2.5 arası
Haklisim canim dagitan adam kurdanla soktu burnumun dibine dayanamadim.makarnayi yemem artk hatta yememek icin hic yapmicm patatesi arada yiyeyim ama ya cok seviyorumCanım bak kilo verirken makarna yeme patates de yememeye çalış birde bu gün küçük küçük lokmalarla bile vücudu kilo vermeye engellemiş oluyorsun neden söylüyorum bunları tartıda eksi görmediğinde üzülme diye onun sinir etme yapısını bildiğimden söylüyorum
Evet baktim nettende zaten ayran corbasi cok sevrrim tok tutan biseyede benziyor aklimda yarina karnabahar kisiri vardi neyse hafta sonu yapim artkAnlattım sana yapabileceksin dimi :))
Kız bizim eve haftada bikaç kilo patates alınıyordu.. eşim sen diyete başladın başlayalı ayda bi patates alıyorum dediHaklisim canim dagitan adam kurdanla soktu burnumun dibine dayanamadim.makarnayi yemem artk hatta yememek icin hic yapmicm patatesi arada yiyeyim ama ya cok seviyorum
Demekki esin cok yemiyor bizimki deli oluyo patatese ben her sebzeyi yerim o yemez o yuzden yaptigim sebze yemeklerinin icine patates koyuyom oda yesin diye.e bende seviyorum die dayanamiyorum.Kız bizim eve haftada bikaç kilo patates alınıyordu.. eşim sen diyete başladın başlayalı ayda bi patates alıyorum dedidüşün ne kadar seviyorum..
Ama birlikte yemek çok güzel eşim kahvaltılarda hep bizimle birlikte o yüzden kahvaltı hep hazırlıyorum akşam kalıyorum ne yapayım diye ama sağlıklı yemek lazım hamilelikten tam diyet moduna da geçemiyorum ben ama sağlıklı yemek en güzeli tabi akşamları tek kişilik te olsa yapayım artıkYa cnm bende öyleydim.. oğlum 9 olacak nerdeyse küçüğüde 1.5 :)) artık hergün mecbur yemek yapıyorum.. hepimizin yiyebileceği yemeği düşünmek çok zor :))
Pirinç yok gibi idi içinde canım öyleHamile halinle benden iyi menun varsutlaci gunduz yiyeydin iyiydi pirincten dolayi.
Yani eşim pirinç pilavı çok sever.. her akşam yapardım önceden..ben diyete başladım ev ahalisi de bana uyuyor mecbur.. haftada 1 gün eve ekmek alıyoruz o da pazar günü :)) eşimde haftanın 3 günü dışarda yiyo.. kahvaltıyı da dışarda yapıyor..Demekki esin cok yemiyor bizimki deli oluyo patatese ben her sebzeyi yerim o yemez o yuzden yaptigim sebze yemeklerinin icine patates koyuyom oda yesin diye.e bende seviyorum die dayanamiyorum.
Kızım sabah kahvaltıda tost simit ya da patates yiyor akşamları da makarna çorba öyle şeyler iştahı hiç yok bol meyve yer günlük birde süt içiriyorum o kadar o yese neler yaparım neler eşimi aramam o zaman :)Yani eşim pirinç pilavı çok sever.. her akşam yapardım önceden..ben diyete başladım ev ahalisi de bana uyuyor mecbur.. haftada 1 gün eve ekmek alıyoruz o da pazar günü :)) eşimde haftanın 3 günü dışarda yiyo.. kahvaltıyı da dışarda yapıyor..
Kızın yemek yemiyo mu?? Köfte yapsan falan yemez mi??
Köfte bazen yarım zor yiyor bazen hiç ondan yapasım gelmiyorYani eşim pirinç pilavı çok sever.. her akşam yapardım önceden..ben diyete başladım ev ahalisi de bana uyuyor mecbur.. haftada 1 gün eve ekmek alıyoruz o da pazar günü :)) eşimde haftanın 3 günü dışarda yiyo.. kahvaltıyı da dışarda yapıyor..
Kızın yemek yemiyo mu?? Köfte yapsan falan yemez mi??
Yarasin bebise ozaman ♡♡♡ cinsiyeti ne canmPirinç yok gibi idi içinde canım öyle
Oğlumunda iştahı olduğu söylenemez.. her yemeği yemezKöfte bazen yarım zor yiyor bazen hiç ondan yapasım gelmiyor
Oğlun filan ekmek yemiyor mu
Dogumdan sonra zor veriliyor malesef ben oncede bi hafta ac kalsam 5 kilo gidrrdi simdi 1 gitse sevnyrmBende patatesi o kadar çok seviyorum ki ama evde hiç
Yapmıyorum kızlar ben evlendiğimden beri evde yaptığım pirinç pilavı filan sayılıdır misafirden misafire kendimiz için hiç yapmam patates de yapmamaya çalışıyorum ama çok seviyorum her türlü patates yemeğini ama kilo yapıyor kendimi bildim bileli de dikkat ederim ama Doğum sonrası bir toplayamadı bakalım bu Doğum sonrası ne olacak
Afiyet olsun cnm..Tam menü verecektim oglum uyandi 1 saatte uyudu.Dun geceden uykusuzdum gündüz de uyudum o yüzden saatler pek hos degil
Sabah(degil aslinda)14.00
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.30
1 elma
10 cig badem
Aksam 18.30
Corba
Kabak yemegi
Su 2lt oldu az önce de yeşilçay ictim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?