Sensin ŞİŞKO

Akşam bir şey yesen iyiydi ama menü temiz güzel gayet

Menüm geldiiiii
9:30 Sabah bir haşlanmış yumurta.,2 kaşık lor, 4 çeri domates, 1 yeşil biber,1 dilim tam tahilli ekmek, yeşil çay
13:sade türkkahvesi, 5 çiğ badem, 15 kuru üzüm
15: 4 kasık mantar kavurması, 2 kaşık yoğurt
17: tarçınlı süt 1 muz
Su çokkk
Beklenen misafir geldi, kocamda nöbetçi spor yok biraz bölgesel yaparım yatmadan

Ay kızlar internet cekiyor köyümüz gelismis

Akşam bir şey yesen iyiydi ama menü temiz güzel gayet
Yoldaydim canim yeme imkanim yoktu.daha dogrusu en fazla abur cubur yiyebilirdim onu da yemedim.
Hedefe hizla yaklasiyorduuuuu

Ay kizlar kv bi sofra kurmuş cesit cesit ama ben yemek sectigim icin sadece pilav ve borek yiyebiliyomusum zaten cok israr etti bari salata ye diye ama yemedim suyumu ictim.

Ekmegimi bile istanbuldan yanimda getirmisim yer mi anadolu cocugu

Kv de kapidan girdigim gibi ay benim kizim da zayiflamis dedi sonra oglumla oynadi biraz ben odafan cikarken maaşallah n2 güzel olmuşsun ne kadar cok vermissin oyle dedi.10 kilo bu boru degil dedim miii tabi ki demedim Sagol annecim dikkat ediyorum dedim

Ahahahjajajaja aha beeee matematik vurdu golllll olduuuuuuuuu

Kuzum sen bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin burda yazdın mı kaçırdım mı ben

Oh ne güzel o da vermiş mi kilo canım

Sabah10.30
Kasapta yaptırılmış salam ile yumurta
Peynir
Yeşillik
1.5 dilim ekmek tb

Ara 13.30 yarım cennet hurması

Ara 16.00 çok küçük yeşil elma

Akşam 18.30
Yarım kase domates çorbası
İskender ekmeklerini yemedim
1.5 dilim tb ekmeği

Su bilmiyorum kızlar

Cok güzel hamişim cok dengeli

Kızzzz vee beklenen gün beklenen güzel tepki kv ye hakkını yemediği için kocaman teşekkür... Yaniiii borumu 10 kiloooooooo canım benim yaaa süperrr sevindim köyde internetin çekmesi artı güzel öptüm haydi iyi geceler

Açık öğretim sınavları belli tarihte oluyor ya
Hee evet biliyirum canım benim devreler yine üşütmüş

Buarada öğretmenler günün kutlu olsun balım

matematik61 kuzum seninde günüm kutlu olsun kv nin şaşırması da insana en büyük hediye oluyor ne mutlu sana

Güzel hamişim sütünü gece yatarken mi içeceksin :)

Aynen öyle iyi geceler
Kutlu olsun canim hepimizin aynen epey sasirdi.Yazin tarti almistim buraya.o da kilo vermis evde tarti oldugu icin verebildim dedi.dedim yat kalk bana dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…