- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.909
- 508
ay kiz patates diyeti nasil oluyor anlat bakim bi bide etkisini girdun mu ¿ben bayılmam daha önce patates diyeti de yapmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kiz patates diyeti nasil oluyor anlat bakim bi bide etkisini girdun mu ¿ben bayılmam daha önce patates diyeti de yapmıştım
sabah öğle akşam patates yoğurt yiyorsun ben 2 gün yaptım 2 kiloya yakın gittiay kiz patates diyeti nasil oluyor anlat bakim bi bide etkisini girdun mu ¿
Peki bu detoks diyetinden sonra verdiğin kiloyu geri aldinmi yada yağ kas ölçümü yaotirmismiydin giden yagdanmi acababen bayılmam daha önce patates diyeti de yapmıştım
ikisini karistiriyin mu aralarda bisey yemedin mi bide kac tane patates yedinsabah öğle akşam patates yoğurt yiyorsun ben 2 gün yaptım 2 kiloya yakın gitti
Regl tarihin yakın mı cnm ondan olabilir...gunaydin kizlar ben niye kilo vetrmiyirum ya
1. Günikisini karistiriyin mu aralarda bisey yemedin mi bide kac tane patates yedin
yakinmi uzak mi bilmiyom gelsin diye adet sokturucu ot karisimlari falan iciym hala gelmmedi bu ay kistler dolu :/Regl tarihin yakın mı cnm ondan olabilir...
h.geldin sibelimGünaydın ben geldimmmmmmmm
bence ben bu patateslerle iyice siserim kiz burdan biri patates diyette pek onerilmiyir demisti1. Gün
Kahvaltı: Haşlanmış patates ve 4 kaşık yoğurt
Öğlen yemeği: Haşlanmış patates ve 4 kaşık yoğurt
Akşam yemeği:8 kaşık yoğurt
2. Gün
Kahvaltı: 4 kaşık yoğurt
Öğlen yemeği: Haşlanmış patates ve 3 kaşık yoğurt
Akşam yemeği:8 kaşık yoğurt, Haşlanmış patates
3. Gün
Kahvaltı: Haşlanmış patates
Öğlen yemeği: Patates haşlaması ve 3 kaşık yoğurt
Akşam yemeği:4 kaşık yoğurt
ben 2 gün yapabildimm
Hosbuldummmm kuzummm nasılsın gülme kizzzzh.geldin sibelim
cook sukur iyym . diyettemisin simdi sen ben kilo veremiyim vari sen ver :)Hosbuldummmm kuzummm nasılsın gülme kizzzz
Adaçayı içebilirsin canım regl gelmesine yardımcı oluyor...yakinmi uzak mi bilmiyom gelsin diye adet sokturucu ot karisimlari falan iciym hala gelmmedi bu ay kistler dolu :/
Ahahahahahahha bugün başlıyım dedim ahahahabahabbacook sukur iyym . diyettemisin simdi sen ben kilo veremiyim vari sen ver :)
canim o yok ya kekik varAdaçayı içebilirsin canım regl gelmesine yardımcı oluyor...
basla bakalim suan kac kilosun 50 kusur dersen aacini basini yolarim sennAhahahahahahha bugün başlıyım dedim ahahahabahabba
Delimisin beeee 50 değil 60 olsam başıma koyarım 80 olmuşumbasla bakalim suan kac kilosun 50 kusur dersen aacini basini yolarim senn
Adacayi adet sokturucudur bir aktardan bir tutam al da gel kuzum iki fincan ictinmi günde sökülür yakın zamandacanim o yok ya kekik var
bende 70 veya 71 :/Delimisin beeee 50 değil 60 olsam başıma koyarım 80 olmuşum