Sensin ŞİŞKO

Hoşgeldin sen de geldin kapı kapandı artık başka kimsecikler gelemicek

Ahaaaaa benim bebişlerde gece uyutmadı sabah kalktığımda acıkmışım uykusuzum kahvaltımı yaptım doydum anaaaa sonra ne farkettim??? 1 aydır ilk defa yumurta yememişim kahvaltıda, peynir zeytin Domates le doydum, hayır diyorum birşey eksik diye ama kafa gidik olunca

Bende 44 giyiyorum
38 giyermiyiz birgun ben bundan 6 yil oncesine kadar sifir bedendim 36 beden bile bol geldigini bilirim ozamanlardan kalma bi pantolonum vardi ayak bilegimden yukari cikmadi ahahha. Ay bide gecen esimin tarafindan bi akrabasi geldi dugunumde gormustu beni bitek bana diyoki hatirladinmi beni ben seni hatirliyorum tabi ozamanlar inceydin simdi kalin olmussun dedi ben sok ben manset

Ahahahahahahha alemsinn

İnşallah oluruz ne diyim benimde bacagimdan girmiyor pantollar bende 38 idim bir zamanlar canına mi susamış o

Selam kızlarrr
Isim olarak simos simay her ne soylemek isterseniz

Cuma takimlarindayim ayni zamanda @tuzsuz_ruh un kolundan tutup getirdigi arkadas

Kızlarrrr ben evlednigimde 68 kiloydum 10 kilo aldim 78 oldum tekrar 68 olup hamile kaldim.

2014 te 68 le hamile kaldim 2015 martta 88 le doguma gittim bebeginle eve geldigimde 83 tum

Bebegim 6 aylik olunca diyet ve sporlar2016 martta 72 kilo oldum ...

Spor ve diyetten uzaklasip memlete gidip yagli ekmeklaer katmerler lahmacunlar icli kofteler kombeler yiyince anne israrlari ve tabiki benim hatalarim yuzunden 78 oldum ve ....

Bu cuma ve bu pazartesi 72.4 le sizinleyim ...

Iki haftadir bu sayidayim o inat ben inatt bu hafta gorecek gununu

Yarismaci arkadasara basarilar

Bence azimli birisisiniz... YApabilirsinizzz daha fazlasını da..

içli kofteeeeeeee

Ben de yumustanin sarisini ogluma yedirip beyazini kendim yiyorum.Ama bugun kek yapcam borek yapcam tam onlara yetecek yumurta var yemedik o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…