- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Süper haber canım darısı başıma bizde evliliğimizin 10. Yılında alyansları değiştirmiştik o bana olmuyo 2 kilo daha gitsin deniycemAy kizlar alyansimi hamikeyken cikarmistim daha da takamiyodum olmuyodu.Az once deneyeyim dedim girdi parmagima ne kadar mutlu oldum anlatamam
Hala biraz dar tek tasla yan yana takamiyorum ama olsun hic girmiyodu bu da bisey :) Sen 2 haftaya kalmaz takarsib o alyansiSüper haber canım darısı başıma bizde evliliğimizin 10. Yılında alyansları değiştirmiştik o bana olmuyo 2 kilo daha gitsin deniycem
Tırsma canım bebeğin hazırsa sende kararlı olursan çabucak halledersinizGeçmiş olsun kızlar bebişlerinize salgın varmış bu arada
tevafuk55 yakinda we egitimi Bende de baslayacak tirsiyorum
Kız ben parmaktan pek kilo almıyorum.. 9 aylık hamileydim 108 kiloydum hala nişan alyansımı takıyordum :)) artı 40 kilo düşün .. şimdi 30 kilo olacak az kaldı hafif bol o kadarHala biraz dar tek tasla yan yana takamiyorum ama olsun hic girmiyodu bu da bisey :) Sen 2 haftaya kalmaz takarsib o alyansi
Aaaa oda ilginç valla ne güzel yaaKız ben parmaktan pek kilo almıyorum.. 9 aylık hamileydim 108 kiloydum hala nişan alyansımı takıyordum :)) artı 40 kilo düşün .. şimdi 30 kilo olacak az kaldı hafif bol o kadar
Dimi kızz :))Aaaa oda ilginç valla ne güzel yaa
Ayy en sevmediğim hastalık mahvediyor insanı geçmiş olsun canımEşim bu saatte zorla nar yedirmeye çalışıyor bana.. ishalimde ayıptır sölemesi.. geçsin diye.. geçmesin yaa zayıflarım iştetabi işin şakasu öle olmuyo.. acaip halsizim.. bugün zorla 1 lt su içmişimdir anca..midem bulanıyo..
Valla bacim kilo alacak yerim kalmadiydi en son ordan da almisimKız ben parmaktan pek kilo almıyorum.. 9 aylık hamileydim 108 kiloydum hala nişan alyansımı takıyordum :)) artı 40 kilo düşün .. şimdi 30 kilo olacak az kaldı hafif bol o kadar
Geçmiş olaun dikkat et yat dinlen.Eşim bu saatte zorla nar yedirmeye çalışıyor bana.. ishalimde ayıptır sölemesi.. geçsin diye.. geçmesin yaa zayıflarım iştetabi işin şakasu öle olmuyo.. acaip halsizim.. bugün zorla 1 lt su içmişimdir anca..midem bulanıyo..
Günaydın :)Günaydın:)
Nerde bu millet bugün cumartesi ağırlığı bastı zaarGünaydın :)
Fırsat buldukça uyumak lazım canım iyi yapmışsınGünaydın :) oglum 6 bucukta uyandi 7 bucuk gibi geri uyudu sonra ben de uyudum 9 da kalktik :)
Hala midem bulanıyor.. bişi yemedim daha..hippotalamus nasıl oldum canım biraz daha iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?