- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Senşnde kutlu olsun balımÖğretmenim canım benim canım benim seni ben pekçok pekçok severim.sen bir ana sen bir baba herşey oldun artık bana..
Öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlarr
tevafuk55 matematik61 Ak kelebek
Ooo maşallah hedefe çok az kaldı24 Kasım en çok ben kilo verdim kapışması
1. Gülbe ( 86.3/86/0.3/)
2.sem35 (59.6/58.9/-0.7/%1.18)
Ay evet kuzum eksideyim artı çıkmaktan çok korkuyorumGünaydın kizlar hala yorgunum hic halik yok.daha tartilmadim oglumu yedireyim anca ondan sonra.
Tum meslektaslarim günümüz kutlu olsun.Kutlayan herkese tesekurler.Ak kelebek eksidesin maaşallah
Geçen hafta kıyafetle 60 kıyafetsiz 59.6 idi şimdi de kıyafetsizKuzum gecen.hafta 60im demistin.kiyafetsiz mi tartildin bugün
Cok teşekkür ediyorum ben de :) kilo bildirimi bekliyoruz.Merhaba kızlar öğretmenler gününü kutluyorum öğretmen ablalarımın
Yaa unuttum kusura bakmayın hemen paylaştım sabah 5 gibi tartılmak zorunda kaldım sonuç pek iyi olmadıCok teşekkür ediyorum ben de :) kilo bildirimi bekliyoruz.
Sanki ben yaptim da istiyorum
B bilinmeyenkullanici canim biz bu sekilde liste yapiyoruz herkesi bir yerde gorebiliyoruz ben seni ekledim haftaya kendin eklersin aklinda bulunsun :)24 Kasım en çok ben kilo verdim kapışması
1. Gülbe ( 86.3/86/0.3/)
2.sem35 (59.6/58.9/-0.7/%1.18)
3.bilinmeyenkullanici(69.3/68.6/0,7/%1,01)
4.matematik61 (75.9/74.8/1.1/%1.45)
Aaaa bilmiyordum çok çok teşekkürler zahmet oldu sanaB bilinmeyenkullanici canim biz bu sekilde liste yapiyoruz herkesi bir yerde gorebiliyoruz ben seni ekledim haftaya kendin eklersin aklinda bulunsun :)
Canım benim ne güzel yazmışsın Rabbim gönlüne göre versin inş darısı diğer hedefineBugün itibariyle 2.hedefime ulastim hatta gectim.Toplamda 10.3 kg verdim.Once burasi sonra 7.takim derken gidiverdi kilolar.Bunun tesekkururun ilk sahibi sensinsem35 canim.Bu grubu hep okuyup hic yazmiyordum uye almiyolar diye ama senin yazdigini ve alindigini görünce ben de yazdim ve gerisi corap sokugu gibi geldi.Sen gelmesen ben de gelemezdim :) ve tabi gruptaki herkes.İlk haftada kahvalti aliskanligimi degistiren canlarim Kalan musliyi cope attim
Veeee beni kabul eden hippocummm bu hafta sinavlarin var inşallah cok guzel gecer
Bekliyoruz artik seni ozledikkkkk
Canımm kızzzz negüzel bende öyle forumlarda gezinirken sensin şişko ismini görünce işte bu benim aradığım yer dedim resmen kafamda ampul yandıBugün itibariyle 2.hedefime ulastim hatta gectim.Toplamda 10.3 kg verdim.Once burasi sonra 7.takim derken gidiverdi kilolar.Bunun tesekkururun ilk sahibi sensinsem35 canim.Bu grubu hep okuyup hic yazmiyordum uye almiyolar diye ama senin yazdigini ve alindigini görünce ben de yazdim ve gerisi corap sokugu gibi geldi.Sen gelmesen ben de gelemezdim :) ve tabi gruptaki herkes.İlk haftada kahvalti aliskanligimi degistiren canlarim Kalan musliyi cope attim
Veeee beni kabul eden hippocummm bu hafta sinavlarin var inşallah cok guzel gecer
Canım azminn sonucu bu tebrik ederim seni harikasinBugün itibariyle 2.hedefime ulastim hatta gectim.Toplamda 10.3 kg verdim.Once burasi sonra 7.takim derken gidiverdi kilolar.Bunun tesekkururun ilk sahibi sensinsem35 canim.Bu grubu hep okuyup hic yazmiyordum uye almiyolar diye ama senin yazdigini ve alindigini görünce ben de yazdim ve gerisi corap sokugu gibi geldi.Sen gelmesen ben de gelemezdim :) ve tabi gruptaki herkes.İlk haftada kahvalti aliskanligimi degistiren canlarim Kalan musliyi cope attim
Ogretmenler gunu etkinlikleri bitmediiiigggtevafuk55 nerdesin kuzum bugğn Cuma
Aynen canım minnoslar mezunlarım derken man3vi anlamda dolu dolu bir gün g3cirdimtevafuk55 mini mini bizlerle öğretmenler günü kutluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?