- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Teşekkür ederim kuzum geceden beri dengem şaştı böyle oldu bugünBirtek 17 çok meyve olmuş ama yinede abur cuburdan milyon kat iyi onun dışında gayet güzel canım afiyet olsun
Ben belki kotu olur diye bir kaselik yaptim pisman oldum cok sevdim esim bile ilk tattirdim bulgur olmadigini farketmedi soyleyince bundan sonra boyle yap ne gerek var kilo almaya dedi kendiside karnabaharin yemegini falan hic sevmez boylelikle yemis olur.Baktım tarife valla süper görünüyor eminim tadıda öyledir en kısa sürede denicemsağol canım
Ben 28 yaşında ve evliyim.. iki oğlum var.. 175 boya 71 kilo oldum şükür.. bu maratona 2.çocuktan sonra 102 ile başladımEvet canim erken evledimsen kac yasindasin kac kilosun utandırın beni litfeennn inşallah utanacağım seyler yemem diyet yapmaya çalıştıkça daha cok battim şu iki aydir 2 gün süper diyet yapiyorum sonra ye ye yeee bu sefer olmasin hemen kurtulmak istiyorum aldiklarimdan
Gayet güzel atlatmışsın bu günü canım tekrardan mutlu sağlıklı yaşlar oğluşunaKizlar gelemedim tam teli elime aliyorum is cikiyo ev de kalabalik birak teli fln muhabbetleri. .guzel gecti dogum gunumuz de zayifladigim fotolarda fln cok belli
Menum gelsin
Sabah 11.30
Tost
8 zeytin
Oglen aksam 15-16 arasi
Gide gele kisir yedim toplam bi kucuk kase olmustur bol yesillikliydi.
Bi de serce parmagimin yarisi kadar pastanin tadina baktim.ilk cocugum ilk dogum günüydü pastasini yemedim demek gelmedi icimden.
Ara 19.00
1 kucuk mandalina
Su 2.5 simdilik
Cok sağol canımGayet güzel atlatmışsın bu günü canım tekrardan mutlu sağlıklı yaşlar oğluşuna
Allah bağışlasın evlatlarini canim masallah cok guzel vermissin bisicik kalmamiş boyunda uzun 68 cok iyi olur sanaBen 28 yaşında ve evliyim.. iki oğlum var.. 175 boya 71 kilo oldum şükür.. bu maratona 2.çocuktan sonra 102 ile başladımkilo verdim şükürler olsun şubat tan beri.. son 3 kilo kaldı.. 68 olim yeter inş
Yapıyordum.. bu ara yapamadım.. leslie,ip,bölgesel işte.. bu arada hala emziriyorum..Allah bağışlasın evlatlarini canim masallah cok guzel vermissin bisicik kalmamiş boyunda uzun 68 cok iyi olur sanaspor yapiyo msn
Emzirmekte cok kalori yaktiriyorYapıyordum.. bu ara yapamadım.. leslie,ip,bölgesel işte.. bu arada hala emziriyorum..
Canım çok yorma kendini hamişsin.. ayy ne heyecanlı gülbem.. şimdi sen nasıl yaparsın.. büyük kızının beşiğini küçüğe verip kıza oda falan düşünüyor musun??Topla topla bitirmedim kızlar ne yorucu taşınmak cidden ya ama bitecek inş bu ara menü yazamıyorum ama çok kaçırmamaya çalışıyorum geri toplayacağım inş hemen
Valla bence bana hiç emzirmek kalori yaktırmıyoo.. aksine iştahımı açıyo :))Emzirmekte cok kalori yaktiriyorbende ara vermistim spora 2 ay kadar ama basladim yine 1 haftadir falan
Bende spora başlamalıyım..Emzirmekte cok kalori yaktiriyorbende ara vermistim spora 2 ay kadar ama basladim yine 1 haftadir falan
Evet canım heyecanlı cidden kızıma oda yapacağım inş diğeri yanımda olur bakalım kızım gidecek mi yanımızdan aile boyu bir odada mı kalırız kiCanım çok yorma kendini hamişsin.. ayy ne heyecanlı gülbem.. şimdi sen nasıl yaparsın.. büyük kızının beşiğini küçüğe verip kıza oda falan düşünüyor musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?