- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.909
- 508
belki aksamustu giderim canm simdi ewi toparlmm lazim bide ocag su koydum kekik iccm bide corekotu kaynatcam :)Adacayi adet sokturucudur bir aktardan bir tutam al da gel kuzum iki fincan ictinmi günde sökülür yakın zamanda
Hiç veremesem 15 kilo vermem lazım benimbende 70 veya 71 :/
İç bakalım senin bu adetler çok problemli geçen ay da böyle dediydin sankibelki aksamustu giderim canm simdi ewi toparlmm lazim bide ocag su koydum kekik iccm bide corekotu kaynatcam :)
benim heray ayniİç bakalım senin bu adetler çok problemli geçen ay da böyle dediydin sanki
Kistlerin mi var kuzumbenim heray aynicanim kistlerden korkuyom artik agri falan cekesim yok :)
ewt normalde az oluyirdu kufuk oluyirdu ama buay tahminimce bi 50 yi gecik var napcam bilmiyomKistlerin mi var kuzum
gunaydin tatlim :)
Günaydııııııııııııııın
Allah şifa versin kuzum inşallah benimde çok ağrılı geciyorewt normalde az oluyirdu kufuk oluyirdu ama buay tahminimce bi 50 yi gecik var napcam bilmiyom
Gunaydinnnnnnnnnnnmnmmm
Günaydııııııııııııııın
sennde mi kist var ..mesela ben adet soktutucu kullanmasam 5 ay sonra geliyir ve baya kocaman olmis oluyirAllah şifa versin kuzum inşallah benimde çok ağrılı geciyor
günaydın miu akşam dayanamadın mı zor mu oldu ve kaç kilo verdinDÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı 08:00
1 muz, 1 süt
11:15 1 kuru kayısı
13:00 domates, salatalık, 1 avuç yerfıstığı
14:45 1 kupa kiraz sapı çayı
Öğle 15:30
1 muz, 1 süt
16:30 domates salatalık
Akşam 17:00
kepek ekmekli yarım tost
20:30 2 fincan yeşilçay
23:00 3 yk dereotlu yoğurt
Su: 4 lt
Kistim yoktu en son ama ağrılı oluyor çok benimde malesef bu ay tam 4 tane ağrı kesici ictim gecmiyorsennde mi kist var ..mesela ben adet soktutucu kullanmasam 5 ay sonra geliyir ve baya kocaman olmis oluyir
miyom yok demiKistim yoktu en son ama ağrılı oluyor çok benimde malesef bu ay tam 4 tane ağrı kesici ictim gecmiyor
O da yoktumiyom yok demi
tamm canim ind. olmaz bi arki var boyle ger adet donmde agridan duvarlari falan tirnaklari tirmaliyirmus hamile kalinca doktor var demisti ondan dedim :) kiz incir cok kurut ta katgoyla yollaO da yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?