Çıkık yok canım travmatik dediler o ne demekse :) çok sagolasin.Geçmiş olsun kuzum çıktı mı acaba ezik mi
Ah sorma derslerde kalem.tutmak... kaşık tutmak ne yaoacam yaAy geçmiş olsun canım ay derslerde ne yapacaksın
Ahahahah parmak bile travma geçiriyor artık daha neler duyucaz boşver şimdi hepsini önce elin düzelsin eşin yikasin çocuklarıÇıkık yok canım travmatik dediler o ne demekse :) çok sagolasin.
Ah sorma derslerde kalem.tutmak... kaşık tutmak ne yaoacam yaçocukları yıkayacaktım kaldı 4 gün parmak.iptal
Valla sorma canım acısı geçmezse tekrar bakacaklar..Ahahahah parmak bile travma geçiriyor artık daha neler duyucaz boşver şimdi hepsini önce elin düzelsin eşin yikasin çocukları
Babası yıkasın canım yaÇıkık yok canım travmatik dediler o ne demekse :) çok sagolasin.
Ah sorma derslerde kalem.tutmak... kaşık tutmak ne yaoacam yaçocukları yıkayacaktım kaldı 4 gün parmak.iptal
İşte o yüzden dedim çıkık olabilir diye benimde bu yaz kapıya çarptım ayak orta parmağım çıktı ilk başta iyiydi Sonra morarma ve ağrı başlayınca çıkıkçı var burda ona gittik sağolsun düzeltti birde buz koy demiSti banaValla sorma canım acısı geçmezse tekrar bakacaklar..
Bana da buz kompleksi önerdi bant Üzerin e..İşte o yüzden dedim çıkık olabilir diye benimde bu yaz kapıya çarptım ayak orta parmağım çıktı ilk başta iyiydi Sonra morarma ve ağrı başlayınca çıkıkçı var burda ona gittik sağolsun düzeltti birde buz koy demiSti bana
tevafuk55 geçmiş olsun canım kalem sıkıntılı olacak
Minnoş yoruldu oda nolduğunu şaşırdı çocuk benimkide şimdi uyudu haydi iyi gecelerKizlar sonunda evime geldim kardeslerin ikisi de yok simdilik.Çarşamba annem gelecek nasipse.oglum yolda perisan oldu yine su an uyutmaya ugrasiyorum.daha sık gelcem inşallah artik.
Sağol canım:)tevafuk55 canim cok cok gecmis olsun
Aynen az önce kustu bütün yediklerini..ben de islerimi halledip yatcam inşallah. Iyi gecelerMinnoş yoruldu oda nolduğunu şaşırdı çocuk benimkide şimdi uyudu haydi iyi geceler
Bol bol koy buzun faydası oluyor canımBana da buz kompleksi önerdi bant Üzerin e..
Aynen içim gidiyor gitmeyince ortamı çok çok seviyorum giderim ama öğleden sonraGünaydınnn canlarmatematik61 aman nazar değmesin
B bilinmeyenkullanici sen o spora alışmışken yapmadan duramazsın için rahat etmez
Gözün aydın canımGünaydın canlar2 günlük perisanligin ardindan evimdeyim oglum da ben de güzelce uyuduk.Ona kahvalti yaptircam simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?