Sensin ŞİŞKO

Kahvaltimi anca yapabildim gece hic uyumadm desem yeridir sipam hic uyutmuyor artk bitmis hissediyorum kendimi.arkadaslar ben dun birsey yaptim gecen hafta kendime cok begenerek bi elbise almistim onumuzdeki ay fotograf cekimi yaptiricaz ozaman giyerim diye dusunmustum dun gidip bir beden kucugunu aldm zayiflicam ben dedm kendi kendime :)

Dogrudur odem olabilir adet sonrasi ayni sey devam ederse doktora gidersin canm tiroitlerine baktirirsin
Aynen cnm olmadı öyle yapmalıyım, yoksa böyle gitmemeli sürekli yani...

Ooo iyi taktik bir küçük bedenini almak iyi mative eder senii brawo valla :)

Canım iyi yapmışsın zaman zaman motivasyon düşebilir ama yılma olacak ama biraz zaman alacak bazen tartı birkaçgün sabit kalıyo sonra hoppa düşüyo o zamanlarda bile canını sıkıp ümitsizliğe kapılma sakın başa dönme herşey senin elinde o elbiseye gireceksin hatta daha küçük bedenlerine bile girebilirsin istersen

Ahahahaha gel gel gel gellll
geldim kuzumm dun aksam giremexim kv de de kaldik oyle olunca yazamdim bu geec kizim 5 te uyudu simdi isteyim anlayacagin anca burda first buldum

hosbuldukkk kuzummmm

Sagol canm ayyy bnm oglumunda 1 mart nasipse bende o zamana kadar ulasmasamda cok bsy kalmaz diye düşünüyorum
benim kizimn dgm gnude 15 mart 3 yasina gircek insallah bende hedefledigim kiloya inerimm

Aynen tanıtım kızlar kendinizi sarılalım sıkı sıkı
anlaticam guzelcee alintilarimi yaptiktan sonra

Üç kişi benim takımdan tefoo diğerlerini bende yeni tanıyorum:))) bizim takımdan @bilinmeyenkullanici var ya hiç kacamak yapmamisss

Beni vuran vurana

Selammmmm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz ooo süper olmuş böyle
hosbuldukkk

baslik super

13 Kasim Pazartesi Spor Listesi

1,matematik61:
60 dk yuruyus=120
30 dk hiit cardio=150
Toplam=270 puan

Kizlar yeni gelen arkadaslar biz sporumuzu da boyle liste yapiyoruz spor yapanlar lutfen alta ekleyerek devam etsin
ay harikaaa

Evet bide cok begenerek almistim simdi giyince bikac yerim portluyorama olsun zayiflicam dier beden 44du ya 42 aldm bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…