Ewet kuzum aynen öyle, spor öncesi yemek yemek sakıncalı olduğu için.Herzamanki gibi süper spor salonuna gidilmiş sanırsam
Akşamlar mecburen geçe kalıyor dimi menü güzel canım
Canım bugün hiç karbon yok onun dışında okadar olur
Ooooo hamişim süper menüüüüü
Öyle ama ailem gerçekten çok iştahlı ve yemeğe düşkünler. Günlük yemeği ben yapıyorum evde ve onlara booool kalorili şeyler bana da yağsız tuzsuz şeklinde ayrı ayrıAnladım canım bekar olmanın avantajını yaşıyorsun kaçamaksız ben evlendiğimde 68 kilo idim şimdi o günleri arıyorum
Spor niye yok kızAyyy kızlarr ben menü paylaştım sanıp yazıp çıkmışım ya akşam yaaa kafa gitti dün akşama kadar aktif olarak ev işi temizlik yaptım sabah 9.30 akşam 6.30 arası sadece yemek ve 20 dakika dinlenmek için oturdum o kadar spor yok yani
Sabah 9.15
Bir dilim ekmek
Bir yumurtadan maydonoz lu dereotlu omlet
Yarım domates
İki zeytin
Şekersiz çay
Öğlen 3 geç oldu biraz
İki kaşık kapuska üstüne 3 kaşık yoğurt
Bir parça tavuk haşlanmış
Aksam 6.30
bir kase az sehriyeli nohutlu az tavuklu çorba
Bir kase salata
Su iki litre
Spor yok
Dün bittim bebeğim bir temizlik yapmışım akıllara zararSpor niye yok kız
Ooo o zaman bir şey diyememDün bittim bebeğim bir temizlik yapmışım akıllara zarar
Benimde halim kalmadı zaten belim iki büklüm olduOoo o zaman bir şey diyemem
Temizlik kadar efor sarfettiren bir şey var mı acabaBenimde halim kalmadı zaten belim iki büklüm oldu
Bence yok bugün de on balkon yıkanacak iki banyo yıkanarak çamaşır katlanacak yenisi asılacak yemek yapılacak mutfak duzeltilecekTemizlik kadar efor sarfettiren bir şey var mı acaba
Ahahahah hahaha kendimi gördüm resmen
Boşver sen dinlenmene bak bu günleri ararsın sonra :)Ben saldım evi b.. götürüyor ne yapayım :)
Eskişehir gerçekten buz gibi oluyor ankara gibi burası da çok fenaAyy burda sabah kar atıyordu(Eskişehir) bebelerin göz kontrolu vardı ona gittik soğuk girdi beynime beynime benimde başım ağriiiirrrr
Ay deme öyle yaaaa aglamak istiyorum.Ayy burda sabah kar atıyordu(Eskişehir) bebelerin göz kontrolu vardı ona gittik soğuk girdi beynime beynime benimde başım ağriiiirrrr
Evet canım 4 yılda Ankara'da yaşadım orasına maşallah buzzzz ben soğuk sevmiyorum ama şuan lapa lapa kar yağıyor oda görülmeye değer onunda yeri ayrıBoşver sen dinlenmene bak bu günleri ararsın sonra :)
Eskişehir gerçekten buz gibi oluyor ankara gibi burası da çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?