Sensin ŞİŞKO

Ay kizlar alyansimi hamikeyken cikarmistim daha da takamiyodum olmuyodu.Az once deneyeyim dedim girdi parmagima ne kadar mutlu oldum anlatamam
Süper haber canım darısı başıma bizde evliliğimizin 10. Yılında alyansları değiştirmiştik o bana olmuyo 2 kilo daha gitsin deniycem

Süper haber canım darısı başıma bizde evliliğimizin 10. Yılında alyansları değiştirmiştik o bana olmuyo 2 kilo daha gitsin deniycem
Hala biraz dar tek tasla yan yana takamiyorum ama olsun hic girmiyodu bu da bisey :) Sen 2 haftaya kalmaz takarsib o alyansi

Hala biraz dar tek tasla yan yana takamiyorum ama olsun hic girmiyodu bu da bisey :) Sen 2 haftaya kalmaz takarsib o alyansi
Kız ben parmaktan pek kilo almıyorum.. 9 aylık hamileydim 108 kiloydum hala nişan alyansımı takıyordum :)) artı 40 kilo düşün .. şimdi 30 kilo olacak az kaldı hafif bol o kadar

Eşim bu saatte zorla nar yedirmeye çalışıyor bana.. ishalimde ayıptır sölemesi.. geçsin diye.. geçmesin yaa zayıflarım işte tabi işin şakasu öle olmuyo.. acaip halsizim.. bugün zorla 1 lt su içmişimdir anca..midem bulanıyo..

Ayy en sevmediğim hastalık mahvediyor insanı geçmiş olsun canım

Kız ben parmaktan pek kilo almıyorum.. 9 aylık hamileydim 108 kiloydum hala nişan alyansımı takıyordum :)) artı 40 kilo düşün .. şimdi 30 kilo olacak az kaldı hafif bol o kadar
Valla bacim kilo alacak yerim kalmadiydi en son ordan da almisim Bi de normalde ellerim kucuk parmaklarim incedir kaldilar oyle şiş.
Benim kollar bacaklar ince ortasi kocaman bi vucut tipim var.Evlenecegim zaman banane tek ince yerimi de gelinlik kapatacak pantolon giyecem ben diye tepiniyodum

Geçmiş olaun dikkat et yat dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…