• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Günaydın kizlar hala yorgunum hic halik yok.daha tartilmadim oglumu yedireyim anca ondan sonra.

Tum meslektaslarim günümüz kutlu olsun.Kutlayan herkese tesekurler. Ak kelebek Ak kelebek eksidesin maaşallah
Ay evet kuzum eksideyim artı çıkmaktan çok korkuyorum ;)

Geçen hafta 69.3
Bugün 68.6
Fark 0.7
Yüzde 1.01

Eklentiler

• 20171124_061706.webp
    20171124_061706.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 28
:spor: 24 Kasım en çok ben kilo verdim kapışması :spor:

1. Gülbe ( 86.3/86/0.3/)

2.sem35 (59.6/58.9/-0.7/%1.18):nazar:

3.bilinmeyenkullanici(69.3/68.6/0,7/%1,01)

4.matematik61 (75.9/74.8/1.1/%1.45)

:spor: 24 Kasım en çok ben kilo verdim kapışması :spor:

1. Gülbe ( 86.3/86/0.3/)

2.sem35 (59.6/58.9/-0.7/%1.18):nazar:

3.bilinmeyenkullanici(69.3/68.6/0,7/%1,01)

4.matematik61 (75.9/74.8/1.1/%1.45)
B bilinmeyenkullanici canim biz bu sekilde liste yapiyoruz herkesi bir yerde gorebiliyoruz ben seni ekledim haftaya kendin eklersin aklinda bulunsun :)

Bugün itibariyle 2.hedefime ulastim hatta gectim.Toplamda 10.3 kg verdim.Once burasi sonra 7.takim derken gidiverdi kilolar.Bunun tesekkururun ilk sahibi sensin sem35 sem35 canim.Bu grubu hep okuyup hic yazmiyordum uye almiyolar diye ama senin yazdigini ve alindigini görünce ben de yazdim ve gerisi corap sokugu gibi geldi.Sen gelmesen ben de gelemezdim :) ve tabi gruptaki herkes.İlk haftada kahvalti aliskanligimi degistiren canlarim:KK15: Kalan musliyi cope attim :D

Veeee beni kabul eden hippocummm bu hafta sinavlarin var inşallah cok guzel gecer:dua:
Bekliyoruz artik seni ozledikkkkk

Bugün itibariyle 2.hedefime ulastim hatta gectim.Toplamda 10.3 kg verdim.Once burasi sonra 7.takim derken gidiverdi kilolar.Bunun tesekkururun ilk sahibi sensin sem35 sem35 canim.Bu grubu hep okuyup hic yazmiyordum uye almiyolar diye ama senin yazdigini ve alindigini görünce ben de yazdim ve gerisi corap sokugu gibi geldi.Sen gelmesen ben de gelemezdim :) ve tabi gruptaki herkes.İlk haftada kahvalti aliskanligimi degistiren canlarim:KK15: Kalan musliyi cope attim :KK70:

Veeee beni kabul eden hippocummm bu hafta sinavlarin var inşallah cok guzel gecer:dua:
Canım benim ne güzel yazmışsın Rabbim gönlüne göre versin inş darısı diğer hedefine

Bugün itibariyle 2.hedefime ulastim hatta gectim.Toplamda 10.3 kg verdim.Once burasi sonra 7.takim derken gidiverdi kilolar.Bunun tesekkururun ilk sahibi sensin sem35 sem35 canim.Bu grubu hep okuyup hic yazmiyordum uye almiyolar diye ama senin yazdigini ve alindigini görünce ben de yazdim ve gerisi corap sokugu gibi geldi.Sen gelmesen ben de gelemezdim :) ve tabi gruptaki herkes.İlk haftada kahvalti aliskanligimi degistiren canlarim:KK15: Kalan musliyi cope attim :KK70:

Canımm kızzzz negüzel bende öyle forumlarda gezinirken sensin şişko ismini görünce işte bu benim aradığım yer dedim resmen kafamda ampul yandı :KK58: yazdım hippotalamus hippotalamus sağolsun gel dedi sonra sen geldin nede güzel ettin herşey senin azmin sayesinde canım süper iradeyle sen kısa sürede ikinci hedefinede ulaşacaksın :nazar::nazar:Hippocum tekrardan başarılar efsane geri dönüyor az kaldı dimi hippo. Hepinizi seviyruuuuummm :KK200::KK200::KK200:

Ay kizlar ben kaynanama gidiyorum.haftasonu orda net cekmiyosa olmam bi ara cekiyodu sanki.netim de bitti yarin yenilecek yoldayim simdi hoscakalin opuyorum sizi kocaman cok cok da seviyorum :KK200:

Canım azminn sonucu bu tebrik ederim seni harikasin :nazar:
tevafuk55 tevafuk55 nerdesin kuzum bugğn Cuma
Ogretmenler gunu etkinlikleri bitmediiiiggg :eek:
tevafuk55 tevafuk55 mini mini bizlerle öğretmenler günü kutluyooo
Aynen canım minnoslar mezunlarım derken man3vi anlamda dolu dolu bir gün g3cirdim :KK200:

Back