Sensin ŞİŞKO

Aynen öyle iyi geceler

Kutlu olsun canim hepimizin aynen epey sasirdi.Yazin tarti almistim buraya.o da kilo vermis evde tarti oldugu icin verebildim dedi.dedim yat kalk bana dua et
Azimli valla helal olsun. Benim kv 1 kilo verse üzülüyor kadın kilo seviyor. Kiloyu güç kuvvet sanıyor:) benim de ekmek yemememe takmıştı en son ayakta duramayacan diyordu

Azimli valla helal olsun. Benim kv 1 kilo verse üzülüyor kadın kilo seviyor. Kiloyu güç kuvvet sanıyor:) benim de ekmek yemememe takmıştı en son ayakta duramayacan diyordu
Bizimkinin boyu kisa zaten bel fitigi da vardi iyi oldu onun icin yazin cok kilo almisti ben evlendigimde de zayifti.

Ben yatıyorum herkese iyi geceler

Günaydın canım bıdık mı uyutmadı bende bu hafta taşınıyorum ne yapcam bilmiyorum annem geliyor pazartesi ama çok Yorgunum ben ya
Evet canim ya gec yatmistik onun da uyumayasi tuttu sabah da 7 olmadan kalkti.
Sana da kokay gelsin tasinmak.zaten.zor.sende hem.bebek hem de hamilesin daha zordur yorma kendini dikkst et

Evet canim ya gec yatmistik onun da uyumayasi tuttu sabah da 7 olmadan kalkti.
Sana da kokay gelsin tasinmak.zaten.zor.sende hem.bebek hem de hamilesin daha zordur yorma kendini dikkst et
Onlar için taşınıyorum kuzum daha iyi bir ortam olsun rahat etsinler diye İnşAllah ya

Selamm kızlarr ayy giremedim oğluşumun 3. Dişi geldi hemde köpek dişi sırayı şaşırdık ama oluyomuş öylee
matematik61 geç yatmış işte uyusana sabah ta ama yokk illa uyanılacak sabahın köründe bebişler böyle
Ak kelebek taşınmak zor iş canım Allah kolaylık versin şimdiden hele hamilelikte taşınmak, zorlamadan kendini yavaş yavaş hallet işleri

Kizlar menü vereyim.İnternet var ama pek giremiyorum yine de.

Sabah 11.00
Tost
12 zeytin

Ogle-aksam 15.30
1 kase corba
2 kucuk bulgurlu lahana sarmasi
Salata

Ara 18.00
15 kadar cig badem
1 elma

Suyu olcemiyorum burada
Spor da yok maalesef

Sabah 11.00
Tost
12 zeytin

Ogle-aksam 15.30
1 kase corba
Salata

Ara 18.00
15 kadar cig badem
1 elma

Suyu olcemiyorum burada
Spor da yok maalesef
Güzel canım, haftasonunun tadını çıkart mis gibi köy havası

Menüm datlummm menüm
Sabah 2 kayısı
10: Kahvaltı 1 yumurtalı 1 kaşık lorlu omlet, az domates yeşil biber, 4 siyah zeytin, 1 dilim tam tahilli ekmek
14: 1 fincan cappuçino şekersiz
18: 3 yk mantarlı tavuk,az salata,1 kase yoğurt
3 lt su
Yarım saat yürüyüş 300 bölgesel

Ay sağol canım inş kolayca olur inş

Ne yapayım kuzum hafta sonu işleri bir yandan ödevler bir yandan :) yok yok bu yılki okul bana yaramadi canım bir düzen oturtamadım iki aydır
Öyle oluyor insan tam düzen oturur tekrar tatil başlar sonra tekrar düzen kur

Sabah 11.00
Tost
12 zeytin

Ogle-aksam 15.30
1 kase corba
Salata

Ara 18.00
15 kadar cig badem
1 elma

Suyu olcemiyorum burada
Spor da yok maalesef
Akşam acıkmaz mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…