Sensin ŞİŞKO

Rabbim gönlüne göre versin canım inş sağlıkla sıhhatle büyütürüz inş
Büyük kendi karar veriyor dimi artık birşeyler alırken

Rabbim gönlüne göre versin canım inş sağlıkla sıhhatle büyütürüz inş
Büyük kendi karar veriyor dimi artık birşeyler alırken
Sorma kız.. beğenmediği kazağı bile aldırmıyor.. bayadır onun tercihleri oluyo.. ben tabi kullanışlı olanı seçerim, onu da ikna ederim inş

Sorma kız.. beğenmediği kazağı bile aldırmıyor.. bayadır onun tercihleri oluyo.. ben tabi kullanışlı olanı seçerim, onu da ikna ederim inş
Anneler hep öyle her türlü faydası olsun istiyor ben benim kıza hiç pantolon giydiremiyorum etek elbise öyle dolaşıyor

Bak hele bunu mu anladın o zaman şöyle diyim hem sana hem bilinmeyenkullaniciya meydan okuyorum çifter çifter hadi balım haftaya yen benide göreyim kolay lokmamısın değilmisin ( anlaştık mı?)
S3ninle her şeye varım beennnn
Kızlarrr yarın büyük minnoş kızımın 10.yaş günü o yüzden bugün yarın işlerim çok ara ara gelirim şimdiden yazayım seviyorum hepiciğinizi
Musmutlu hayırlı ömrü olsun canım fit anne seni :) ilerde senin 10 yaşında ben 57 kiloydum dersin
Canimmmmmm
Ben gulbeyle yarışıyorum ki zaten Ak kelebek ... bu arada B bilinmeyenkullanici nın yüzdesi ve farkı yanlış hesaplanmış
Harika ya sağlıkla kullansın
Ayy bayıldım bayıldım... maşallah... tam prenses odası.. adaşıma yakışır :)) bende istedim kızım olsa böyle bir oda ama kısmet işte.. 2 oğlum var..
Adaş mııı Ak kelebek o zaman kızımla kızın adas

Dogrudur canim zaten saglikli beslenmek.onemli.cok yemek degil ben yedimde ne oldu bebegim zayifti kiloyu kendime almisim sadece

Aaa nasıl yanlış hesaplanmış tekrar baktım doğru görünüyor

Kuzum senle de çok ortak yan var dimi ne güzel isimler adaş olmuş seviyoruz demek ki
Sağol canım inş kuzum çok severek kullanır ilerde anne neden bana böyle aldın demez

Gunaydinn.. canim bugun cok tatli cekiyorrr geceenlerde bir tatli gormustum unsuz yagsiz sekersiz kilo verdiren sufle denemeden sizinle paylasmak istemedm bugun yapmayi dusunuyorum guzel olursa tarifle gelecegim hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…