- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Kız ben 1yk pişmiş mi diye tadına bakarken yiyorum :))Ha ha benim de akşam menüsünde 1yk kuru fasulye var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben 1yk pişmiş mi diye tadına bakarken yiyorum :))Ha ha benim de akşam menüsünde 1yk kuru fasulye var![]()
Kız pişmiş ni diye mi baktın naptın??Menü
Sabah uyanınca 2 kayısı bol su
Kahvaltı 10 2 yumurta beyzı 20 gr peynirle omlet 1 domates , 4siyah zeytin, 20 gr tb ekmeği
12 incir uyutması( 1 litre sütten yaptığımı 10 küçük kaseye böldüm 1 kase)
14 bir bardak ayran
17:30 1 yok kuru fasulye , baya yoğurtlu kereviz salatası
Çok su , yeşil çay
Bencede dusa sok canim gecmis olsnKizlar oglumun atesi cikmis yanaklarda fln bisey yoktu oynarken bi baktim alni sicak sirti bacaklari olctun 38.2 olmus.dogdugundan beri ilk defa cikiyo atesi evde de yalnızım panik oldum.calpol verdim bekliyorum.bacaklarını islak bezle sildim ust govdeye dokundurtmadi agladi.simdi de mirin kirin yatiyo omzumda.
Yok canm emzirmiyorum buarada bence sen regl halinle beni gecersn cunku butun dunya kilo vermeme karsi gbiY Yesilelma90 sen emziriyor muydun cnm??
Afiyet Olsun canımMenü
Sabah uyanınca 2 kayısı bol su
Kahvaltı 10 2 yumurta beyzı 20 gr peynirle omlet 1 domates , 4siyah zeytin, 20 gr tb ekmeği
12 incir uyutması( 1 litre sütten yaptığımı 10 küçük kaseye böldüm 1 kase)
14 bir bardak ayran
17:30 1 yok kuru fasulye , baya yoğurtlu kereviz salatası
Çok su , yeşil çay
Kız pişmiş ni diye mi baktın naptın??
Şöyle ki pek olmamış.. zati katmer yemişsin üstüne ağzına lokma atmışsın.. bide akşam yemeğinde hem patates hem makarnaMenu bildireyim
Sabah 10 2 yemek kasigi yulaf az peynirle yapilmis 2 yumurta ustune az avokado surup yedim esim katmer almis bir kucuk lokma yedim
Carsiya gittik daha sonra serbetli lokma dagitiyolardi hayir niyetine bi tane verdiler biyerede atamadm gunah diye kucuk serbetli bir lokma
Pazara gittik zeytinin tadina baktm 2 zeytin
Aksam yemegi 18:30 bir tabak tavuklu patatesli kereviz yemegi 4 catal cok az yagli makarna 2 biber yogurt
Su henuz 1 bucuk litre olmustur
Spor 1 bucuk saat yuruyus
Onun için sormadım kız 1 kaşık ne?? Ben pişmiş mi diye bakarken 1 kaşık yiyorum :))yemek dünden kız ,
Gülbe neden akşam faydalı yemekler yemiyorsunSabah 10.30
Aç karna 2 bardak su
1 incir
Pastırmalı yumurta
5 zeytin
Peynir
2 dilim domates
1 dilim tbe
Ara 12.00 Türk kahvesi
Ara 13.30
4 dilim portakal
2 avuç çekirdek
1 bardak süt
Ara 17.30 5 dilim portakal
1 çok ince dilim kek
Akşam 19.00
2 kepçe yoğurt çorbası
1.5 tbe
1 küçük kuru soğan
4 yk sütlaç
Su 2-2.5 arası
Canım bak kilo verirken makarna yeme patates de yememeye çalış birde bu gün küçük küçük lokmalarla bile vücudu kilo vermeye engellemiş oluyorsun neden söylüyorum bunları tartıda eksi görmediğinde üzülme diye onun sinir etme yapısını bildiğimden söylüyorumMenu bildireyim
Sabah 10 2 yemek kasigi yulaf az peynirle yapilmis 2 yumurta ustune az avokado surup yedim esim katmer almis bir kucuk lokma yedim
Carsiya gittik daha sonra serbetli lokma dagitiyolardi hayir niyetine bi tane verdiler biyerede atamadm gunah diye kucuk serbetli bir lokma
Pazara gittik zeytinin tadina baktm 2 zeytin
Aksam yemegi 18:30 bir tabak tavuklu patatesli kereviz yemegi 4 catal cok az yagli makarna 2 biber yogurt
Su henuz 1 bucuk litre olmustur
Spor 1 bucuk saat yuruyus
Ay eşim yok yemek yapasım yok çorba da bitmek bilmedi yemek yapsma kazıyor ne yapayım yaGülbe neden akşam faydalı yemekler yemiyorsun![]()
Pilav patates üst üste olmuş birinden birini yemese idin gerisi güzel regli oluncaBende menü verim.. bugün iştahım açıktı malum regl ama işte elimden geleni yaptım..
Uyanınca bi incir yarım ceviz
Kahvaltı 12 de..
2 biberli yumurta
Domates
Salatalık
7 zeytin
Peynir
Ara
Sütlü kahve
1 küçük tarçınlı muz (regl sancılarına iyi geliyormuş)
1 küçük parça Pişmaniye
Ara
Türk kahvesi incir (akşam yemeğinin pişmesini beklerken)
Akşam 19da..
2 parça fırın poşetinde sarımsaklı tavuk ğöğsü
1 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık patates püresi
Doğru canım.. seçemedim.. normalde 1 kase pilav ve 2-3 servis kaşığı patates püresi yerdim tavuk aynıPilav patates üst üste olmuş birinden birini yemese idin gerisi güzel regli olunca
Ya cnm bende öyleydim.. oğlum 9 olacak nerdeyse küçüğüde 1.5 :)) artık hergün mecbur yemek yapıyorum.. hepimizin yiyebileceği yemeği düşünmek çok zor :))Ay eşim yok yemek yapasım yok çorba da bitmek bilmedi yemek yapsma kazıyor ne yapayım yaaslında dolapta köfte filan çok ama tek keyif almıyorum kızımda eşlik etmiyor omdan böyle oluyor