- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Kendini tanıtmak aslında ilk sayfayi okuyup biliyorsun zaten çoğu şeyi canım aktif olalım bu arada bu hafta kızları yenmemiz lazım dimi aynı cuma günleri kilo bildirimi akşamları menü bildiğin şeyler zorlanmazsinHosbuldum tatlm yapmam gereken bsy var mi suanda ?
Esmere yazdım canım bak ilk sayfayi okuyup iki hafta deneme süresi aynı seylergeldimmmmmm ne yapmalıyımm
Hippo şuan yok o biraz ders çalışacak miu çok bildirim yapamıyor ama arada kontrole geliyor yeni üyeler var işte sizler henüz listeye girmeyenlerİlk sayfadaki üyeler ve biz yeni gelenler dışında üye var mı kusura bakmayın tanımaya çalışıyorum
TeşekkürlerHippo şuan yok o biraz ders çalışacak miu çok bildirim yapamıyor ama arada kontrole geliyor yeni üyeler var işte sizler henüz listeye girmeyenler
Rica ederimTeşekkürler
Ahahahaha gel gel gel gellll
Yuhhhh asla kaçamak yapmadın miKızlar ben 95 ile başladım temmuz ortasında 4. Takıma girdim 94 kg ile ve şu an 70.0 kiloyum ama cuma günü 69 ları gördüm :) asla kaçamak yapmam ve akşam en geç 5de yemeğimi yerim inşallah 51 kiloyu görmek istiyorum :) boyum da 164 Eki Görüntüle 2066891
Hayır canım yapmadım doğum günüm martta o zaman pasta yicem küçük bir dilim :)Yuhhhh asla kaçamak yapmadın mi
Wuuuuuuuuuuuu bize sen lazımsın desene masallahhhHayır canım yapmadım doğum günüm martta o zaman pasta yicem küçük bir dilim :)
Teşekkür ederim darısı herkesin başına :) insan yemediğinde unutuyor kaçamak şeyleriWuuuuuuuuuuuu bize sen lazımsın desene masallahhh
Maşallah canım çok iyi vermişsin darısı bana şimdi boyuna göre 58 gayet ideal değil mi 51 çok zayıf yaKızlar ben 95 ile başladım temmuz ortasında 4. Takıma girdim 94 kg ile ve şu an 70.0 kiloyum ama cuma günü 69 ları gördüm :) asla kaçamak yapmam ve akşam en geç 5de yemeğimi yerim inşallah 51 kiloyu görmek istiyorum :) boyum da 164 Eki Görüntüle 2066891
Spora yazılmam lazımWuuuuuuuuuuuu bize sen lazımsın desene masallahhh
57 kilo hallerimde çok iyi göründüğümü düşünmüyorum eski fotoğraflara bakınca. Çevremde bakıyorum benimle aynı boy olup 51 52 kg olanlar var tam istediğim vücuda sahipler :)Maşallah canım çok iyi vermişsin darısı bana şimdi boyuna göre 58 gayet ideal değil mi 51 çok zayıf ya
Ben 2 öncesine kadar 52 kg iken57 kilo hallerimde çok iyi göründüğümü düşünmüyorum eski fotoğraflara bakınca. Çevremde bakıyorum benimle aynı boy olup 51 52 kg olanlar var tam istediğim vücuda sahipler :)
Darısı sana ama bebekten sonra :)
Yine iyiymiş kilon maşallah darısı bize olsun :)Ben 2 öncesine kadar 52 kg iken
Şimdi ise 55 lere merdiven dayıyorum
Amin diyelimmYine iyiymiş kilon maşallah darısı bize olsun :)
AminnnnAmin diyelimm
Banada 51 olsun aminnn diyelim
1.60 BOYUMAminnnn
Senin boyun kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?