- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
İyi bari canım haftasonu iyice dinlenirsen toparlarsin tamamen.Valla canım gerileme don3mine girdi sanki. Neden dersen ağzımda burnumda yaralar çıkmaya başladıbu da benim hastaliklarimin geçiş aşamasında olur
Bahane yok bahane yok bende yarın yokum gezmeye gidicem ama dikkat etmeye devamHaftasonu yokum burada biliyorsun @tuzsuz_ruh
Ama dikkat edeceğim.
Pazartesiden başlıyorum menü vermeye.
Regl 8 gün var şişlik cok olmasın diye dua edeceğim
Kız regl bahane değil ki allah seniBahane yok bahane yok bende yarın yokum gezmeye gidicem ama dikkat etmeye devam
Ayyy kıyamam sana yinede çok güzel menüMenumu vereyim
Sabah 11.30
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
1 elma
Aksam 17.30
Doyana kadar taze fasulye
Su 2yi gecer
Valla canım ne desem bilemedim tartı olsa iyi olur ama alabilecek durumdaysan al bence çünkü insan eksildiğini gördükçe daha çok motive oluyorTartılmam gerek dimi ama benim evde tartı yok
Menu super.Canım yarın ye istersen gunduz.Bu saatten.sonra yemesen tabi daha iyi ama cok canin istediyse at bi tane agzinaMenüm
Sabah iki incir
10:Kahvaltı 2 yumurta beyazı( çocuklardan kalan),4 zeytin,1 kk peynir 3 çeri domates, maydanoz yarım dilim ekmek, yeşil çay
12: 1 bardak tarcinli süt
14:1 kase yoğurt,1 elma
17:00 1 kase tarhana çorbası, 5 adet kuşbaşı kadar ciğer,salata
Ayyy kızlar şimdi pazardan geldim kestane çıkmış amma 3 orta boy kestane 1 dilim ekmeğe eşitmiş ühü ühü ühü ağlamak istiyorum
Regl olup üstüne birde spor yaptinmi bir kilodan fazlası garanti daha çok çalışıyor vücutKız regl bahane değil ki allah seni
Hayatın gerçekleriii
Güzel canım, yaa sen dışarıda olacağın günler çantada kuru meyve yada bir elma yada 1 kutu süt yada 5-10 çiğ fındık badem atsanaSelammmmmmmmm menü gelsin
Sabah 11 hastanedeydim o yüzden bu kadar geç
İki ince dilim ekmek
2 pişmiş yumurta
Az domates
4 zeytin
Şekersiz çay
Ara yok hastanedeydim yine
Aksam 6
3 köfte yarım patates
İki kepçe çorba
Yarım kase salata
2 litre su
135 dakika yuruyus
Ya belli olmuyor ki bugünde plansız oldu arabayı bırakıp dönücem diye çıktım evden kendimi hastanede buldumGüzel canım, yaa sen dışarıda olacağın günler çantada kuru meyve yada bir elma yada 1 kutu süt yada 5-10 çiğ fındık badem atsana
Cok iyi canimSelammmmmmmmm menü gelsin
Sabah 11 hastanedeydim o yüzden bu kadar geç
İki ince dilim ekmek
2 pişmiş yumurta
Az domates
4 zeytin
Şekersiz çay
Ara yok hastanedeydim yine
Aksam 6
3 köfte yarım patates
İki kepçe çorba
Yarım kase salata
2 litre su
135 dakika yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?