• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kızlar takımlara girmeden önceki en büyük diyet hatamı söyliyim mi???

Bi kereden bişey olmaz!!!!

İkram edilen tatlıları asla geri çevirmiyordum..

kahvaltıda ekmekmiş reçelmiş bişi yapmaz akşama kadar yakarım zaten..

Artan yemeği dökülmesin diye yemek..

Farkında olmadan ağzıma bişeyler atmak..

Bunlar benim en büyük hatalarımdı.. ha bura olmadan da zayıflıyordum.. ama şimdi buraya yazıcam diye bunları törpüledim şükür. ..
Kesinlikle.. Bence hepimizin hatası buydu zaten..

:KK73:sen beni mi öptüüüün:KK74:

teşekkür ederiiiiz bibi ben de yaptım bunu baya başarılı

hoş geldin marselinda seni görmek ne güzel daha sık gel :)

Sporda yine dağları taşları delmiş bir sily maşallah nazar değecek arkadaşıma:rolleyes:menü de gayet iyi Detoksa bu kadar dayanabildik

ne güzel şeyler duyuyor bu kulaklar:KK9:

ah canım akşama kadar aç kalma işini bu hafta inşallah çözücez dimi seninle. Akşam yemeğin ne güzel halbuki sabaha da birşeyler olsa mis olacak

ben de spor yapamadım dün resmen marga aynen :KK43:

işte buuuuuuuuuuuuuu:KK9:

hahahaha ay bu kızın sudan tiksinmesi beni öldürecek sanki işkembe iç diyoruz hahahah. Ama dün su performansın çoook iyiydi bugün de bir tık fazlasını bekliyorum:63:

Gülbecim serçe parmağının resmini de beklerdim :63:o kadar simit yenilmiş sonunda ya kocamans serçe parmağıııınnn:KK57:

:KK70:

Afiyet olsun canım harika bir gün olmuş :cool:

Sporuna nazar değmesinlerde sily den sonra tevafuuukkk:KK37:maşallah kız. Menün aşırı renkli ne yorum yapsam ki:KK70:

besin değeri çok yüksek olmayan bir gün olmuş yumoş spor var o güzel. Bugün bol protein almalısın bence. Karbonhidrattan uzak dur emi

canım baya başarılı ben yaptım. Dene bence. Haaa içtim şu kadar verdirdi diyemem çünkü aynı zamanda diyet de var ama baya iyi dene bence

:rolleyes:hadi bakalım souç ne olcak

MİU KİM Kİ..............................

Canım menün çok az kahvaltı çoook daha sağlam yaparsan bu iş çözülür. Yemedin dimi gece? Sakın o gece acıkmalarının oyununa gelme :) bugün daha sağlam yap sabah öğünleri merakla bekliyorum

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Günaydııın:dondurma:
detoks içeceği harika. Hadi bakalım gelsin yarına eksiler

Afiyet olsun kuzum. Ben görmek dahi istemiyorum muz süt gınaa geldi:KK70:

Günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn:halay:

Hoş geldin :)

:KK53::KK60:

:KK60:

Hadi bakalım göreceksin 7 leri inşallah :KK52:

spora gidecektim ama bayılcak gibiydim kare tostun yarısını yedim :KK43: yoksa spor yapamazdım :KK43::KK17:
Arkadaş insaf yaaa ne kadar cok alıntı bu böyle.. :confused:

Back