Sensin ŞİŞKO

Gözün aydin canım hayirli olsun yeni evinde huzurla mutlulukla oturun inşallah bebislerinle

Benim en büyük sınavım bu haftasonu olcak galiba kızlar simdiden kara kara düşünmeye basladim
Canım ayy 1 yaşına giriyor ne güzel maşallah 11 Aralıkta benim büyük kızımın doğum günü
Zorlandim bugün canım.. orta parmak ne kadar önemliymiş
Balım vücudumuzun her parçası ayrı ayrı önemli çabucak iyileşsin inşallah sol el olsa yine bi derece de sağ olunca hepten sıkıntı

Oyyyss minnos saglikli yaslari olsun
ama avantaj ne biliyor musun kosturmaktan yiyemiyorsun zaten :) kimse de fark etmiyor ama oglus olunca 1 dilim pasta hakkin bence
Cok teşekkür ederizBakalım o gun gelsin de :) ya benim evim küçük. Bikac yakin akrabayi cagiracaktim arkadaslari hic karistirmayacaktim o bile 20 kisi oluyor.Esimin okuldan arkadasi dogum gunu ne zamandi biz hediyesini aldik fln demis.Onlara de digerlerine de deme olmaz mecbur onlari da cagircam nasil olacak bilmem o kadar kisi nereye sigacak.
Zorlandim bugün canım.. orta parmak ne kadar önemliymiş
Olmaz mi yaa farketmiyoruz kiymetini bilmiyoruz ya cogu seyin saglamken bu da oyle olmus senin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…