anladim .. Allah kolaylik versin :)İlaç firmasındayım cnm...
Günaydın canikommmmanladim .. Allah kolaylik versin :)
ay tesekkur ederim :)))zms rainbow Çok kilo vermişsin tebrik ederim ins. O eski kilolarina dönersin
@yumaknuro az ya da çok fark etmez önemli olan eksileri görmek ve sağlıklı bir şekilde olmazsa kontrol gününde bile eksileri görüyorsunuz Maşallah size
Günaydın canlarrrrrrEki Görüntüle 2038460 82.4 Du cuma ben kilo vermiş mi olmuşum şimdi
kiz cok iyi vermissin :) tebrikleeeer ☆☆Günaydın canlarrrrrrEki Görüntüle 2038460 82.4 Du cuma ben kilo vermiş mi olmuşum şimdi
Sabah yumurta peynir yeşillik öğlen de salata ile tonbaligi yiyebilirsin benceins. gunaydin canim
sabah tonbalik yesem olur mu ¿
gunaydiiiin sibeliiiiiiiiim ♡♡♡Günaydın canikommmm
Tebrikler balım harikasın****28 AĞUSTOS PAZARTESİ KİLO KONTROL****
@MiuLego (54.5/
@tevafuk55 (62.8/
@hippotalamus (79.4/
@Sily (62.5/62.1/-400)
inciakis (67.1/
@eylul7158eylul
@Zms kaya (71.1/69.9)
@kahve kitap ve ben ( 83.5/
@Margarikotin (52.2/
@My SouL (53.7/
@Gulbe seker (82.4/
@yumaknuro (77.7/ 77.5
@marlin18 (62/
@hepsi-bu-kadar (58.2/
@tuzsuz_ruh (82.4/
@Esra_4378 (Başlangıç Kilo:79.8/ Başlangıç Tarihi: 26 Ağustos 2017 Hedef Kilo:?? Boy:
@Bhr_89 (Başlangıç Kilo: 80.2/ Başlangıç Tarihi: 26 Ağustos 2017 hedef: 65 boy:172
Teşekkür ederim kuzummmm ay çok mutlu oldum yaaaakız bu ne maşallah sana
canim kahvaltimSabah yumurta peynir yeşillik öğlen de salata ile tonbaligi yiyebilirsin bence
Yok bebeğim benimkiler öyle ahahahahahahah kız neye dikkat etmişsin yaaaa suremem ben boya falangunaydiiiin sibeliiiiiiiiim ♡♡♡
kiz sennin ayak tirnaklrinda boya mi var •_●
Resmen kendime pranga vurdum çok fena aç kalkıyorum yemekten şu içiyorum ama 20 dakika sonra tok oluyorum şuan iyiyim birde sporla taclandirip sikilasicam insallahkiz cok iyi vermissin :) tebrikleeeer ☆☆
tam tirnaklatn ucuna beyaz suruyolar ya seninkide oyle gozukuyor :)Yok bebeğim benimkiler öyle ahahahahahahah kız neye dikkat etmişsin yaaaa suremem ben boya falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?