• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

****28 AĞUSTOS PAZARTESİ KİLO KONTROL****:rolleyes:

@MiuLego (54.5/
@tevafuk55 (62.8/61.7 /+900 :KK42:)
@hippotalamus (79.4/
@Sily (62.5/62.1/-400)

inciakis inciakis (67.1/
@eylul7158eylul
@Zms kaya (71.1/69.9)
@kahve kitap ve ben ( 83.5/
@Margarikotin (52.2/
@My SouL (53.7/

@Gulbe seker (82.4/
@yumaknuro (77.7/ 77.5
@marlin18 (62/
@hepsi-bu-kadar (58.2/
@tuzsuz_ruh (82.4/81.2/1.200)
@Esra_4378 (Başlangıç Kilo:79.8/ 78.9/-900 Başlangıç Tarihi: 26 Ağustos 2017 Hedef Kilo:65 Boy:1.55
@Bhr_89 (Başlangıç Kilo: 80.2/ Başlangıç Tarihi: 26 Ağustos 2017 hedef: 65 boy:172

Screenshot_20170809-131240.png

****28 AĞUSTOS PAZARTESİ KİLO KONTROL****:rolleyes:

@MiuLego (54.5/
@tevafuk55 (62.8/61.7 /+900 :KK42:)
@hippotalamus (79.4/
@Sily (62.5/62.1/-400)

inciakis inciakis (67.1/
@eylul7158eylul
@Zms kaya (71.1/69.9)
@kahve kitap ve ben ( 83.5/
@Margarikotin (52.2/
@My SouL (53.7/

@Gulbe seker (82.4/
@yumaknuro (77.7/ 77.5
@marlin18 (62/
@hepsi-bu-kadar (58.2 / 57.7 / -0.5
@tuzsuz_ruh (82.4/81.2/1.200)
@Esra_4378 (Başlangıç Kilo:79.8/ 78.9/-900 Başlangıç Tarihi: 26 Ağustos 2017 Hedef Kilo:65 Boy:1.55:halay:
@Bhr_89 (Başlangıç Kilo: 80.2/ Başlangıç Tarihi: 26 Ağustos 2017 hedef: 65 boy:172

Regl olmama bir kaç gün kaldı okadar şişim ki... Bayramda dikkat etmeye çalışıcamm ..
Annemle haftasonu maydanoz suyu içtik:kusmuk:ona devam edicem ödem iyi atıyormuş o ...
Aaaa regl zamanı tamam ödemdir kuzum. Eegl bitince de güzel eksiler gelirrr
Günaydınnnn zayıf hatunlarr :eğlence:
Benim gibi bugün işe gelen var mıııı :110:
Günaydınnnnnn şuan evde yatağımdan yazıyorum bu satırları:-)
Valla evde olsam yemedim bu kadar ama kaşık dediysem de lokma hesabı yani o pilavda patates sadece iki tanecik ki aç kalktım sofradan
Tamam canım öyle yiyince zaten sıkıntı yok kendini frenleyip tadımlık yemişsin harikasın iradene alkışşşşşşş
Günaydın canlarrrrrrEki Görüntüle 2038460 82.4 Du cuma ben kilo vermiş mi olmuşum şimdi
Oha ohaaaaaa ne güzel bir eksi bu sabah sabah kilo vermenin canına okumuşsun. D emek ki tuz ve şeker tok ekmek yoksa sana faydasıııııı böyle eksiler olacak tebriklerrr:rolleyes:
Herkese günaydin kizlar
Yeni hafta hepimize bol eksiler getirsin insallah
Günaydın marlincim aminnnnnn
Kahvaltım an itibariyle bitti yazalım
İki dilim peynir
6 zeytin
Bir küçük domates
Bir salatalık
Bir tutam nane
Bir tutam semizotu
bir tane biber
İki küçük sucuk
Bir bardak şekersiz çay
Tabiki ekmeksiz :KK20::KK73::KK73::KK73:
Üzerine iki bardak su
Bak yine harika kahvaltı. Böyle devam edince tabi güzel eksiler geliyor cuma da sallayacaksın uraları eksi ile hadi bakalım:KK6:
Resmen kendime pranga vurdum çok fena aç kalkıyorum yemekten şu içiyorum ama 20 dakika sonra tok oluyorum şuan iyiyim birde sporla taclandirip sikilasicam insallah
Amin canımmmm inanıyorum sana. İnan tartıdaki eksi görmenin mutluluğunu hiçbir yemek vermeyecek bize
Esraaaaaaaa bravoooo alkışşşşş bu ne kızzzzz:rolleyes:
Miu kim ki......
kiiiiiiz @MiuLego yatiyin mu yoksa :KK70:
Heee yatıyodum yeni kalktım ay :confused:
Senin kadar olmasada tebrik ediyorum senide çok güzel kilo vermişsin
Teşekkür ederim bende
Harika kilo vermişsin susssss
Yaaaaa çok sevindim varya ne zamandır ilk defa eksi görmek mutlu etti beni sabah dikkat edicem bunlara artık yemicemmmm:KK76:
İşte buuuuuuuu :KK71:
Aynnnneeeeennnnnnnn
Su iç suuuuuuuuuu hadiiiiiii :KK50:
İçelim güzelleşelim eriyelimmmmmm

@Zms kaya kız sen ne güzel eksi görmüşsüüünnn yaşasınnnn. Regl ödemi o sendeki regl bitince harika eksi gelecek demiştim inandın mı artıkkkkkk? Hoşgeldin 6 larrrr :) bir daha 7 leri görmek yasak sana ona göre!

@yumaknuro kuzum yoğunluğunda yine eksi gelmiş harikasınnnnn hadi yoğunluk bitsin de bizle daha sık ol

@Sily ohhhh eksinin şerefine dannnnsssss:KK28:@tevafuk55 kız ekside misin artıda mı?

Aaaa regl zamanı tamam ödemdir kuzum. Eegl bitince de güzel eksiler gelirrr

Günaydınnnnnn şuan evde yatağımdan yazıyorum bu satırları:-)

Tamam canım öyle yiyince zaten sıkıntı yok kendini frenleyip tadımlık yemişsin harikasın iradene alkışşşşşşş

Oha ohaaaaaa ne güzel bir eksi bu sabah sabah kilo vermenin canına okumuşsun. D emek ki tuz ve şeker tok ekmek yoksa sana faydasıııııı böyle eksiler olacak tebriklerrr:rolleyes:

Günaydın marlincim aminnnnnn

Bak yine harika kahvaltı. Böyle devam edince tabi güzel eksiler geliyor cuma da sallayacaksın uraları eksi ile hadi bakalım:KK6:

Amin canımmmm inanıyorum sana. İnan tartıdaki eksi görmenin mutluluğunu hiçbir yemek vermeyecek bize

Esraaaaaaaa bravoooo alkışşşşş bu ne kızzzzz:rolleyes:

Miu kim ki......

Heee yatıyodum yeni kalktım ay :confused:

Harika kilo vermişsin susssss

İşte buuuuuuuu :KK71:

Aynnnneeeeennnnnnnn

İçelim güzelleşelim eriyelimmmmmm

@Zms kaya kız sen ne güzel eksi görmüşsüüünnn yaşasınnnn. Regl ödemi o sendeki regl bitince harika eksi gelecek demiştim inandın mı artıkkkkkk? Hoşgeldin 6 larrrr :) bir daha 7 leri görmek yasak sana ona göre!

@yumaknuro kuzum yoğunluğunda yine eksi gelmiş harikasınnnnn hadi yoğunluk bitsin de bizle daha sık ol

@Sily ohhhh eksinin şerefine dannnnsssss:KK28:@tevafuk55 kız ekside misin artıda mı?
Bu arada sadece şekeri birakabildim birde ekmek tuz hala devam tek aşkım o benim kocamdan sonra ahahahahaha ama birakicam yakında inşallah kuzumm çok mutlu oldum çok sevindim

Bu arada sadece şekeri birakabildim birde ekmek tuz hala devam tek aşkım o benim kocamdan sonra ahahahahaha ama birakicam yakında inşallah kuzumm çok mutlu oldum çok sevindim
Kahvaltıda ekmek yemiyorsun akşam öğününde mi yiyorsun? Tam buğday ekmek zaten demi sorun ypk. Tuz da tamamen bırakma zaten yemeklerdeki tuz hariç diğer şeylere ekstra dökme yeter

Kahvaltıda ekmek yemiyorsun akşam öğününde mi yiyorsun? Tam buğday ekmek zaten demi sorun ypk. Tuz da tamamen bırakma zaten yemeklerdeki tuz hariç diğer şeylere ekstra dökme yeter
Yok kuzum hiç ekmek yemiyorum şekerde koymuyorum sadece tuz işte bende ondan vazgeçemiyorum 5 gündür bir lokma ekmek yedim ucundan o da üç gün once

Back