Sensin ŞİŞKO

Çıkık yok canım travmatik dediler o ne demekse :) çok sagolasin.

Ah sorma derslerde kalem.tutmak... kaşık tutmak ne yaoacam ya çocukları yıkayacaktım kaldı 4 gün parmak.iptal
Ahahahah parmak bile travma geçiriyor artık daha neler duyucaz boşver şimdi hepsini önce elin düzelsin eşin yikasin çocukları

Valla sorma canım acısı geçmezse tekrar bakacaklar..
İşte o yüzden dedim çıkık olabilir diye benimde bu yaz kapıya çarptım ayak orta parmağım çıktı ilk başta iyiydi Sonra morarma ve ağrı başlayınca çıkıkçı var burda ona gittik sağolsun düzeltti birde buz koy demiSti bana

Kizlar sonunda evime geldim kardeslerin ikisi de yok simdilik.Çarşamba annem gelecek nasipse.oglum yolda perisan oldu yine su an uyutmaya ugrasiyorum.daha sık gelcem inşallah artik.

Kizlar sonunda evime geldim kardeslerin ikisi de yok simdilik.Çarşamba annem gelecek nasipse.oglum yolda perisan oldu yine su an uyutmaya ugrasiyorum.daha sık gelcem inşallah artik.
Minnoş yoruldu oda nolduğunu şaşırdı çocuk benimkide şimdi uyudu haydi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…