Sensin ŞİŞKO

Tam menü verecektim oglum uyandi 1 saatte uyudu.Dun geceden uykusuzdum gündüz de uyudum o yüzden saatler pek hos degil

Sabah(degil aslinda)14.00
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 16.30
1 elma
10 cig badem

Aksam 18.30
Corba
Kabak yemegi

Su 2lt oldu az önce de yeşilçay ictim.
Bu hafta yine süper bir tartı seni bekliyor gibi canım oğlunun ateşi nasıl oldu

Yarasin bebise ozaman ♡♡♡ cinsiyeti ne canm
Çok sağol canım Allah nasip ederse bir oğlum olacak ❤️
Oğlumunda iştahı olduğu söylenemez.. her yemeği yemez :KK43:
Yeni nesil çocuklar böyle ya genelde ne yapacağız bilmiyorum cidden :(
Dogumdan sonra zor veriliyor malesef ben oncede bi hafta ac kalsam 5 kilo gidrrdi simdi 1 gitse sevnyrm
aynen ben 16 kilo verdim hamile kaldım çok kilo almadan biterse hayırlıca inş rahatlayacağım asıl Doğum sonrası kontrolde zor oluyo dikkat etmek
Tam menü verecektim oglum uyandi 1 saatte uyudu.Dun geceden uykusuzdum gündüz de uyudum o yüzden saatler pek hos degil

Sabah(degil aslinda)14.00
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 16.30
1 elma
10 cig badem

Aksam 18.30
Corba
Kabak yemegi

Su 2lt oldu az önce de yeşilçay ictim.
Menün iyi yine canım oğlun nasıl oldu

Çok sağol canım Allah nasip ederse bir oğlum olacak ❤️

Yeni nesil çocuklar böyle ya genelde ne yapacağız bilmiyorum cidden :KK43:

aynen ben 16 kilo verdim hamile kaldım çok kilo almadan biterse hayırlıca inş rahatlayacağım asıl Doğum sonrası kontrolde zor oluyo dikkat etmek

Menün iyi yine canım oğlun nasıl oldu
Aslında ben ilk ay hiç bişi yapmadan 15 kilo vermiştim.. 24 kilo aldım 2.de..
Birden bi baktım 95e düşmüşüm.. sonra bi baktım sütüm azaldı emiyo ağlıyo oğlum sürekli.. mama vermek istemedim.. baklava yedim.. her gece yatmadan bir tabak helva yedim.. ne süt yaparsa onu yedim.. hop 102 tekrar.. sonra aklım başıma geldi.. 6 aya kadar diyet yapmadım ama.. ne zmn 6 yı doldurduk ek gıdaya başladık diyete başladım..

Birden bi baktım 95e düşmüşüm.. sonra bi baktım sütüm azaldı emiyo ağlıyo oğlum sürekli.. mama vermek istemedim.. baklava yedim.. her gece yatmadan bir tabak helva yedim.. ne süt yaparsa onu yedim.. hop 102 tekrar.. sonra aklım başıma geldi.. 6 aya kadar diyet yapmadım ama.. ne zmn 6 yı doldurduk ek gıdaya başladık diyete başladım..
Boyun kac canm

Ben de canım Doğumdan sonra 20. Gün tartıldığım da 12 kg gitmişti ama sonra dikkat edemedim işte hop tekrar Doğum yaptığım kiloya çıktım 98 kg oldum sonra dur olmuyor dedim bende diyete başladım 16 kg verdim 2. Bebiş oldu

Ben de canım Doğumdan sonra 20. Gün tartıldığım da 12 kg gitmişti ama sonra dikkat edemedim işte hop tekrar Doğum yaptığım kiloya çıktım 98 kg oldum sonra dur olmuyor dedim bende diyete başladım 16 kg verdim 2. Bebiş oldu
Az kaldı gülbem.. 3 kilo daha verim diyet başarı öykülerine yazıcam inş.. baştan beri hep bunu düşündüm.. bi gün motivasyonum düşerse açıp okuyim diye :))

Sende doğur zayıflayacaksın inş.. şükür hamilesin yoksa sıkı kapışırdık senle..

Az kaldı gülbem.. 3 kilo daha verim diyet başarı öykülerine yazıcam inş.. baştan beri hep bunu düşündüm.. bi gün motivasyonum düşerse açıp okuyim diye :))

Sende doğur zayıflayacaksın inş.. şükür hamilesin yoksa sıkı kapışırdık senle..
Bebiş bir doğsun aynenkuzum Bende ideal kiloma gelip korumaya çalışacağım yaz başarı öyküsü bende okur motive olurum inş

Ateşi yukseldi yine kizlar ilac verdim rahatladi ama uyuyacak gözü yok salonda oynuyoz.
Ilık su ile yıka saati geldi ise şurubunu da içir uyuduğunda da en geç 2 saat aralıkla kontrol et ateşi düşünce üzerini iyi ört ki bu sefer daha kötü olmasın
Kuzucuk

Selamm kızlar çok yorgunum bugün yaşlı komşu teyzeler gezmeye geldi bana temizlik hazırlık yaptım menümü vereyim

Sabah 11
Iki dilim ekmek arasına peynir salatalık domates

Öğlen 2 bir muz

Akşam 5.30 bir küçük patlıcan kıymalı üstüne yoğurt bir tane mercimek kofte
Misafirlerle birlikte 8 gibi bir dilim elma bit dilim mürdüm eriği yedim sen hic bisey yemiyorsun diyince

Su 2 litre
Spor akşama kadar temizlik sabah 9 dan beri ayaktayim

Oyy kıyamam ya gece sık sık kontrol et canım ateşini inşallah geçsin çabucak ateşli hastalık hiç sevmiyorum insanı diken üstünde tutuyor

Kız hemen duşa sok.. ılık suyla yıka..

Ilık su ile yıka saati geldi ise şurubunu da içir uyuduğunda da en geç 2 saat aralıkla kontrol et ateşi düşünce üzerini iyi ört ki bu sefer daha kötü olmasın
Kuzucuk
Sagolun kızlar atesi dustu ilaci icince rahatladi.onun odasında yatcam bu gece.uykusu da geldi.mamayi yedirdim uyutcam.

Selamm kızlar çok yorgunum bugün yaşlı komşu teyzeler gezmeye geldi bana temizlik hazırlık yaptım menümü vereyim

Sabah 11
Iki dilim ekmek arasına peynir salatalık domates

Öğlen 2 bir muz

Akşam 5.30 bir küçük patlıcan kıymalı üstüne yoğurt bir tane mercimek kofte
Misafirlerle birlikte 8 gibi bir dilim elma bit dilim mürdüm eriği yedim sen hic bisey yemiyorsun diyince

Su 2 litre
Spor akşama kadar temizlik sabah 9 dan beri ayaktayim
Afiyet olsun cnm azcık daha aktif olsan ;)

Back