- 18 Kasım 2014
- 1.598
- 4.674
- 133
- 41
Afiyet olsunEki Görüntüle 2067318
Isteyim kizlar
Memleketten gelen kurularla aldigim yogurtla ogunu geciricem
Yogurt aski bir baska![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunEki Görüntüle 2067318
Isteyim kizlar
Memleketten gelen kurularla aldigim yogurtla ogunu geciricem
Yogurt aski bir baska![]()
Sagol canim:)Teşekkür ederim yarın kod numarasını atarım![]()
Tskkir ederimmAfiyet olsun
Ümitsizliğe kapılma olacak, sen beslenmeni düzene oturt bol su iç, boş olduğun zamanlarda ne yaparsan kar kardır çoğumuzun küçük bebeği var onlar uyuyunca gece birşeyler yapmaya çalışıyoruz enerji bitiyo ama harekette şart bir gün az birgün çok yapamadığımız oluyor tabi ama sabır birazda gayret burada birbirimize destek için varız hepbirlikte başarıcazKizlar size birsey sormak istiyorum benim spora hic vaktim olmuyor evde yuruyus bandina cikayim diyorum ama cocugum hic durmuyor dun hava guseldi disari cikardm bebek arabasinda iyi duruyor cunku ama bugun havada kotu aksamda cok gec yatiyor halim kalmiyor artk butun gun kucagimda yada ayagimda kucagimdayken comelme hareketi falan yapiyorum yada bugun mesela cok az vakit buldm biraz kollarimi acarak zipladm 10 tane mekik falan cektm aklimda leslie vardi bidonem onunla diyet yapmadan bule baya zayiflamistim ama imkan bulamiyorum biturlu bu sekildede kilo veririm heralde demiaz once dun ufak beden aldigim elbiseyi denedim hic yakismadi heryerimden yag fiskirdi 55 olmayi cok istiyorum basaramicam kilo veremicem diye korkuyorum sinirden aglamaya basladim cuma gunu 100 gr eksik gorsem bile cok mutlu olucam
![]()
Canim benim bebek gece uyudumu bulasiklari topluyorum dis cikarma doneminde uykusu kisa kisa suruyor ve ayakta sallanmak istiyor hep ayaklarim tutmuyor artk bu gidisle vucudum kilolu kalirken ayak bileklerim kopacak kadar incelicekÜmitsizliğe kapılma olacak, sen beslenmeni düzene oturt bol su iç, boş olduğun zamanlarda ne yaparsan kar kardır çoğumuzun küçük bebeği var onlar uyuyunca gece birşeyler yapmaya çalışıyoruz enerji bitiyo ama harekette şart bir gün az birgün çok yapamadığımız oluyor tabi ama sabır birazda gayret burada birbirimize destek için varız hepbirlikte başarıcaz
Canim benim bebek gece uyudumu bulasiklari topluyorum dis cikarma doneminde uykusu kisa kisa suruyor ve ayakta sallanmak istiyor hep ayaklarim tutmuyor artk bu gidisle vucudum kilolu kalirken ayak bileklerim kopacak kadar incelicek![]()
[/QUOTE]dişler gelsin sonra sporunuda düzene sokarsın ozaman ama nasıl olsa spor yapamıyorum deyip beslenmeni aksatma
Hayr canim pes etmicem iki gundur baya dikkat ediyorum ben abur cubur cok yiyen insandim iki gundr agzima asla birsey koymadm market sebzeleri guzel deil burda yarin pazara gidicem bol sebze alicm severimde zaten haslayip yiyicem zamanla yediklerimi biraz daha azalticm ay keske sizlerin hepsini taniyip yakin olsaydim hepimiz kilo verirdik istedigimiz kiloya varinca sonra odullendirirdik kendimizi iskender yiyerek hehehY Yesilelma90 umitsizlige kapilma bak.ben bugün aynaya bi alici gozle baktim.Nasil da farketmis zayifladigim.Dun okula gittim herkes nasil yaptin bu kadar verdin diye sordu.aksam bile mesaj atti bazi arkadaslar.eski kiyafetlerim olnya basladi.Benim icin en secibdirici olani alyansimi takabiliyorum.Ayaklarim buyudigi icin giyemedigim ayakkabilarimi bacaklarim kalinlastigi icin giyemedigim cizmelerimi giyebiliyorum.Bunlar büyük mutluluklar.Hareket önemli evet.Ama olmazsa olmaz mi?bence degil.Yani spor yapmadan da kilo verirsin.Spor yapan birine gore daha yavas verirsin belki.fazla kilo verdiğinde sarkmamak icin yapmak zorunda kalacaksin zaten o zamana ladar da yeme duzenin coktan oturmus olur.sem35 in dedigi gibi asla yapamiyorun diyip umitsizlige kapilip yeme duzenini bozma.
Ha hay güldürdün beni kızz nerdesin sen ki iskender falan bursamı yoksaHayr canim pes etmicem iki gundur baya dikkat ediyorum ben abur cubur cok yiyen insandim iki gundr agzima asla birsey koymadm market sebzeleri guzel deil burda yarin pazara gidicem bol sebze alicm severimde zaten haslayip yiyicem zamanla yediklerimi biraz daha azalticm ay keske sizlerin hepsini taniyip yakin olsaydim hepimiz kilo verirdik istedigimiz kiloya varinca sonra odullendirirdik kendimizi iskender yiyerek heheh![]()
Ohh gelsin mis gibi eksilerMerhaba kızlarrr bir ömür kadar uzun süren sınavdan sonra anca foruma geldim hemen menü geçiyorum
3.3 lt su
120 dakika yürüyüş (40 dakikası 7 kg yükle oldu)
25 lunge
150 yatarak yana bacak açma
20 ayakta bacak açma
30 sandalye ile iç bacak çalışması
20 squat
20 jj
50 ip atlama
30 yarım köprü
Sabah 10.30
3 minik yulaflı krep
37 gr peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
1 biber
4 bardak çay
Ara 13.00
5 gr ceviz
Öğle 14.40
Yulaflı yoğurtlu muz ve kivili lapa
Ara 15.20
10 adet evde kavrulmuş misss gihi fındık (hayatta bu kadar yemem normalde hele kavrulmuş ama biri benim için özel getirmiş yedim)
Akşam 18.15
Fırında yağsız sebze yemeği
134 gr yoğurt
1 domates turşusu
Alınan 780 küsür kcal
Yakılan 500 küsür kcal
Yok kiz ben lokanta yemeklerinin hepsini severimde iskender geldi direk aklima canim cektiyse demekki ehehheheh zihniyetime tukureyim rahat yemek yemek icin zayifliyorum sanki buarada zayiflarsam insallah before after resmi koyucam burdaHa hay güldürdün beni kızz nerdesin sen ki iskender falan bursamı yoksa
Durakladım bugünlerde yaaa inşallah eksi gelirim cumayaOhh gelsin mis gibi eksiler![]()
Yaptigin sporlari okudukca ben yoruldm valla masallah sanaMerhaba kızlarrr bir ömür kadar uzun süren sınavdan sonra anca foruma geldim hemen menü geçiyorum
3.3 lt su
120 dakika yürüyüş (40 dakikası 7 kg yükle oldu)
25 lunge
150 yatarak yana bacak açma
20 ayakta bacak açma
30 sandalye ile iç bacak çalışması
20 squat
20 jj
50 ip atlama
30 yarım köprü
Sabah 10.30
3 minik yulaflı krep
37 gr peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
1 biber
4 bardak çay
Ara 13.00
5 gr ceviz
Öğle 14.40
Yulaflı yoğurtlu muz ve kivili lapa
Ara 15.20
10 adet evde kavrulmuş misss gihi fındık (hayatta bu kadar yemem normalde hele kavrulmuş ama biri benim için özel getirmiş yedim)
Akşam 18.15
Fırında yağsız sebze yemeği
134 gr yoğurt
1 domates turşusu
Alınan 780 küsür kcal
Yakılan 500 küsür kcal
Teşekkür ederim aslında hepsi çok basit kısa zamanda yapılan etkili hareketlerYaptigin sporlari okudukca ben yoruldm valla masallah sana