- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Cikkssss yeme boşver:)))Kuru fasülye pilav
Bu dirnaklar senin mi :)))Eki Görüntüle 2067271 En sevdiğim, sade kahve ve sodaa
Iwıııtttt benimBu dirnaklar senin mi :)))
Güzel imiş masallahhhIwıııtttt benim
Bakım önemli tabiiiGüzel imiş masallahhh
Sanki de 100 kiloBakım önemli tabiii
Birde kilo versem
Bişi dicem.Sanki de 100 kilo
Nasıl ne napayimBişi dicem.
Şimdi ben ne yapayım sen söyle..
Bu topikte başımızda kimse kalmadı
Biz bize yeteriz burda kalmaya devam ek olarak gel 4. Takıma işte çok güzel spor yapanlar var hacı ben beni unutuyorum Allah canımı alsınYani düzen program diyet
Woww ojelerin rengi cok guzelmisEki Görüntüle 2067271 En sevdiğim, sade kahve ve sodaa
Hea o derece diyosunBiz bize yeteriz burda kalmaya devam ek olarak gel 4. Takıma işte çok güzel spor yapanlar var hacı ben beni unutuyorum Allah canımı alsın
Teşekkür ederim yarın kod numarasını atarımWoww ojelerin rengi cok guzelmis
He yaaaa vallaha bak hatun bi menü yazıyor anam 3 sayfa 2 buçuk sayfası sporHea o derece diyosun
Özele gel bi 35 dk senHe yaaaa vallaha bak hatun bi menü yazıyor anam 3 sayfa 2 buçuk sayfası spor
Ahahahah geleyimÖzele gel bi 35 dk sen
malatyaliyim canim benOnu bilmem içli köfteyi güzel yaparım ama sen nerelisin hatay deme düşer bayılırım çok istiyorum gitmek
hic denemedim soda pek sevmem ama merk ediyorumnasil oluyo bu ikiliEki Görüntüle 2067271 En sevdiğim, sade kahve ve sodaa
Bu dirnaklar senin mi :)))
allahim yabrabbmmÖzele gel bi 35 dk sen
Denemelisin, yani su yerine soda içiyorsun çok daha ferah güzel oluyor cınıııımmmmalatyaliyim canim ben
hic denemedim soda pek sevmem ama merk ediyorumnasil oluyo bu ikili
allahim yabrabbmmsiz ikiniz beni oldurceniz bi 35 dk ndir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?