- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Hoşgeldin sen de geldin kapı kapandı artık başka kimsecikler gelemicekgeldim kuzumm dun aksam giremexim kv de de kaldik oyle olunca yazamdim bu geec kizim 5 te uyudu simdi isteyim anlayacagin anca burda first buldum
hosbuldukkk kuzummmm
benim kizimn dgm gnude 15 mart 3 yasina gircek insallah bende hedefledigim kiloya inerimm
anlaticam guzelcee alintilarimi yaptiktan sonra
hosbuldukkk
baslik super
ay harikaaa
Burcumun özelliklerini taşırım .. Ve burcuma aşık biriyimdirSende öyle bir tip varda inatçı biraz fazla detaycı gibi
Yapıceeemm yapıcezzzz yapmalıyızzzzzMy SouL canım sen verdin yine vereceksin ha gayret yaparsın sen
38 giyermiyiz birgunBende 44 giyiyorum
Ahahahahahahha alemsinnAhaaaaa benim bebişlerde gece uyutmadı sabah kalktığımda acıkmışım uykusuzum kahvaltımı yaptım doydum anaaaa sonra ne farkettim??? 1 aydır ilk defa yumurta yememişim kahvaltıda, peynir zeytin Domates le doydum, hayır diyorum birşey eksik diye ama kafa gidik olunca
Burcumun özelliklerini taşırım .. Ve burcuma aşık biriyimdir
Yapıceeemm yapıcezzzz yapmalıyızzzzz
İnşallah oluruz ne diyim benimde bacagimdan girmiyor pantollar bende 38 idim bir zamanlar38 giyermiyiz birgunben bundan 6 yil oncesine kadar sifir bedendim 36 beden bile bol geldigini bilirim ozamanlardan kalma bi pantolonum vardi ayak bilegimden yukari cikmadi ahahha. Ay bide gecen esimin tarafindan bi akrabasi geldi dugunumde gormustu beni bitek bana diyoki hatirladinmi beni ben seni hatirliyorum tabi ozamanlar inceydin simdi kalin olmussun dedi ben sok ben manset
Bence azimli birisisiniz... YApabilirsinizzz daha fazlasını da..Selam kızlarrr
Isim olarak simos simay her ne soylemek isterseniz
Cuma takimlarindayim ayni zamanda @tuzsuz_ruh un kolundan tutup getirdigi arkadas
Kızlarrrr ben evlednigimde 68 kiloydum 10 kilo aldim 78 oldum tekrar 68 olup hamile kaldim.
2014 te 68 le hamile kaldim 2015 martta 88 le doguma gittim bebeginle eve geldigimde 83 tum
Bebegim 6 aylik olunca diyet ve sporlar2016 martta 72 kilo oldum ...
Spor ve diyetten uzaklasip memlete gidip yagli ekmeklaer katmerler lahmacunlar icli kofteler kombeler yiyince anne israrlari ve tabiki benim hatalarim yuzunden 78 oldum ve ....
Bu cuma ve bu pazartesi 72.4 le sizinleyim ...
Iki haftadir bu sayidayim o inat ben inatt bu hafta gorecek gununu
Yarismaci arkadasara basarilar
Selam kızlarrr
Isim olarak simos simay her ne soylemek isterseniz
Cuma takimlarindayim ayni zamanda @tuzsuz_ruh un kolundan tutup getirdigi arkadas
Kızlarrrr ben evlednigimde 68 kiloydum 10 kilo aldim 78 oldum tekrar 68 olup hamile kaldim.
2014 te 68 le hamile kaldim 2015 martta 88 le doguma gittim bebeginle eve geldigimde 83 tum
Bebegim 6 aylik olunca diyet ve sporlar2016 martta 72 kilo oldum ...
Spor ve diyetten uzaklasip memlete gidip yagli ekmeklaer katmerler lahmacunlar icli kofteler kombeler yiyince anne israrlari ve tabiki benim hatalarim yuzunden 78 oldum ve ....
Bu cuma ve bu pazartesi 72.4 le sizinleyim ...
Iki haftadir bu sayidayim o inat ben inatt bu hafta gorecek gununu
Yarismaci arkadasara basarilar
Inanmazmiyim bebeğim sana serenat yapiyorumNolduİnanmıyon mu
Yap bakalımmmInanmazmiyim bebeğim sana serenat yapiyorum
Yaptım bittiYap bakalımmm
aynenn kilpayi girdim sanirimmHoşgeldin sen de geldin kapı kapandı artık başka kimsecikler gelemicek
ay insallahhh hep birlikteeBence azimli birisisiniz... YApabilirsinizzz daha fazlasını da..
he anam hemde anali kizli bilirmiseniçli kofteeeeeeee
Onu bilmem içli köfteyi güzel yaparım ama sen nerelisin hatay deme düşer bayılırım çok istiyorum gitmekaynenn kilpayi girdim sanirimm
ay insallahhh hep birliktee
he anam hemde anali kizli bilirmisen
Ahaaaaa benim bebişlerde gece uyutmadı sabah kalktığımda acıkmışım uykusuzum kahvaltımı yaptım doydum anaaaa sonra ne farkettim??? 1 aydır ilk defa yumurta yememişim kahvaltıda, peynir zeytin Domates le doydum, hayır diyorum birşey eksik diye ama kafa gidik olunca
Ne yemeği varmisYemeğe cıktım ama sevmediğim yemekler var çorba içip geldim
Kuru fasülye pilavNe yemeği varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?