- 30 Temmuz 2015
- 25.787
- 73.558
- 598
- 34
HAHAHAHAHAAH bu da nasıl hoş geldin yapmaksa @tuzsuz_ruh abaştan göz korkutmaya çalışıyom becerebiliyom mu acaba ya
hahahaha gelicem üstüne banane :)Aaaaaa belim ağrıyor anacım üstüme gelme bugün benim akşama kadar spor niyetine geçecek temizlik ikram hazırlama ve misafir ağırlama seansim var
Ben Sibel 160 boy 80 kilodaha ne söyleyeceğiz aydindayim
öpersen olur@MiuLego benim spor tablomu sen yazar mısın
Tamamdırrr hadi inşallah. akşam menü vereceksin ona göre bir şeyi yerken 10 kere düşün yoksa oklavam hazırHedef ilk baş bi beş sonra beş sonra birdaha beş yani bes+bes+beş ınsallahhhh @MiuLego
tmm canim :* srn okadar suyu iciyinda iste nasil calisiyin bn 1 bucuk ltreye yskin ictim tuvaltten cikamiyomCanım yemeee ben de çok nadir yiyorum o da işteyim diye evde olsam inan yemem. onun yerine krallar gibi bir kahvaltı yaparsın. Akşam tartıya sakın çıkma. Beni dinle bak akşamı erken yap geç saate bırakma asla ve hafif yap vereceksin kilo üzülme
heee dk başı wc deyim ben de. emin ol 1.5 da içsen aynı 4 de içsen aynı wc ye gitme sıklığı o yüzden daha fazla içebilirsin :)tmm canim :* srn okadar suyu iciyinda iste nasil calisiyin bn 1 bucuk ltreye yskin ictim tuvaltten cikamiyom
Yaaaa işte o irade kısmı çok zor benim için motivasyon olsun diye buradayım zaten inşallah basaririmTamamdırrr hadi inşallah. akşam menü vereceksin ona göre bir şeyi yerken 10 kere düşün yoksa oklavam hazır
Başarırsın canımcım insan da alışıyor midesi de alışıyor yavaş yavaş oluyor hiç merak etmeYaaaa işte o irade kısmı çok zor benim için motivasyon olsun diye buradayım zaten inşallah basaririm
Sağol kuzum inşallah şimdi ben kaçıyorum temizlik beni bekler bir saatte bitirme planım varBaşarırsın canımcım insan da alışıyor midesi de alışıyor yavaş yavaş oluyor hiç merak etme
Teşekkür ederim kuzum, sen yap hesaplamaları iyi oluyor****22 Ağustos Salı Spor Listesi****
1. Hippo:
250 ip atlama : 50 puan
2 mil leslie 30 dk : 60 puan
Toplam: 110 puan
2. Tevafuk: 50 dakika yürüyüş : 100p
35 dakika step: 105 p
100 jj 100 spuat: 40 p
420 bölgesel hareket : 84 p
Toplam: 329 puan
3. Gulbe
3 mil Leslie 90 p
Toplam: 90 p
4 Inci 40 dk yürüyüş 80 puan
5. Yumaknuro
20 dk cardio 100 p
35 dk yürüyüş 70 p
Toplam: 170 puan
6. Miu
30 dk yürüyüş: 60 Puan
15 dk eliptik: 60 Puan
Toplam:120 Puan
7. My SouL
2*60 mekik: 24 Puan
2*20 kol: 8 Puan
2*20 iç bacak: 8 Puan
2*20 arka bacak: 8 Puan
Toplam: 48 Puan
2.2 mi çok iyi değer bence bakalım bende ne kadar farkedecekGünaydın incim. Dün çok çok çok aşırı zorladı ya. Sporu da az yapabildim halsizlikten. 2 gün değil de detokslar 1 gün yapılmalı bence2. gün cidden çok zorluyor.
dünden bugüne -500 gitti toplamda da 2 günde -2.2
heee iyi oluyorTeşekkür ederim kuzum, sen yap hesaplamaları iyi oluyor
aynen değer o eksiye sende de çook iyi olur mide dolu senin de çünkü2.2 mi çok iyi değer bence bakalım bende ne kadar farkedecek
sus nazlanma iç suyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?