- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amin kızlar Allah razı olsunAllah rahmet eylesin canım @tuzsuz_ruh
Ee ne yedin sen aç mı geziyonSelam kızlar. Ben yoldayim afyon merkeze ugradik esimin kuzenine.cok guzel vi sofradan sadece ceviz yiyerek kalktim kizkardesimi de biraktik.o da uni okuyo afyonda.simdi eskisehire gidiyoruz ordaki kuzenimle buluscaz erkek kardesimi de oraya birakcaz :) sonra inşallah evimize gidebilcez.yolda bakiyorum ama yazamiyorum.
Hippoooooo sinavlar bitti mi geliyon mu nerdesssiiiinnnnn
Kauvalti yapmistim.birazdan da disari cikcaz yerim uygun biseylerEe ne yedin sen aç mı geziyon
Aynen canım canları sağ olsun h3psininKızım 9 da, oğlum 1 de uyudu sıpa, sonra kız mamaya kalktı buna şükür canım hasta olmasınlarda
Kesinlikle yok canım bu kış kilo almamalıyımPoğaça yimeyeydin olmazdı dimiigerisi güzel tatlış bu hafta + yok neyse sabah öğlen birlikteymiş son anda farkettim
Hipposun sınavları bitti geçti çok.sukurSelam kızlar. Ben yoldayim afyon merkeze ugradik esimin kuzenine.cok guzel vi sofradan sadece ceviz yiyerek kalktim kizkardesimi de biraktik.o da uni okuyo afyonda.simdi eskisehire gidiyoruz ordaki kuzenimle buluscaz erkek kardesimi de oraya birakcaz :) sonra inşallah evimize gidebilcez.yolda bakiyorum ama yazamiyorum.
Hippoooooo sinavlar bitti mi geliyon mu nerdesssiiiinnnnn
Kız sen birde 3. Çocuğu istiyorsun yaSelam kizlar napiyorsunuz
Ben bir yandan odev yaptiriyor bir yandan Sut pişirdim, yoğurt olacak sütlaç olacak
Çamaşırları yıkadım astım sıra da yemek telaşı varah birde kızımı halk oyunu kursuna yazdırdım akşam 7 'de... gelince de banyo falan olur. Offf bu haftasonlari....
Aynen canım canları sağ olsun h3psinin
Kesinlikle yok canım bu kış kilo almamalıyım
Hipposun sınavları bitti geçti çok.sukur
Coming soonhippotalamus
Kız sen beni de ozlesenebeni de sor öp yap bi şeyler da
Gayet iyi canım ama salatayı zeytin yağı ile birlikte yemelisin vitaminini alabilmek içinYol menumu de vereyim gelmisken
Sabah 10.30
Tost
10 zeytin
Ara 13.30
Sekersiz cay
2 ceviz
Aksam 17.30
7 tane izgara kofte(cok acıkmış ve biraz abartmis olabilirim :) )
Bol yagsiz salata
Suyu olcemedim
Spor maalesef..
Ay dayanamayıp yiyorum evde olmasam yemem sıkıntıdan yiyorummatematik61 salata konusunu Ak kelebek söylemiş az yağlı ye bende başlarda sıfır yağlı yiyordum şimdi biraz zeytin yağı koyuyorum vitaminlerin emilimi için gerekiyormuş limon artı yağ
Ak kelebek sen biliyon zaten neyin yanlış olduğunu toparlarsın canım
tevafuk55 haftasonları yoğun ve düzensiz geçiyor canım
Oh maşallah canım ama erken yemişsin acıkmaz mısınMenüm gelsin
Sabah 2 kayısı bol su
10: Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta beyazı, 2 kk peynir 4 çeri domates, 1 yeşil biber biraz maydanoz, 1 dilim tam tahilli ekmek, yeşil çay
12:sade türkkahvesi bir incir
14: 1 tavuk baget, 1 kase salata
17: yarım ayva
Birazdan yoğurt yicem
Su çokkkk
Şu an itibari ile düşünmüyorumKız sen birde 3. Çocuğu istiyorsun ya
Geçmiş olsun kuzum çıktı mı acaba ezik miŞu an itibari ile düşünmüyorum
Kızlar çocuklarla bogsusrken elimin üstüne düştüm.orta parmak şişti morardı. Acile gittik sabitlediler hem de sağ elim pofff 4 gün kalacakmış böyle
Ay geçmiş olsun canım ay derslerde ne yapacaksınŞu an itibari ile düşünmüyorum
Kızlar çocuklarla bogsusrken elimin üstüne düştüm.orta parmak şişti morardı. Acile gittik sabitlediler hem de sağ elim pofff 4 gün kalacakmış böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?