- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Çok güzel memün canımKızlar menü vereyim
Sabah 2 kayısı bol su
10 kahvaltı: 1 yumurtalı, 4 çeri domatesli, 20 gr peynirli omlet, 26 gr,ekşi maya ekmeği, şekersiz çay
12: sade türkkahvesi, 5 çiğ badem, 1 incir
14: 1 kase salata, 2 kaşık yoğurt
17: 1 kepçe mercimek çorbası, bir parça haşlama et,salata Çayla incir yerim
Menüleri yorumlamaya geç gelirim çokk işim var pasta yapıcam
süper hamiş menüsü olmuş kuzumBugünün hamile menüsü
Uyanınca : 1 büyük bardak ılık su, 1 gün kurusu
Kahvaltı : 2 yumurta, 3 yemek kaşığı lor peyniri, 3 yemek kaşığı yulaf ile yaptığım omlet
Ara : 1 hurma 1 ceviz 1 avuç çıtır leblebi
Öğlen : 1 porsiyon sulu köfte
Ara öğün : 1 avuç çıtır leblebi 1 adet mandalina
Ara öğün : 1 bardak süt 1 hurma
Akşam yemeği : 1 tatlı kaşığı zeytinyağında karnabahar kavurma üstüne sarımsaklı yoğurt ve çok az salçalı sos
Ara : ıhlamur
gayet iyi canım3 lt su
90 dakika yürüyüş artı koşu
10 dakika bisiklet
10 dakika eliptik
4x12 squat
3x14 push down
3x14 dumbell curl
3x10 lunge
3x16 kalf
2x13 sırt
4x10 kürek çekme
Sabah 08.45
Okuldaydım 4 minik galeta
10 gr fındık
8 gr ceviz yedim
Ara 11.45
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
45 gr peynir
2 Cherry domates
Yarım salatalık
4 bardak çay
Öğle 13.35
Çeyrek elma tarçınlı
5 gr ceviz
6 gr fındık
165 ml sütle Nescafe
Bir lokma ekmeğe 1 çk ev yapımı fıstık ezmesi sürDüm
Ara 16.00
3.5 gr bitter
3 gr kabak çekirdeği
Sütsüz sade nescafe
Akşam 18.20
Koca bir kase karnabahar kısırı
Alınan 830 kcal
Yakılan 530 kcal
vur vur kafasına şwytanın hedefine ne kaldı şurdaAy kizlar hastaneden yeni geldim yalnizdim oglumla o da.korktu domtordan muhtemelen pazartesi asinin etkisi.Mahvoldum 2 saat oralarda ultrasonu tahlili.Yemek de yiyemedim.dolapta biseyler var ama yemeye hazirlanaya halim yok.Seytan gidikliyo icerisi pogaca borek dolu git ye diye.Koydum kafasina bi odun yolladim.
çok güzel cnm3 lt su
90 dakika yürüyüş artı koşu
10 dakika bisiklet
10 dakika eliptik
4x12 squat
3x14 push down
3x14 dumbell curl
3x10 lunge
3x16 kalf
2x13 sırt
4x10 kürek çekme
Sabah 08.45
Okuldaydım 4 minik galeta
10 gr fındık
8 gr ceviz yedim
Ara 11.45
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
45 gr peynir
2 Cherry domates
Yarım salatalık
4 bardak çay
Öğle 13.35
Çeyrek elma tarçınlı
5 gr ceviz
6 gr fındık
165 ml sütle Nescafe
Bir lokma ekmeğe 1 çk ev yapımı fıstık ezmesi sürDüm
Ara 16.00
3.5 gr bitter
3 gr kabak çekirdeği
Sütsüz sade nescafe
Akşam 18.20
Koca bir kase karnabahar kısırı
Alınan 830 kcal
Yakılan 530 kcal
donino çok gereksiz olmuş cnm.. onun yerine kayısı,ceviz tarzı bişi yeseydin süper olurdu..Menum :)
Sabah 10:00 bir danino yogurt:)
Kahvalti 12:35 2yumurtadan yapilmis omlet 2 dilim tb ekmegi iki adet burgu peynir yesilcay
Ara 16:30 bir fincan sekersiz menengic kahvesi
Aksam 18:00 yarim kase corba bir tabak karnabahar yemegi yogurt
Su henuz 2 litre tamamlarim 3 e geceye kadar.
Soda limon yesilcay karisimi ictim.
Güzel menü canımMenum :)
Sabah 10:00 bir danino yogurt:)
Kahvalti 12:35 2yumurtadan yapilmis omlet 2 dilim tb ekmegi iki adet burgu peynir yesilcay
Ara 16:30 bir fincan sekersiz menengic kahvesi
Aksam 18:00 yarim kase corba bir tabak karnabahar yemegi yogurt
Su henuz 2 litre tamamlarim 3 e geceye kadar.
Soda limon yesilcay karisimi ictim.
Afiyet olsun gülbem.. gülbe sence ben seni niye bu kadar seviyorum kii ♡♡♡Sabah 10.00
Aç karna 2 bardak su
1 incir
2 ceviz
2 haşlanmış yumurta
1.5 tbe
Peynir
7 zeytin
Yarım domates salatalık
Ara 13.00
2 avuç ay çekirdeği
1 mandalina
1 işaret parmağı kadar muz
Ara 16.00 1 bardak süt
Akşam 18.30
5 ızgara köfte
6 dilim elma patates
1 dilim ekmek
1 soda
Su 2lt
Ay bende seni çok seviyorum ben 12. Takıma gelmeden önce direk sen dikkatimi çekmiştin biliyor musunAfiyet olsun gülbem.. gülbe sence ben seni niye bu kadar seviyorum kii ♡♡♡
Aaa valla mı kızz?? Neden ki acaba :))Ay bende seni çok seviyorum ben 12. Takıma gelmeden önce direk sen dikkatimi çekmiştin biliyor musun
Bilmiyorum ki o zaman profil resmin bu değildi hemen bakmıştım sana öyle içimden gelmiştiAaa valla mı kızz?? Neden ki acaba :))
Cnm kayisi yiyemiyrm sevmiyrm aslinda daninoyuda ogluma yediricektm yemeyince yazik olmasn die yedm pismanda oldm yemm artik:)çok güzel cnm
donino çok gereksiz olmuş cnm.. onun yerine kayısı,ceviz tarzı bişi yeseydin süper olurdu..
Tebrik ederim canm guzel beslenmissn bn hamileykenn kahvaltida bir bucuk tam ekmek yiyodumSabah 10.00
Aç karna 2 bardak su
1 incir
2 ceviz
2 haşlanmış yumurta
1.5 tbe
Peynir
7 zeytin
Yarım domates salatalık
Ara 13.00
2 avuç ay çekirdeği
1 mandalina
1 işaret parmağı kadar muz
Ara 16.00 1 bardak süt
Akşam 18.30
5 ızgara köfte
6 dilim elma patates
1 dilim ekmek
1 soda
Su 2lt
Canım bende akıllandım ilk hamileliğimde 21 net te üzeri emin değilim 23 de olabilir kilo almıştım bunda akıllandım kiloları veremeden 2. Olunca dikkat etmem lazım kuzum birde alıştım az fazla yiyince vicdan azabı psikolojik olarak baskı oluşuyor kendi kendine bendeTebrik ederim canm guzel beslenmissn bn hamileykenn kahvaltida bir bucuk tam ekmek yiyodumgunde iki dilimde pasta oyuzden 20 kilo aldm ya
Gülbe yerleştin mi?? Bu arada acaba hangi resim?? Ben öle fazla resim değiştirmem ama.. kalp ile beyin miydi acaba :))Canım bende akıllandım ilk hamileliğimde 21 net te üzeri emin değilim 23 de olabilir kilo almıştım bunda akıllandım kiloları veremeden 2. Olunca dikkat etmem lazım kuzum birde alıştım az fazla yiyince vicdan azabı psikolojik olarak baskı oluşuyor kendi kendine bende
Yerleştim kuzum kızıma da oda siparişin verdim onların odaları bizden pahalı ya cidden ama şükür aldım bir onu Odası kaldı diğer her yer yerleşti şükürGülbe yerleştin mi?? Bu arada acaba hangi resim?? Ben öle fazla resim değiştirmem ama.. kalp ile beyin miydi acaba :))
Haaa tesettürlü anime :))Yerleştim kuzum kızıma da oda siparişin verdim onların odaları bizden pahalı ya cidden ama şükür aldım bir onu Odası kaldı diğer her yer yerleşti şükür
Yok tek kız resmî olan
Ayy kızın odasının resmini atsana merak ettim.. yani sitesinde varsa belki..Yerleştim kuzum kızıma da oda siparişin verdim onların odaları bizden pahalı ya cidden ama şükür aldım bir onu Odası kaldı diğer her yer yerleşti şükür
Yok tek kız resmî olan
Evet o resimHaaa tesettürlü anime :))
Atayım canımAyy kızın odasının resmini atsana merak ettim.. yani sitesinde varsa belki..
Ayy bayıldım bayıldım... maşallah... tam prenses odası.. adaşıma yakışır :)) bende istedim kızım olsa böyle bir oda ama kısmet işte.. 2 oğlum var..Eki Görüntüle 2076818
Atayım canım
Rabbim birde kız nasip eder inş canım çok teşekkür ederizAyy bayıldım bayıldım... maşallah... tam prenses odası.. adaşıma yakışır :)) bende istedim kızım olsa böyle bir oda ama kısmet işte.. 2 oğlum var..
Hayırlısı ama Allah bağışlasın yeter 2 evlat.. şimdilik büyük oğlum bebek odasını kullanıyor bi tek beşik küçüğe geçti büyüğe arabalı yatak aldık.. burdan taşınma durumumuz var.. o zmn bebek odası tamamıyla küçüğe geçicek büyüğe oda alıcaz inş.. bekliyorum onun içinRabbim birde kız nasip eder inş canım çok teşekkür ederizAma çok güzel erkek odaları da var kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?