Sensin ŞİŞKO

Menu bildirimi:)
Sabah 10:30 1 adet haslanmis yumurta bir adet burgu peynir 1 mandalina 1 tane danino yogurt tatli krizimi bastirmak icin yedim bir adeti 52 kalori 2 bardak yesilcay
Ara 13:00 bir kase karnabahar kisiri 1 brdk yesilcay
Ara 14:30 bir kase yagsiz makarna yarim kase yogurt bir soda
Aksam 18:30 bir adet havuc bir dilim turp rendeledim ustune yagsiz light ton baligi doktum yedim bir bardak ayran
Su henuz 2 litre yatana kadar 3u tamamlarim
Spor 3 saat yurudum orta tempoyla carsida islerim vardi carsi bana uzak tramvay kullanmadim yuruyrek gittim geldim 3bucuk saatimi aldi eve varmak bu sure icinde hic oturmadim dinlenmedim :) birazdanda ev isine girisicem

Menüüüüü
Sabah 2 kayısı bol su
Kahvaltı 10: 1 dilim tbekmegi 20 gr kaşar, domates, biber 1 zeytin,1 yumurta, şekersiz çay
12: Trabzon hurması 1 orta boy
15: 1 kepçe çorba, 4 yk misket kofte,
17 2 kayısı
18 1 kuru hurma
Yeşilçay, bol su

Baktım tarife valla süper görünüyor eminim tadıda öyledir en kısa sürede denicem sağol canım
Ben belki kotu olur diye bir kaselik yaptim pisman oldum cok sevdim esim bile ilk tattirdim bulgur olmadigini farketmedi soyleyince bundan sonra boyle yap ne gerek var kilo almaya dedi kendiside karnabaharin yemegini falan hic sevmez boylelikle yemis olur.

Ben 28 yaşında ve evliyim.. iki oğlum var.. 175 boya 71 kilo oldum şükür.. bu maratona 2.çocuktan sonra 102 ile başladım kilo verdim şükürler olsun şubat tan beri.. son 3 kilo kaldı.. 68 olim yeter inş

Kizlar gelemedim tam teli elime aliyorum is cikiyo ev de kalabalik birak teli fln muhabbetleri. .guzel gecti dogum gunumuz de zayifladigim fotolarda fln cok belli

Menum gelsin

Sabah 11.30
Tost
8 zeytin

Oglen aksam 15-16 arasi
Gide gele kisir yedim toplam bi kucuk kase olmustur bol yesillikliydi.

Bi de serce parmagimin yarisi kadar pastanin tadina baktim.ilk cocugum ilk dogum günüydü pastasini yemedim demek gelmedi icimden.

Ara 19.00
1 kucuk mandalina

Su 2.5 simdilik

Kizlar gelemedim tam teli elime aliyorum is cikiyo ev de kalabalik birak teli fln muhabbetleri. .guzel gecti dogum gunumuz de zayifladigim fotolarda fln cok belli

Menum gelsin

Sabah 11.30
Tost
8 zeytin

Oglen aksam 15-16 arasi
Gide gele kisir yedim toplam bi kucuk kase olmustur bol yesillikliydi.

Bi de serce parmagimin yarisi kadar pastanin tadina baktim.ilk cocugum ilk dogum günüydü pastasini yemedim demek gelmedi icimden.

Ara 19.00
1 kucuk mandalina

Su 2.5 simdilik

Gayet güzel atlatmışsın bu günü canım tekrardan mutlu sağlıklı yaşlar oğluşuna

Selam kızlar bugün evde değildim malesef gelemedim menümu vereyim

Sabah 12
İki yumurta pişmiş
Bir dilim ekmek
Bir domates
Bir dilim peynir
Şekersiz çay

Ara 3
Bir ince dilim ekmek Bir dilim peynir

Aksam 6
Bir kepçe çorba
6 sardalya
Bir kase salata

Saat 10 üç kayısı 3 bardak su wc problemim var o yüzden

su 2.5 litre
Spor 1 saat yuruyus

Ben 28 yaşında ve evliyim.. iki oğlum var.. 175 boya 71 kilo oldum şükür.. bu maratona 2.çocuktan sonra 102 ile başladım kilo verdim şükürler olsun şubat tan beri.. son 3 kilo kaldı.. 68 olim yeter inş
Allah bağışlasın evlatlarini canim masallah cok guzel vermissin bisicik kalmamiş boyunda uzun 68 cok iyi olur sanaspor yapiyo msn

Menüm
Sabah sekersiz az sütlü nescafe bi tutam kuru üzüm 1 ceviz ardından 35 dk twist shape stepper

Kahvalti: 1 dilim (kendi yaptığım)keten tohumlu ekmek, 1 az yagda yumurta, yarımşar kibrit kutusu kadar ezine ve süzme peynir, 1 çay kasigi labne, 3 zeytin sekersiz cay

Ogle: 2 kasik yulaf ezmesi, 1 tatli kaşığı keten tohumlu bir kase yogurt, 1 trabzon hurmasi, 1 erik
Ara: nescafe sekersiz az sutlu
Aksam: 1 kase tarhana çorbası, yarim porsiyon soganli tavuk gogsu sarma, yogurt, salata

Spor oncesi ara: 1 yemek kaşığı yulaf az süt, 1 tatli kaşığı alıç marmelati
Spor: jillian killer abs level 1 /30 dk
Spor sonrasi: 1 yumurta

Spor oncesi ve sonrasi besin almaya özen gosteriyorum saat kac olursa olsun ve asla kilo vermemi kötü etkilemiyo çünkü o yediklerim kaslari beslemekle mesguller

Topla topla bitirmedim kızlar ne yorucu taşınmak cidden ya ama bitecek inş bu ara menü yazamıyorum ama çok kaçırmamaya çalışıyorum geri toplayacağım inş hemen

Topla topla bitirmedim kızlar ne yorucu taşınmak cidden ya ama bitecek inş bu ara menü yazamıyorum ama çok kaçırmamaya çalışıyorum geri toplayacağım inş hemen
Canım çok yorma kendini hamişsin.. ayy ne heyecanlı gülbem.. şimdi sen nasıl yaparsın.. büyük kızının beşiğini küçüğe verip kıza oda falan düşünüyor musun??

Canım çok yorma kendini hamişsin.. ayy ne heyecanlı gülbem.. şimdi sen nasıl yaparsın.. büyük kızının beşiğini küçüğe verip kıza oda falan düşünüyor musun??
Evet canım heyecanlı cidden kızıma oda yapacağım inş diğeri yanımda olur bakalım kızım gidecek mi yanımızdan aile boyu bir odada mı kalırız ki
Ev tamamen bitsin kızıma oda bakmaya gideceğiz kardeşi gelmeden yavaş yavaş alışsın istiyorum odasına sonra sıkıntı çekmesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…