Sensin ŞİŞKO

Kızlar ben geldim.Avm de dolasmak beni mahvediyor yaa ekstra yoruluyorum.

Bu arada cok heveslendim ip aldim:spor: Ama evde atlayacak yerim yok :KK70:
Menumu vereyim

Sabah 12.30
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle tost
7 zeytin
Salatalik
Sekersiz çay

Aksam 16.30
Izgara kofteli salata(salatanin yagi tuzu yoktu kofteler 4 taneydi)
Bi de saat 7 gibi esime yemek ısıtırken 1 yk karnabahar yedim ayakustu.

Ara yapmadim o yüzden cok acıktım sanirim.Su an oglumu uyutuyorum hala cok ac hissedersem tarcinli sut icicem.

Cok dolastim yoruldum spor yapamam belki yatmadan biraz bölgesel olursa olur o kadar.

Gelsin menüler
Sabah 8 maydanoz limon kürü(1.gün)
9:30 kahvaltı 1 domates 2 biber 1 yumurtalı menemen, salatalık 1 kk peynir, 4 zeytin, şekersiz çay, yarım dilim ekmek
12: 8 adet iğde ( canım çekti)
15:30 2 kayısı 1 bardak tarcinli süt
17 1 kepçe yarmalı yayla çorbası, 2 kaşık pırasa, 1 kase yoğurt
Bolllll suuuıı

Ay bıktım yeminle :D ben de kacamak yapmiyorum ama böyle güzel değil benim menulerim.Niyeeee :D :D
Uyanır uyanmaz 1 muz..

Kahvaltı 11 gibi..
2 peynirli yumurta
7 zeytin
Azcık peynir
Azcık salatalık
Az bişi biber
1 çay kaşığı bal

Ara
Türk kahvesi
2 hurma
1 ceviz

Akşam 18.30
Biraz et kavurma
Salata

Su elimden geldikçe içmeye çalışıyorum..
Bu da hasta menüsü :)

Kızlar ben geldim.Avm de dolasmak beni mahvediyor yaa ekstra yoruluyorum.

Bu arada cok heveslendim ip aldim:spor: Ama evde atlayacak yerim yok :KK70:
Menumu vereyim

Sabah 12.30
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle tost
7 zeytin
Salatalik
Sekersiz çay

Aksam 16.30
Izgara kofteli salata(salatanin yagi tuzu yoktu kofteler 4 taneydi)
Bi de saat 7 gibi esime yemek ısıtırken 1 yk karnabahar yedim ayakustu.

Ara yapmadim o yüzden cok acıktım sanirim.Su an oglumu uyutuyorum hala cok ac hissedersem tarcinli sut icicem.

Cok dolastim yoruldum spor yapamam belki yatmadan biraz bölgesel olursa olur o kadar.
Hoşgeldin canım dışarı çıkarken çantana kuru kayısı kuru incir bir kaç fındık yada ne yiyeceksin atarsan aralarınıda kaçırmamış olursun ;)

Ayy sorma aus kaptan.. kaç gün kendime gelemedim..

Valla bugün itibari ile 29.5 kilo verdim.. 8.5 yaşındaki oğlumu içimden çıkardım :)) 70 e gelim ara vericem cnm yaa.. yoruldum azcık :KK66:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

helal valla .

Diğer konuya gelince ... kim olursa olsun konuşup görüşmediğiniz kimse ile fazla özele girmeyin :KK66:kim olursa olsun :KK66:

ben hariç :KK70: ben sitenin tüm yönetim kadrosu ile görüşmüş :) kadın olduğu kesin ausum :KK6:

Hoşgeldin canım dışarı çıkarken çantana kuru kayısı kuru incir bir kaç fındık yada ne yiyeceksin atarsan aralarınıda kaçırmamış olursun :KK66:
Çok mantıklı. Dışarda oturduk süt iceyim dedim 4.5 lira yaziyordu.Ben litresini daha ucuza aliyorum :D

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

helal valla .

Diğer konuya gelince ... kim olursa olsun konuşup görüşmediğiniz kimse ile fazla özele girmeyin :KK66:kim olursa olsun :KK66:

ben hariç :KK70: ben sitenin tüm yönetim kadrosu ile görüşmüş :) kadın olduğu kesin ausum :KK6:
Valla bende kadınım.. @MiuLego şahidim.. bende ona şahidim.. tevafuk55 tevafuk55 oda ikinci şahit :))

Kiz aklima gelmedi bilemedim ben öylece oturuverdik.Saat erkendi ama ben de kofteli salata yedim.O da bildigin otlarin ustune kofteleri atmislar :KK70: ben dedim belki kucuk misket kofte gelir salatanin icinde
hippotalamus hippotalamus alinti yapamamisim

Back
X