- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
7 zeytin 1 incir duydum ama ceviz ve inciri duymamıştımAslında her sabah aç karna 7 zeytin 1 incir aynı şekilde akşam da 1 incir 7 zeytin metabolizmayı hem çok hızlandırıyor hem de çok sağlıklı
Bir kür denk gelmiş 1 incir 1 ceviz :)
Canım onu ben yapıyorum.. şöyle ki bebeğim var malum.. sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamıyorum.. önce onu emzir,altını üstünü değiştir.. kahvaltısını yaptır derken ben kahvaltı yapamıyorum.. bazı günler hiç durmuyo kahvaltıyu onu uyutup öyle yapıyorum.. bu da 12yi buluyo7 zeytin 1 incir duydum ama ceviz ve inciri duymamıştım
Belki de canım Rabbim beterlerinden korusunGeçmiş olsun nazar mı oluyorsunuz
Yok yok ben yapmıyroumİçimden bi ses kaçamak yapıyo bunlar diyoo
Canım ben ınu şöyle duymuştum aynı anda yemek gerekiyormuş mümkünse bir ısırık incir 1 zeytin bir ısırık incir 1 zeytin şeklinde.. faydasını görüyor musunCanım onu ben yapıyorum.. şöyle ki bebeğim var malum.. sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamıyorum.. önce onu emzir,altını üstünü değiştir.. kahvaltısını yaptır derken ben kahvaltı yapamıyorum.. bazı günler hiç durmuyo kahvaltıyu onu uyutup öyle yapıyorum.. bu da 12yi buluyobende metabolizmam çalışmaya başlasın diye oğluma kahvaltı hazırlarken 1 incir ve ceviz yiyorum sonra kahvaltı yaparken de 7 zeytin :)) biraz modifiyeli oluyo.. akşam 9 10 gibi de nescafe ile bir incir ve ceviz daha.. açlığımı vaya bastırıyo..
Aslaaaaaaaaaaaaaaaİçimden bi ses kaçamak yapıyo bunlar diyoo
Biliyorum cnm aynı anda yemek lazım ama ben zeytini tek yiyemiyorum.. faydasını görüyorum benCanım ben ınu şöyle duymuştum aynı anda yemek gerekiyormuş mümkünse bir ısırık incir 1 zeytin bir ısırık incir 1 zeytin şeklinde.. faydasını görüyor musun
Aslaaaaaaaaaaaaaaa
Spordayım ben
Ben de pek sevmiyorum tek yemeyi..Biliyorum cnm aynı anda yemek lazım ama ben zeytini tek yiyemiyorum.. faydasını görüyorum ben
Ayy öldüm gülmekten tam kacamak yapsammi diye dusunuyodum canim feci tatli cektide foruma gireyimde kendime hakim olayim dedim vallahi bak bi girdim sen boyle yazmissinİçimden bi ses kaçamak yapıyo bunlar diyoo
Canım adının altına boy kilo hedef falan yazsan yaaAyy öldüm gülmekten tam kacamak yapsammi diye dusunuyodum canim feci tatli cektide foruma gireyimde kendime hakim olayim dedim vallahi bak bi girdim sen boyle yazmissinkardesim tatli yemis resim atmis fistikli sarma oyle canim cektiki.bi an once zayiflasamda kunefe yesem hamburger yesem pizza yesem Allahim deliricem
Nasil yaziliyor ben daha tam bilmiyorum durum yaziliyor ama ismimin altinda gozukmuyor sanirim gecen bende yapmak istedm bulamadmCanım adının altına boy kilo hedef falan yazsan yaaher seferinde kaç kiloydu ki acaba diye düşünüyorum :))
Adını tıkla kişisel ayarlar özel imzaNasil yaziliyor ben daha tam bilmiyorum durum yaziliyor ama ismimin altinda gozukmuyor sanirim gecen bende yapmak istedm bulamadm
Yaptim valla:)Adını tıkla kişisel ayarlar özel imza
Az yemissin bugun baya.su daha 3 litre olmadi sanirim:) geceye daha var gerciSelam kızlar ben geldim misafirlerim gitti. Bu günüde böylece atlattım
Menümü vereyim menü denirse sabah beri koşturuyorum
Sabah kalkınca 2 kayısı bol su
12: 2 hasşlanmış yumurta beyazı çocuklardan kalma
15: 2 kaşık közlenmiş kırmızı biberli kuskus, 1 incir, 5 çiğ badem
18 2 köfte bir kase yoğurt
Ben Menünü çok beğendim afiyet olsunSelam kızlar ben geldim misafirlerim gitti. Bu günüde böylece atlattım
Menümü vereyim menü denirse sabah beri koşturuyorum
Sabah kalkınca 2 kayısı bol su
12: 2 hasşlanmış yumurta beyazı çocuklardan kalma
15: 2 kaşık közlenmiş kırmızı biberli kuskus, 1 incir, 5 çiğ badem
18 2 köfte bir kase yoğurt
1 paket form bisküvi, makarna hiç olmamış. Akşam menüsü gayet iyiBende menu bildireyim
Sabah 11:00 bir paket limonlu form biskuvi yesilcay
Ara 13:00bir kase yagsiz makarnayaninda yogurt
Ara 15:00 bir avuc kavurga deriz biz kuruyemis
Aksam 17:30 iki yumurtadan yapilmis omlet az avokado bir dilim ekmek
Su 2 litre geceye 3 tamamlarim 4 bile olabilir :)
Yesilcay soda limon kurumu ictim bide
Spor: yarim saat dans edebildm anca firsat bulsam bisiler yapmaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?