- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Ayy canım bu dişleri tamamlamadan bize uyku yok heralde,oooyyy işinde çokk yatamazsında çok çok kolay gelsin canım yarın kaçta yolculukGünaydın canlar evet bugün persembee yarin cumaaaaa
Dün gece biraz spor yapti, 12de oglumun mamasini yedirdim dusa girdim ciktim ki benim sipa uyanmis.4e kadar uyutamadim.4te yattim gozkapaklarimi kaldiramiyorum.Bugun bi de temizlik yapcam bi de ta karsiya gitcem yarın zaten yolculuk var oy ben nerelere gideeeeemmmmm
Aynen canım kardeslerimi kaldircam simdi oglani uyutup salonu temizleyerek baslarim makinede camasir var ipte var al katla as yerlestir iyyyy..yemek yok valla yarin gidecez bi menemen yaparim yerler.bi de hasta gormeye gidecem ta karsiya git gel 4 saat en cok o dusunduruyo zaten. Bi de esime soz vermistim borek yapcam bi de pogaca yaparim yarin okula goturur malum ogretmenler günü. Yarin esim okuldan ciktigi gibi cikariz canım 3bucuk gibi.trafiğe kalmadan hemn cikmamiz lazim.Ayy canım bu dişleri tamamlamadan bize uyku yok heralde,oooyyy işinde çokk yatamazsında çok çok kolay gelsin canım yarın kaçta yolculuk
İşlerden en büyüğü dışarı çıkmak gibi uff ordada biryere gitmek işkence kıyamam, ama halledersin sen hadi bi gayretAynen canım kardeslerimi kaldircam simdi oglani uyutup salonu temizleyerek baslarim makinede camasir var ipte var al katla as yerlestir iyyyy..yemek yok valla yarin gidecez bi menemen yaparim yerler.bi de hasta gormeye gidecem ta karsiya git gel 4 saat en cok o dusunduruyo zaten. Bi de esime soz vermistim borek yapcam bi de pogaca yaparim yarin okula goturur malum ogretmenler günü. Yarin esim okuldan ciktigi gibi cikariz canım 3bucuk gibi.trafiğe kalmadan hemn cikmamiz lazim.
Merhaba kızlar çok yorgunum hemen menü veriyorum
210 dakika yürüyüş artı rampalı koşu
25 dakika bisiklet
4x12 squat
3x14 kick back (5 kg)
3x16 Leg extension (15 kg)
3x16 leg Curl (25 kg)
4x12 omuz press makine ile (25 kg)
3x14 omuz yana açış (10 kg ile)
3x16 bent over arka çalışma (25 kg ile)
3x14 dumbell curl
3x14 push down (ikisi de 2 kg ile)
20 top ile yarım köprü
Kalkar kalkmaz yeşil kahve ve 1 ince dilim ananas 08.30
Sabah 10.45
1 yumurta 50 gr lor ile yağsız omlet
32 gr peynir
7 gr kaşar
Yarım salatalık
Yarım domates
1 biber
Öğle 14.30
2 kepçe mercimek çorbası (196 gr)
Ara 15.30
6 gr ceviz
6 gr fındık
7 gr yaban mersini
9 gr (2 adet) galeta
6 gr kuru kayısı
Nescafe
Akşam 16.40
4 yk kapuska
120 gr Probiyotik yoğurt
Alınan 880 kcal
Yakılan 1200 kcal
Güzel menüler kızlarMenümu vereyim gezmeye gidiyoruz gelince girerim
Sabah 10
Bir dilim ekmek
İki dilim peynir
Bir kaşık keten tohumu
Ara iki kaşık ot kavurması ayaküstü yedim
Aksam 5.30
bir kase tarhana
Üç kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt iki üç dilim domates
Su 1 litresi zencefilli limonlu 2 litre su
Spor yok gelince biraz bölgesel çalışırım squat falan
Yaa çok zor durum hastalık allah şifasını versin inşallah canım çok yoruldun çok ondan benimde migrenim tuttu menü verip kaçıcam
- Bugün temizlik yaptik evde sonra da arkadasimin babasi ameliyat olmustu ta karsida esim erken gelince cocugu birakip onu gormeye gittim.Adam resmen cokmus fiziksel olarak iyi diyomus doktorlar ama psikolojisi kotu epey tek kelime etmiyo neredeyse bin turlu saklabanlik yaptim.O kadar uzuldum ki eve gelene kadar agladim.bi suru yol yurudum 2 saatten fazla git gel ayakta yolculuk yaptim geldim kalan yerleri temizledim oglumu yikadik uyuttum derken yeni oturdum daha börek yapcam utu yapcam yarin yolculuk var.Esim de canimi sikti zaten oturup hüngür hungur aglayasim var.
Menumu de vereyim.
Sabah 12.30
Kapya biber beyaz peynirle tost
9 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
salatalik
Ara 16.00
1 bardak tarcinli sut
1 mandalina
10 tane cig badem
Aksam saati yollardaydim saat 18.30 gibi cantamda varmis 5 tane cig badem yedim.
Su 2ye tamamlicam
Gulbisim öncelikle senin hem emekçi hem annesin öğretmenler günün kutlu olsun bebeğim sonra bütün öğretmenlerimizin ve tabiki annelerimizin en büyük öğretmen onlar çünkü 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsunnnnKızlar 24 kasım öğretmenler günümüz kutlu olsun ay ne özledim ders anlatmayı sınav yapmayı öğrencilerle muhabbeti herşeyi çok özledim
Mesleğim çok değerli
Kuzum gecen.hafta 60im demistin.kiyafetsiz mi tartildin bugün24 Kasım en çok ben kilo verdim kapışması
1. Gülbe ( 86.3/86/0.3/)
2.sem35 (59.6/58.9/-0.7/%1.18)
Çok sağol bebeğimGulbisim öncelikle senin hem emekçi hem annesin öğretmenler günün kutlu olsun bebeğim sonra bütün öğretmenlerimizin ve tabiki annelerimizin en büyük öğretmen onlar çünkü 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?