- 30 Temmuz 2015
- 25.787
- 73.558
- 598
- 34
Ahahahaha sen anlayamazdin benim esmer olduğumu ayaklarım bacaklarım beyazdır benim yandım denizde bilekten yukarı beyaz bilekten aşağı kara oldu ayrıca yok yavrum sürmem ben fransız manikuru o eskiden neler yapardım da bıraktım geçti bendentam tirnaklatn ucuna beyaz suruyolar ya seninkide oyle gozukuyor :)
esmer dugunda belli
insaAllah bebisiiiiiimResmen kendime pranga vurdum çok fena aç kalkıyorum yemekten şu içiyorum ama 20 dakika sonra tok oluyorum şuan iyiyim birde sporla taclandirip sikilasicam insallah
Ahahahahahah güle güle giy bebeğim üstünde eskisin ne aldın elbisemi tunık miinsaAllah bebisiiiiiim
bana daha sporin faydasi olmadi gobus duruyor zor gitcek belli
korse aldim kendime bayramligimda aldim gdcen bayram almamistim
gecen senede bi seker bayraminda almistiiim
coooook muytluyum kiiii ♡☆♡☆♡☆♡
kiz kusadasina mi gitttinAhahahaha sen anlayamazdin benim esmer olduğumu ayaklarım bacaklarım beyazdır benim yandım denizde bilekten yukarı beyaz bilekten aşağı kara oldu ayrıca yok yavrum sürmem ben fransız manikuru o eskiden neler yapardım da bıraktım geçti benden
tunik bi alamadim pantolon giymeyince etekle yakismiyorAhahahahahah güle güle giy bebeğim üstünde eskisin ne aldın elbisemi tunık mi
Yok canım davutlar siteler içinde gittiğimiz yer bizim temizdi ben mikrop felan kapmadim zaten biz kalabalikken girmeyiz dikkat ederiz 11 gibi gidip 3 buçuk gibi dönüyoruz pislik gormuyoruzkiz kusadasina mi gitttin
cok pis diyolar
teyzemin gozu mikrop kapmis :/
bizim burdaki golde de mantar varmis gederken ayak bile sokmuyoz
Himm ben pantolon giyiyorum uzun tunık giyiyorum bende elbise aldım giymek nasip olur insallahtunik bi alamadim pantolon giymeyince etekle yakismiyor
elbise aldim ☆♡☆♡☆
amladim bebsiim :)Yok canım davutlar siteler içinde gittiğimiz yer bizim temizdi ben mikrop felan kapmadim zaten biz kalabalikken girmeyiz dikkat ederiz 11 gibi gidip 3 buçuk gibi dönüyoruz pislik gormuyoruz
ins. canimHimm ben pantolon giyiyorum uzun tunık giyiyorum bende elbise aldım giymek nasip olur insallah
Atarım ozeldenins. canim
kiz cekip atsana :)
Hadi git gorusuruz sonra kolay gelsin bende kalkıp işlerimi yapicam kahvaltı masasına çakılı kaldimins. canim
kiz cekip atsana :)
Kız az kaldı seninde 70lere :))Günaydın canlarrrrrrEki Görüntüle 2038460 82.4 Du cuma ben kilo vermiş mi olmuşum şimdi
Senin kadar olmasada tebrik ediyorum senide çok güzel kilo vermişsinOhhh ohhh eksilerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?