Ahahahaha helalİtinayla bulurum sen hiç merak etme ahahahahah
Yok öyle bizim kızımızı alip üzmesi ayağını denk alsinAhahahaha helal
Ben daha çok üzüyorum desemYok öyle bizim kızımızı alip üzmesi ayağını denk alsin
Ahahahahja bunu diyeceğini biliyodum desem :)))Ben daha çok üzüyorum desemVe arızayım desem
Nasıl biliyordun desem ?Ahahahahja bunu diyeceğini biliyodum desem :)))
Doktora gittinizmi hicCanım benim, hani insanların bazen birden dururya kilo vermesi.
Bende şu an öyleyim. Gitmiyor aksine çoğalıyor.
Su içsem yarıyor misalindeyim şu an..
Ben bu topiğe ilk geldiğimde 53 kiloydum.
Hayır gitmedim.Doktora gittinizmi hic
Dogrudur odem olabilir adet sonrasi ayni sey devam ederse doktora gidersin canm tiroitlerine baktirirsinHayır gitmedim.
Regl olmama da 4 gün var.
Ödem var hissediyorum da
Aynen cnm olmadı öyle yapmalıyım, yoksa böyle gitmemeli sürekli yani...Dogrudur odem olabilir adet sonrasi ayni sey devam ederse doktora gidersin canm tiroitlerine baktirirsin
Ooo iyi taktik bir küçük bedenini almak iyi mative eder senii brawo valla :)Kahvaltimi anca yapabildim gece hic uyumadm desem yeridir sipam hic uyutmuyor artk bitmis hissediyorum kendimi.arkadaslar ben dun birsey yaptim gecen hafta kendime cok begenerek bi elbise almistim onumuzdeki ay fotograf cekimi yaptiricaz ozaman giyerim diye dusunmustum dun gidip bir beden kucugunu aldm zayiflicam ben dedm kendi kendime :)
Sabahları baş ağrısıyla uyanmak berbat bişidir yaHerkese günaydın. Baş agrisiyla uyandim.Bi.kahvalti yapip ilac atayim.Yemege misafirim var ortaligi toplamam lazim.
Ağrı kesiciyle birlikte kahvede iç canım etkisini arttırıyor çabucak geçsin inşallahHerkese günaydın. Baş agrisiyla uyandim.Bi.kahvalti yapip ilac atayim.Yemege misafirim var ortaligi toplamam lazim.
Sende öyle bir tip varda inatçı biraz fazla detaycı gibiNasıl biliyordun desem ?
Canım iyi yapmışsın zaman zaman motivasyon düşebilir ama yılma olacak ama biraz zaman alacak bazen tartı birkaçgün sabit kalıyo sonra hoppa düşüyo o zamanlarda bile canını sıkıp ümitsizliğe kapılma sakın başa dönme herşey senin elinde o elbiseye gireceksin hatta daha küçük bedenlerine bile girebilirsin istersenKahvaltimi anca yapabildim gece hic uyumadm desem yeridir sipam hic uyutmuyor artk bitmis hissediyorum kendimi.arkadaslar ben dun birsey yaptim gecen hafta kendime cok begenerek bi elbise almistim onumuzdeki ay fotograf cekimi yaptiricaz ozaman giyerim diye dusunmustum dun gidip bir beden kucugunu aldm zayiflicam ben dedm kendi kendime :)
Ahahahaha gel gel gel gellll
hosbuldukkk kuzummmmHmm tamm kuzum burdada kaptan vs var mi
Ooo hosgelmişsen simos
Masallah sana bilinmeyenim cok güzel bir enerjin var onu burayada yansiyacaksin insallah
Aaaa kac mart bende dogum günümde daha yeni baslamistm diye hic pasta vs bsy yemedim oglumun nasipse martta 1.yas günü olunca yiyecegim bende
benim kizimn dgm gnude 15 mart 3 yasina gircek insallah bende hedefledigim kiloya inerimmSagol canm ayyy bnm oglumunda 1 mart nasipse bende o zamana kadar ulasmasamda cok bsy kalmaz diye düşünüyorum
anlaticam guzelcee alintilarimi yaptiktan sonraAynentanıtım kızlar kendinizi sarılalım sıkı sıkı
Üç kişi benim takımdan tefoo diğerlerini bende yeni tanıyorum:))) bizim takımdan @bilinmeyenkullanici var ya hiç kacamak yapmamisss
Beni vuran vurana
hosbuldukkkSelammmmm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz ooo süper olmuş böyle
Evet gelelim benim
Boşanda semerini ye menüsüne
Sabah: 1 bardak süt 1 incir
1 simit 5 yeşil zeytin ve biraz roka
Ara sade kahve iki ceviz
Ögle: 1 kase çorba
4 kaşık iç pilavı ve biraz cacık
Ara sade nescafe 2 dilim bitter
Akşam 18.30: 1.5 kepçe yeşil mercimek çorbası
6 kaşık susuz taz3 fasulye
3 kaşık kısır
Ara yok (daha mi olsun)
Kızlar bu menüden m3mnun değilim sadece yüzleşmek için verdim
ay harikaaa13 Kasim Pazartesi Spor Listesi
1,matematik61:
60 dk yuruyus=120
30 dk hiit cardio=150
Toplam=270 puan
Kizlar yeni gelen arkadaslar biz sporumuzu da boyle liste yapiyoruz spor yapanlar lutfen alta ekleyerek devam etsin
Evet bide cok begenerek almistim simdi giyince bikac yerim portluyorCanım iyi yapmışsın zaman zaman motivasyon düşebilir ama yılma olacak ama biraz zaman alacak bazen tartı birkaçgün sabit kalıyo sonra hoppa düşüyo o zamanlarda bile canını sıkıp ümitsizliğe kapılma sakın başa dönme herşey senin elinde o elbiseye gireceksin hatta daha küçük bedenlerine bile girebilirsin istersen
Bende 44 giyiyorumEvet bide cok begenerek almistim simdi giyince bikac yerim portluyorama olsun zayiflicam dier beden 44du ya 42 aldm bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?