• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

3.5 4e yakın su

163 dakika yürüyüş artı koşu
20 dakika bisiklet
2 saate yakın dün paylaştığım hareketler sürdü

Spordan önce yeşil kahve ve kuru kayısı arasına ceviz 08.30
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 biber
Çeyrek domates
Yarım salatalık
20 gr peynir
1 yeşil zeytin
3 bardak çay
68 gr üzüm

Öğle 13.45
2 minik galeta
6 gr yaban mersini
6 gr fındık
Nescafe

Ara 15.00
Nescafe
1 dilim greyfurt
1 ince dilim ananas
Çeyrek kivi
56 gr üzüm
Yarım küçük elma
Yarım mandalina

Ara 16.30
Kuru Kayısı arasına ceviz
Türk kahvesi

Akşam 18.00
3 yk nohut
1 kepçe mercimek çorbası
2 minik galeta

Alınan 903 kcal
Yakılan 1200 kcal
Ayy valla ben spor yapmış kadar oldum süper canım matematik61 matematik61 bunlar sporda bizim yaptıklarımız ne :KK70::KK70::KK70:

Ayy valla ben spor yapmış kadar oldum süper canım matematik61 matematik61 bunlar sporda bizim yaptıklarımız ne :KK70::KK70::KK70:
Ay bilmiyorum valla gunduz azcik bişey yaptiydim.Ispanakli börek yapcam guya ispanaklarin yarisini ayikladim digerleri kaldi bi usengeclik var ki sorma.kalkamiyom oturduğum yerden.

Ak kelebek Ak kelebek canım hamilelikte oruç bana biraz riskli geliyor yeme içmeyi geçtim de su açısında, bebişlerin suya ihtiyacı var onların susuz kalması kasılmaları tetikliyor
İyi araştırdın mı Dr.bi sor istersen canım bütün gün su içmeyip aç kalsak biz bile sarsılıyoruz
Ay o yüzden kısa zamanları tercih ettim aslında ama borcum kalsın istemiyorum kuzum ya

Uykusuz menüm
Sabah 8:iki kayısı
9:30 1 domates İki biber bir yumurtalı menemen, 4 siyah zeytin, 1 dilim tam tahilli ekmek, 1 kk peynir
14: 1 kase yoğurt
17: 1 tabak fırında kabak, 1 kase salata
18:30 5 çiğ badem, 10 kuru üzüm
3-4 litre arası su Spor bebeler uyursa inşallah amin
Menü ve su harika afiyet olsun
Merhaba kizlar.Kardesler gelince benim yeme icme uyuma saatleri hepsi karisti birbirine cis yok ama cok da sağlıklı degil acikcasi.Dun gece oglum uyumadi diye hem o uyuyunca geri uyudum hem de kardeslerimi bekledim derken saat 3te kahvalti yaptim oyle olunca da aksama acikip bisey yemedim.Neyse menü vereyim.

Sabah gorunumlu ikindi 15.00
Kapya biber beyaz peynirle tost
9 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Aksam 19.30
1 bardak tarcinli süt
10 cig badem
1 küçük muz

Bi de yemegi isitirken 2 tane misket kofte attim agzima.

Su 2 bitti 3 olur yatana kadar
Kuzum menü boş diyecektim üstte yazdığını okudum ona rağmen su iyi içmişsin afiyet olsun

Gunaydinnnn fit citirrrrrmi citirrrrrrr güzel hatunlarrr:21::21: bu sabah da ben hatırlatayım :süslü:bugün perşembe napiyoruz ekstra dikkat ediyoruz:KK54: akşam yemeğini daha hafif geçirmeye:KK51: sporumuzu aksatmamaya çalışıyoruz :spor::spor:nedennnnnnnnnn:eek: ÇÜNKÜ YARIN CUMAAAAAAAA:duduk::duduk:HAYDİİİİ GELSİN EKSILERRRRRRRRRR:KK49::KK49::KK49:

Gunaydinnnn fit citirrrrrmi citirrrrrrr güzel hatunlarrr:21::21: bu sabah da ben hatırlatayım :süslü:bugün perşembe napiyoruz ekstra dikkat ediyoruz:KK54: akşam yemeğini daha hafif geçirmeye:KK51: sporumuzu aksatmamaya çalışıyoruz :spor::spor:nedennnnnnnnnn:eek: ÇÜNKÜ YARIN CUMAAAAAAAA:duduk::duduk:HAYDİİİİ GELSİN EKSILERRRRRRRRRR:KK49::KK49::KK49:
Yaa bu günler birbirini kovalıyor valla burda daha çok anladım nekadar hızlı geçtiklerini

Back