- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Rabbim gönlüne göre versin canım inş sağlıkla sıhhatle büyütürüz inşHayırlısı ama Allah bağışlasın yeter 2 evlat.. şimdilik büyük oğlum bebek odasını kullanıyor bi tek beşik küçüğe geçti büyüğe arabalı yatak aldık.. burdan taşınma durumumuz var.. o zmn bebek odası tamamıyla küçüğe geçicek büyüğe oda alıcaz inş.. bekliyorum onun için
Sorma kız.. beğenmediği kazağı bile aldırmıyor.. bayadır onun tercihleri oluyo.. ben tabi kullanışlı olanı seçerim, onu da ikna ederim inşRabbim gönlüne göre versin canım inş sağlıkla sıhhatle büyütürüz inş
Büyük kendi karar veriyor dimi artık birşeyler alırken
Anneler hep öyle her türlü faydası olsun istiyor ben benim kıza hiç pantolon giydiremiyorum etek elbise öyle dolaşıyorSorma kız.. beğenmediği kazağı bile aldırmıyor.. bayadır onun tercihleri oluyo.. ben tabi kullanışlı olanı seçerim, onu da ikna ederim inş
Hadi ya.. genelde kızlar pantolon giymek ister :))Anneler hep öyle her türlü faydası olsun istiyor ben benim kıza hiç pantolon giydiremiyorum etek elbise öyle dolaşıyor
Benimki hep etek elbise :)Hadi ya.. genelde kızlar pantolon giymek ister :))
S3ninle her şeye varım beennnnBak hele bunu mu anladın o zaman şöyle diyim hem sana hem bilinmeyenkullaniciya meydan okuyorum çifter çifter hadi balım haftaya yen benide göreyim kolay lokmamısın değilmisin( anlaştık mı?)
Musmutlu hayırlı ömrü olsun canım fit anne seni :) ilerde senin 10 yaşında ben 57 kiloydum dersinKızlarrr yarın büyük minnoş kızımın 10.yaş günü o yüzden bugün yarın işlerim çok ara ara gelirim şimdiden yazayım seviyorum hepiciğinizi
Canimmmmmm
Ben gulbeyle yarışıyorum ki zaten8 Aralık cuma ençok kiloyu ben verdim kapışması sonuçları
1. Sem35( 58.5/57.8/-0.7/%1.21)
2. Tuzsuz_ruh (75.4/75.4/0)
3.matematik61 (73.9/72.4/1.5/%2.03)
4.bilinmeyenkullanici (66.5/65.9/0.6/%0.9)
5.hippotalamus (72.4/72.1/0.3/%0.4)
6.Yesilelma90 (70.8/70.3 /0.3/%0.4)
7.Gulbe (86/88/+2)
8.tevafuk55 (63.3/63.9/+0.6/)
Harika ya sağlıkla kullansınEki Görüntüle 2076818
Atayım canım
Adaş mıııAyy bayıldım bayıldım... maşallah... tam prenses odası.. adaşıma yakışır :)) bende istedim kızım olsa böyle bir oda ama kısmet işte.. 2 oğlum var..
Saol cnm.. öksürüyo hala.. boğazı tahriş oldu garibimin öksürmekten.. şimdi uyudu bakalım dün gece uyumamıştı..hippotalamus Canım geçmiş olsun nasıl di bugun paşa.
Dogrudur canim zaten saglikli beslenmek.onemli.cok yemek degil ben yedimde ne oldu bebegim zayifti kiloyu kendime almisim sadeceCanım bende akıllandım ilk hamileliğimde 21 net te üzeri emin değilim 23 de olabilir kilo almıştım bunda akıllandım kiloları veremeden 2. Olunca dikkat etmem lazım kuzum birde alıştım az fazla yiyince vicdan azabı psikolojik olarak baskı oluşuyor kendi kendine bende
Gecmis olsum canim elma kaynat bir tasimlik suyunu icir oksuruge iyi geliyorSaol cnm.. öksürüyo hala.. boğazı tahriş oldu garibimin öksürmekten.. şimdi uyudu bakalım dün gece uyumamıştı..
Odaya bayildm masallab gule gule kullansin prenses.♡Benimki hep etek elbise :)
S3ninle her şeye varım beennnn
Musmutlu hayırlı ömrü olsun canım fit anne seni :) ilerde senin 10 yaşında ben 57 kiloydum dersin
Canimmmmmm
Ben gulbeyle yarışıyorum ki zatenAk kelebek ... bu arada B bilinmeyenkullanici nın yüzdesi ve farkı yanlış hesaplanmış
Harika ya sağlıkla kullansın
Adaş mıııAk kelebek o zaman kızımla kızın adas
Kuzum senle de çok ortak yan var dimi ne güzel isimler adaş olmuş seviyoruz demek kiS3ninle her şeye varım beennnn
Musmutlu hayırlı ömrü olsun canım fit anne seni :) ilerde senin 10 yaşında ben 57 kiloydum dersin
Canimmmmmm
Ben gulbeyle yarışıyorum ki zatenAk kelebek ... bu arada B bilinmeyenkullanici nın yüzdesi ve farkı yanlış hesaplanmış
Harika ya sağlıkla kullansın
Adaş mıııAk kelebek o zaman kızımla kızın adas
Teşekkür ederim canım daha iyisi sizin evlatlarınızın da olsunO
Odaya bayildm masallab gule gule kullansin prenses.♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?