- 18 Kasım 2014
- 1.598
- 4.674
- 133
- 41
Doğru diyonLeslie 3 mil 45 dk değil mi?? 90 puan o zmn..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyonLeslie 3 mil 45 dk değil mi?? 90 puan o zmn..
Gelsin menüler
Sabah 8 maydanoz limon kürü(1.gün)
9:30 kahvaltı 1 domates 2 biber 1 yumurtalı menemen, salatalık 1 kk peynir, 4 zeytin, şekersiz çay, yarım dilim ekmek
12: 8 adet iğde ( canım çekti)
15:30 2 kayısı 1 bardak tarcinli süt
17 1 kepçe yarmalı yayla çorbası, 2 kaşık pırasa, 1 kase yoğurt
Bolllll suuuıı
Bu da hasta menüsü :)Uyanır uyanmaz 1 muz..
Kahvaltı 11 gibi..
2 peynirli yumurta
7 zeytin
Azcık peynir
Azcık salatalık
Az bişi biber
1 çay kaşığı bal
Ara
Türk kahvesi
2 hurma
1 ceviz
Akşam 18.30
Biraz et kavurma
Salata
Su elimden geldikçe içmeye çalışıyorum..
Yok kız elimden geldikçe normal menü yapmaya çalıştım :))Ay bıktım yeminleben de kacamak yapmiyorum ama böyle güzel değil benim menulerim.Niyeeee
![]()
Bu da hasta menüsü :)
Hoşgeldin canım dışarı çıkarken çantana kuru kayısı kuru incir bir kaç fındık yada ne yiyeceksin atarsan aralarınıda kaçırmamış olursunKızlar ben geldim.Avm de dolasmak beni mahvediyor yaa ekstra yoruluyorum.
Bu arada cok heveslendim ip aldimAma evde atlayacak yerim yok
Menumu vereyim
Sabah 12.30
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle tost
7 zeytin
Salatalik
Sekersiz çay
Aksam 16.30
Izgara kofteli salata(salatanin yagi tuzu yoktu kofteler 4 taneydi)
Bi de saat 7 gibi esime yemek ısıtırken 1 yk karnabahar yedim ayakustu.
Ara yapmadim o yüzden cok acıktım sanirim.Su an oglumu uyutuyorum hala cok ac hissedersem tarcinli sut icicem.
Cok dolastim yoruldum spor yapamam belki yatmadan biraz bölgesel olursa olur o kadar.
Ayy sorma aus kaptan.. kaç gün kendime gelemedim..
Valla bugün itibari ile 29.5 kilo verdim.. 8.5 yaşındaki oğlumu içimden çıkardım :)) 70 e gelim ara vericem cnm yaa.. yoruldum azcık![]()
Çok mantıklı. Dışarda oturduk süt iceyim dedim 4.5 lira yaziyordu.Ben litresini daha ucuza aliyorumHoşgeldin canım dışarı çıkarken çantana kuru kayısı kuru incir bir kaç fındık yada ne yiyeceksin atarsan aralarınıda kaçırmamış olursun![]()
Valla bende kadınım.. @MiuLego şahidim.. bende ona şahidim..
helal valla .
Diğer konuya gelince ... kim olursa olsun konuşup görüşmediğiniz kimse ile fazla özele girmeyinkim olursa olsun
ben hariçben sitenin tüm yönetim kadrosu ile görüşmüş :) kadın olduğu kesin ausum
![]()
Kız marketten alsana küçük kutuda..Çok mantıklı. Dışarda oturduk süt iceyim dedim 4.5 lira yaziyordu.Ben litresini daha ucuza aliyorum![]()
Sen nirdesinnnnn.Ve Aleykumselam :)Selammmmmmmmm
Valla bugün sabah bi çıktık evden şimdi girdik izmirdeydikSen nirdesinnnnn.Ve Aleykumselam :)
Az kaldi dayan :) Yorgunluktan zayiflayacaksin zaten sen.Valla bugün sabah bi çıktık evden şimdi girdik izmirdeydik
Dimi aynen vallahi bak bende aynını düşündüm bugün :)Az kaldi dayan :) Yorgunluktan zayiflayacaksin zaten sen.
Ben de uykudan geberiyorum da yaklasik 1 saatim daha var yatmayaDimi aynen vallahi bak bende aynını düşündüm bugün :)
Niye bir saatBen de uykudan geberiyorum da yaklasik 1 saatim daha var yatmaya
Saat 11 bucuk 12ye dogru oglumu yedirip sonra yatıyorum canım ondan.Niye bir saat
Kolay gelsin sana anne olmadığım için bilemiyorum çok zor evlat büyütmekSaat 11 bucuk 12ye dogru oglumu yedirip sonra yatıyorum canım ondan.
Rabbim sana da nasip etsin inşallah canım. Uyandirmadan yediriyorum uyaninca huysuzlanmasin diye.Ama yine de 1 saat sonra uyaniyo :)Kolay gelsin sana anne olmadığım için bilemiyorum çok zor evlat büyütmek