- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Geçmiş olsun kuşum hayırdır ne oldunHala midem bulanıyor.. bişi yemedim daha..
Üşüttüm heralde.. bi de kaç gündür çocuklar hasta.. uykusuzluk fln yorgun düştüm galiba.. midem bulanıyor.. zorla bi muz yedim o kadar..Geçmiş olsun kuşum hayırdır ne oldun
Naptın kii??Miu beni öldurecek
Söle sölee..Hiiiiiiicccccboşver
Ilerleyen zamanlardan 7.takimda açıklarım beni takip et hippom ama suan hazir degilim bunaSöle sölee..
Herzaman aynı olmuyor kuzum bugün gitmez yarın gider benimde kahvaltı bugün geçe kaldı daha ne 600 ler gedecekGec kalkinca kahvalti da geçe kaliyo.Dunden bugune sabitim.Gecen hafta 600 gr gittiydi cumadan cumartesiye bugunden de cok umutluydum
Hafta sonu ve kahvaltı saati olması itibariyle sucuklu yumurta, ballı kaymaklı ekmek, börekler çörekler olasılıklar arasındaIlerleyen zamanlardan 7.takimda açıklarım beni takip et hippom ama suan hazir degilim buna
Aaaahhh ahhh daha kötüsü :/ ne kadar iyi niyetlisin:))))Hafta sonu ve kahvaltı saati olması itibariyle sucuklu yumurta, ballı kaymaklı ekmek, börekler çörekler olasılıklar arasındaolabilirmi.
Yaa 7.takım çok kalabalık.. takip etmem çok zorIlerleyen zamanlardan 7.takimda açıklarım beni takip et hippom ama suan hazir degilim buna
Geçmiş olsun canım elinden geldigince dinlenmeye çalış.Üşüttüm heralde.. bi de kaç gündür çocuklar hasta.. uykusuzluk fln yorgun düştüm galiba.. midem bulanıyor.. zorla bi muz yedim o kadar..
Gaza mı geldik acaba bebişim. Dünün hatrina belki oldurmez de sakat birakabilirMiu beni öldurecek
Gitsin gitsinHerzaman aynı olmuyor kuzum bugün gitmez yarın gider benimde kahvaltı bugün geçe kaldı daha ne 600 ler gedecek
Bilemiyorum kuzu kemiklerimi kirar kesin :/ dün de yarim cigkofte durum devirmistimGeçmiş olsun canım elinden geldigince dinlenmeye çalış.
Gaza mı geldik acaba bebişim. Dünün hatrina belki oldurmez de sakat birakabilir
Gitsin gitsin
Yalnız dakka bir gol bir oldu seninki daha gider gitmez..Bence en çok buna kizacakBilemiyorum kuzu kemiklerimi kirar kesin :/ dün de yarim cigkofte durum devirmistim
Yalnız dakka bir gol bir oldu seninki daha gider gitmez..Bence en çok buna kizacak
Ayy merak ettim bakıyorum( aah ah daha nelere kizacak bi bilsen.yazdim simdi takıma
İdamlık suç islemissin be cococum( aah ah daha nelere kizacak bi bilsen.yazdim simdi takıma
Asıcak beni çarmıha ne faydaİdamlık suç islemissin be cococum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?