Sensin ŞİŞKO

günaydın miu akşam dayanamadın mı zor mu oldu ve kaç kilo verdin
Günaydın incim. Dün çok çok çok aşırı zorladı ya. Sporu da az yapabildim halsizlikten. 2 gün değil de detokslar 1 gün yapılmalı bence 2. gün cidden çok zorluyor.

dünden bugüne -500 gitti toplamda da 2 günde -2.2

Sen sen sen dün tost mu YEDIN

tamm canim ind. olmaz bi arki var boyle ger adet donmde agridan duvarlari falan tirnaklari tirmaliyirmus hamile kalinca doktor var demisti ondan dedim :) kiz incir cok kurut ta katgoyla yolla kilosu kac para teyzemgilin bu sene pek yokmus
Bu yıl çok fena ağaçlar sıcaktan yanmış kuzum dün gittik daha ama bizimkiler iyi suan bu yıl kilo aldım başını gitti canım 30 lirayı bulacak incir yok cunku

Bu yıl çok fena ağaçlar sıcaktan yanmış kuzum dün gittik daha ama bizimkiler iyi suan bu yıl kilo aldım başını gitti canım 30 lirayı bulacak incir yok cunku
anam o kiz ne oyle teyzem 20 dedi ama bellide olmaz incir yok zamlanit demisti.. tuh ya bu srne incir yiyemicez

sen beni mi öptüüüün
Ay sizi okuyorduk üyelik alıcaktım yazmak için ödemlerinizi atmanız için süper bir içecek var çok basit ve etkili kızlar buyrun
Belkide biliyorsunuzdur ama atayım genede
teşekkür ederiiiiz bibi ben de yaptım bunu baya başarılı
merhaba kızlaaar nasılsınız yaa resme hepiniz burdasınız takım boşaldı sanki gerçi ara ara girip takip ediorum sizi
hoş geldin marselinda seni görmek ne güzel daha sık gel :)
Sporda yine dağları taşları delmiş bir sily maşallah nazar değecek arkadaşımamenü de gayet iyi Detoksa bu kadar dayanabildik
ne güzel şeyler duyuyor bu kulaklar
ah canım akşama kadar aç kalma işini bu hafta inşallah çözücez dimi seninle. Akşam yemeğin ne güzel halbuki sabaha da birşeyler olsa mis olacak
Aman diyim dikkat et ben daha detoks bile bakamadim kendime =( detok yaparsam ben spor yapamam kesin cunku spor programim diyetten daha agir geciyor
ben de spor yapamadım dün resmen marga aynen
Eki Görüntüle 2036685 Elektrikler yok spora verdim kendimi

Bitti çok şükür...

2 set 60 adet mekik
Kol çalışması yaptım 2 set 20 kez
İç bacak 2 set 20 adet
Arka bacak 2 set 20 adet
işte buuuuuuuuuuuuuu
Birdeeee 2 şişe daha içtim
hahahaha ay bu kızın sudan tiksinmesi beni öldürecek sanki işkembe iç diyoruz hahahah. Ama dün su performansın çoook iyiydi bugün de bir tık fazlasını bekliyorum
Gülbecim serçe parmağının resmini de beklerdim o kadar simit yenilmiş sonunda ya kocamans serçe parmağıııınnn

Afiyet olsun canım harika bir gün olmuş
Sporuna nazar değmesinlerde sily den sonra tevafuuukkkmaşallah kız. Menün aşırı renkli ne yorum yapsam ki
besin değeri çok yüksek olmayan bir gün olmuş yumoş spor var o güzel. Bugün bol protein almalısın bence. Karbonhidrattan uzak dur emi
Herkese iyi aksamlar kizlar
Şu dukan birayı yapip iyi sonuc alaniniz var mi
Merak icerisindeyim
canım baya başarılı ben yaptım. Dene bence. Haaa içtim şu kadar verdirdi diyemem çünkü aynı zamanda diyet de var ama baya iyi dene bence
Yarin bende muz diyeti yapicam
hadi bakalım souç ne olcak
MİU KİM Kİ..............................
Canım menün çok az kahvaltı çoook daha sağlam yaparsan bu iş çözülür. Yemedin dimi gece? Sakın o gece acıkmalarının oyununa gelme :) bugün daha sağlam yap sabah öğünleri merakla bekliyorum
gunaydin kizlar ben niye kilo vetrmiyirum ya

Günaydııın
detoks içeceği harika. Hadi bakalım gelsin yarına eksiler
Eki Görüntüle 2036826 gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim
Afiyet olsun kuzum. Ben görmek dahi istemiyorum muz süt gınaa geldi
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın ben geldimmmmmmmm
Hoş geldin :)
gunaydin tatlim :)

Gunaydinnnnnnnnnnnmnmmm

Günaydın kızlarrr... dayanabilirsem bende bugün ayran detoksuna başlıyorum. .. artık 7leri görmeliyim..
Hadi bakalım göreceksin 7 leri inşallah
Sen sen sen dün tost mu YEDIN
spora gidecektim ama bayılcak gibiydim kare tostun yarısını yedim yoksa spor yapamazdım

Hosbuldummmmmmm

TANIT DEDİM KENDİNİ
Aaaaaa belim ağrıyor anacım üstüme gelme bugün benim akşama kadar spor niyetine geçecek temizlik ikram hazırlama ve misafir ağırlama seansim var
Ben Sibel 160 boy 80 kilo daha ne söyleyeceğiz aydindayim

bende tost yemek istiyom ama 2 gundur ekmek yemeiyom alismamak icin uzak duruyom 1 kilo vermisim yoplamda ama aksma kadar o 1 kiloyu geri aliyim
Canım yemeee ben de çok nadir yiyorum o da işteyim diye evde olsam inan yemem. onun yerine krallar gibi bir kahvaltı yaparsın. Akşam tartıya sakın çıkma. Beni dinle bak akşamı erken yap geç saate bırakma asla ve hafif yap vereceksin kilo üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…