Sensin ŞİŞKO

Çok güzel memün canım
süper hamiş menüsü olmuş kuzum
gayet iyi canım
vur vur kafasına şwytanın hedefine ne kaldı şurda

çok güzel cnm

donino çok gereksiz olmuş cnm.. onun yerine kayısı,ceviz tarzı bişi yeseydin süper olurdu..

Güzel menü canım

Sabah 10.00
Aç karna 2 bardak su
1 incir
2 ceviz
2 haşlanmış yumurta
1.5 tbe
Peynir
7 zeytin
Yarım domates salatalık

Ara 13.00
2 avuç ay çekirdeği
1 mandalina
1 işaret parmağı kadar muz

Ara 16.00 1 bardak süt

Akşam 18.30
5 ızgara köfte
6 dilim elma patates
1 dilim ekmek
1 soda

Su 2lt

Afiyet olsun gülbem.. gülbe sence ben seni niye bu kadar seviyorum kii ♡♡♡

Tebrik ederim canm guzel beslenmissn bn hamileykenn kahvaltida bir bucuk tam ekmek yiyodum gunde iki dilimde pasta oyuzden 20 kilo aldm ya

Tebrik ederim canm guzel beslenmissn bn hamileykenn kahvaltida bir bucuk tam ekmek yiyodum gunde iki dilimde pasta oyuzden 20 kilo aldm ya
Canım bende akıllandım ilk hamileliğimde 21 net te üzeri emin değilim 23 de olabilir kilo almıştım bunda akıllandım kiloları veremeden 2. Olunca dikkat etmem lazım kuzum birde alıştım az fazla yiyince vicdan azabı psikolojik olarak baskı oluşuyor kendi kendine bende

Gülbe yerleştin mi?? Bu arada acaba hangi resim?? Ben öle fazla resim değiştirmem ama.. kalp ile beyin miydi acaba :))

Gülbe yerleştin mi?? Bu arada acaba hangi resim?? Ben öle fazla resim değiştirmem ama.. kalp ile beyin miydi acaba :))
Yerleştim kuzum kızıma da oda siparişin verdim onların odaları bizden pahalı ya cidden ama şükür aldım bir onu Odası kaldı diğer her yer yerleşti şükür

Yok tek kız resmî olan

Yerleştim kuzum kızıma da oda siparişin verdim onların odaları bizden pahalı ya cidden ama şükür aldım bir onu Odası kaldı diğer her yer yerleşti şükür

Yok tek kız resmî olan
Ayy kızın odasının resmini atsana merak ettim.. yani sitesinde varsa belki..

Ayy bayıldım bayıldım... maşallah... tam prenses odası.. adaşıma yakışır :)) bende istedim kızım olsa böyle bir oda ama kısmet işte.. 2 oğlum var..
Rabbim birde kız nasip eder inş canım çok teşekkür ederiz Ama çok güzel erkek odaları da var kuzum

Rabbim birde kız nasip eder inş canım çok teşekkür ederiz Ama çok güzel erkek odaları da var kuzum
Hayırlısı ama Allah bağışlasın yeter 2 evlat.. şimdilik büyük oğlum bebek odasını kullanıyor bi tek beşik küçüğe geçti büyüğe arabalı yatak aldık.. burdan taşınma durumumuz var.. o zmn bebek odası tamamıyla küçüğe geçicek büyüğe oda alıcaz inş.. bekliyorum onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…