• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

günaydın miu akşam dayanamadın mı zor mu oldu ve kaç kilo verdino_O
Günaydın incim. Dün çok çok çok aşırı zorladı ya. Sporu da az yapabildim halsizlikten. 2 gün değil de detokslar 1 gün yapılmalı bence :( 2. gün cidden çok zorluyor.

dünden bugüne -500 gitti toplamda da 2 günde -2.2 :rolleyes:

DÜNKÜ MENÜM
:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Kahvaltı 08:00
1 muz, 1 süt

11:15 1 kuru kayısı
13:00 domates, salatalık, 1 avuç yerfıstığı
14:45 1 kupa kiraz sapı çayı

Öğle 15:30
1 muz, 1 süt

16:30 domates salatalık

Akşam 17:00
kepek ekmekli yarım tost

20:30 2 fincan yeşilçay
23:00 3 yk dereotlu yoğurt

Su: 4 lt
Sen sen sen dün tost mu YEDIN :oha::KK57:

tamm canim ind. olmaz bi arki var boyle ger adet donmde agridan duvarlari falan tirnaklari tirmaliyirmus hamile kalinca doktor var demisti ondan dedim :) kiz incir cok kurut ta katgoyla yolla :KK70: kilosu kac para teyzemgilin bu sene pek yokmus
Bu yıl çok fena ağaçlar sıcaktan yanmış kuzum dün gittik daha ama bizimkiler iyi suan bu yıl kilo aldım başını gitti canım 30 lirayı bulacak incir yok cunku

Bu yıl çok fena ağaçlar sıcaktan yanmış kuzum dün gittik daha ama bizimkiler iyi suan bu yıl kilo aldım başını gitti canım 30 lirayı bulacak incir yok cunku
anam o kiz ne oyle teyzem 20 dedi ama bellide olmaz incir yok zamlanit demisti.. tuh ya bu srne incir yiyemicez

:KK73:sen beni mi öptüüüün:KK74:
Ay sizi okuyorduk üyelik alıcaktım yazmak için ödemlerinizi atmanız için süper bir içecek var çok basit ve etkili kızlar buyrun :dondurma:
Belkide biliyorsunuzdur ama atayım genede :KK45:
teşekkür ederiiiiz bibi ben de yaptım bunu baya başarılı
merhaba kızlaaar nasılsınız yaa resme hepiniz burdasınız takım boşaldı sanki gerçi ara ara girip takip ediorum sizi :KK25:
hoş geldin marselinda seni görmek ne güzel daha sık gel :)
Kizlar menümü yazıyorum..
Sabah ve öğlen muz ve süt
5 te de zeytinyagli kabak ve yoğurt

Su:3 lt fazlasi var

Spor @MiuLego
Yürüyüş::: 218 dk== 436 puan
Zumba::::: 15 dk ==30 puan
Ip atlama: 300==60 puan
Mekik::::::: 15 ==3 puan
Toplam 529 puan
Sporda yine dağları taşları delmiş bir sily maşallah nazar değecek arkadaşıma:rolleyes:menü de gayet iyi Detoksa bu kadar dayanabildik
Spora ve diyete baslayali bir ay olmak uzere..
Bir ayda istedigim sonuca ulastim..
Kim gorse suzulmussun nasil zayifladin diye soruyor artik..
Gobegimden kaynakli bollasmis giysilerim dusuyor artik belimden..
Iki beden kuculdum resmen,bayramda yeni fizigime yeni kiloma yeni ciciler almam lazim
Insallah ♡
ne güzel şeyler duyuyor bu kulaklar:KK9:
Sabah
Bu hafta artik erken uyanmaya baslayacagim
Bugun erken kalktim
Su icip yurudum ve kostum

Oglen su ve kahve

Aksam yemegimi az once yedim
Bir kase corba
Ve salata , bir dilim ekmek

Ilerleyen saatlarde bir tane daha spor yapacagim, 46 dakikalik her zmana yaptigim videoyu yapacaktim ama vazgectim.
Gecenin bir yarisi evin icin ziplayamam.
O yizden bolgesel calisacagim
Kol bacak ve karin..

Bilginize
ah canım akşama kadar aç kalma işini bu hafta inşallah çözücez dimi seninle. Akşam yemeğin ne güzel halbuki sabaha da birşeyler olsa mis olacak
Aman diyim dikkat et ben daha detoks bile bakamadim kendime =( detok yaparsam ben spor yapamam kesin cunku spor programim diyetten daha agir geciyor
ben de spor yapamadım dün resmen marga aynen :(
Eki Görüntüle 2036685 Elektrikler yok spora verdim kendimi :spor:

Bitti çok şükür...

2 set 60 adet mekik
Kol çalışması yaptım 2 set 20 kez
İç bacak 2 set 20 adet
Arka bacak 2 set 20 adet
işte buuuuuuuuuuuuuu:KK9:
:kusmuk::kusmuk:Birdeeee 2 şişe daha içtim :kusmuk::kusmuk:
hahahaha ay bu kızın sudan tiksinmesi beni öldürecek sanki işkembe iç diyoruz hahahah. Ama dün su performansın çoook iyiydi bugün de bir tık fazlasını bekliyorum:63:
Eki Görüntüle 2036689 Sabah 10:00
1 dilim kavun
Küçük elma
Küçük muz
Biberli peynirli omlet
7 zeytin
Serçe parmağım kadar simit
5 ceviz

Ara 17:00
1 avuç Antep fıstığı
Akşam 18:00
1 kase cacık
1 porsiyon kıymalı patlıcan yemeği
Akşam resimdeki kadar
Gülbecim serçe parmağının resmini de beklerdim :63:o kadar simit yenilmiş sonunda ya kocamans serçe parmağıııınnn:KK57:

:KK70:

Afiyet olsun canım harika bir gün olmuş :cool:
Kizlar m3num

Sabah öğle akşam sut muz
Ara 1 muz y3sil çay
Ara 2 türk.kahvesi 1 hurma 1 k kayısı
Ara 3 türk.kahvesi 2 k kayısı 1 hurma kahve fincanı ile leblebi

Sporum
50 dakika yürüyüş : 100p
35 dakika step: 105 p
100 jj 100 spuat: 40 p
420 bölgesel hareket : 84 p

Toplam: 329 puan
Sporuna nazar değmesinlerde sily den sonra tevafuuukkk:KK37:maşallah kız. Menün aşırı renkli ne yorum yapsam ki:KK70:
menümü yazayım hemen :
kahvaltı
1 yumurta ceviz peynir zeytin domates salatalık
öğle
patates kavurması 1 kaşık, 1 kase yoğurt
ikindi
1 kase patlamış mısır :skandal:
akşam
yok
spor:
20 dk cardio
35 dk yürüyüş

bugün eş özrü tayinleri için tercihler açıldı, o yüzden sürekli bilg başında okul araştırıyorum ne yemek yapabildim ne doğru düzgün bir şey yedim, eşimin mısırından yemeyi bildim ama :kızgın:
besin değeri çok yüksek olmayan bir gün olmuş yumoş spor var o güzel. Bugün bol protein almalısın bence. Karbonhidrattan uzak dur emi
Herkese iyi aksamlar kizlar
Şu dukan birayı yapip iyi sonuc alaniniz var mi
Merak icerisindeyim:deli::deli:
canım baya başarılı ben yaptım. Dene bence. Haaa içtim şu kadar verdirdi diyemem çünkü aynı zamanda diyet de var ama baya iyi dene bence
Yarin bende muz diyeti yapicam:bicak:
:rolleyes:hadi bakalım souç ne olcak
MİU KİM Kİ..............................
iyi geceler hanımlar ben ilk iki gün rahattım ama bugün gerçekten çok acıktım. yediklerim mideme yetmedi :) Şuan mutfağa gitmemek için kendimi zor tutuyorum. bu saatte yemek yersem 3 günlük emeği de hiç etmiş olucam. ben en iyisi bugünün menüsünü yazıp yatayım :)
sabah= yarım yumurta, 2 dilim salatalık ve 2 zeytin
öğle= çok az tarhana çorbası ve yoğurt
akşam= kendi suyunda kızarmış 3 kanat yarım kase çorba ve salata
Canım menün çok az kahvaltı çoook daha sağlam yaparsan bu iş çözülür. Yemedin dimi gece? Sakın o gece acıkmalarının oyununa gelme :) bugün daha sağlam yap sabah öğünleri merakla bekliyorum
gunaydin kizlar ben niye kilo vetrmiyirum ya :KK43:
:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
günayydıın:KK54: yine yoğun bir gün yine bilg başında araştırma vs. off, dün biraz cıss olmuştu Allahtan kilo fln almamışım pzt ile aynı çıktım ama :110: Bugün bir detoks içeceği yapayım diyorum kendime;

Yeşil elma kabuğu, Limon, Çubuk tarçın, Kök zencefil, Yeşil çay, Maydonoz, Karanfil

1.5 litre suda kaynatıp soğutup içeceğim öğünlerden önce, bakalımm etki edecek mi??
Günaydııın:dondurma:
detoks içeceği harika. Hadi bakalım gelsin yarına eksiler
Eki Görüntüle 2036826 gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim
Afiyet olsun kuzum. Ben görmek dahi istemiyorum muz süt gınaa geldi:KK70:
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :halay::halay::halay::halay:
Günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn:halay:
Günaydın ben geldimmmmmmmm:KK49:
Hoş geldin :)
gunaydin tatlim :)
:KK53::KK60:
Gunaydinnnnnnnnnnnmnmmm :KK50:
:KK60:
Günaydın kızlarrr... dayanabilirsem bende bugün ayran detoksuna başlıyorum. .. artık 7leri görmeliyim..
Hadi bakalım göreceksin 7 leri inşallah :KK52:
Sen sen sen dün tost mu YEDIN :oha::KK57:
spora gidecektim ama bayılcak gibiydim kare tostun yarısını yedim :( yoksa spor yapamazdım :(:KK17:

:KK73:sen beni mi öptüüüün:KK74:

teşekkür ederiiiiz bibi ben de yaptım bunu baya başarılı

hoş geldin marselinda seni görmek ne güzel daha sık gel :)

Sporda yine dağları taşları delmiş bir sily maşallah nazar değecek arkadaşıma:rolleyes:menü de gayet iyi Detoksa bu kadar dayanabildik

ne güzel şeyler duyuyor bu kulaklar:KK9:

ah canım akşama kadar aç kalma işini bu hafta inşallah çözücez dimi seninle. Akşam yemeğin ne güzel halbuki sabaha da birşeyler olsa mis olacak

ben de spor yapamadım dün resmen marga aynen :KK43:

işte buuuuuuuuuuuuuu:KK9:

hahahaha ay bu kızın sudan tiksinmesi beni öldürecek sanki işkembe iç diyoruz hahahah. Ama dün su performansın çoook iyiydi bugün de bir tık fazlasını bekliyorum:63:

Gülbecim serçe parmağının resmini de beklerdim :63:o kadar simit yenilmiş sonunda ya kocamans serçe parmağıııınnn:KK57:

:KK70:

Afiyet olsun canım harika bir gün olmuş :cool:

Sporuna nazar değmesinlerde sily den sonra tevafuuukkk:KK37:maşallah kız. Menün aşırı renkli ne yorum yapsam ki:KK70:

besin değeri çok yüksek olmayan bir gün olmuş yumoş spor var o güzel. Bugün bol protein almalısın bence. Karbonhidrattan uzak dur emi

canım baya başarılı ben yaptım. Dene bence. Haaa içtim şu kadar verdirdi diyemem çünkü aynı zamanda diyet de var ama baya iyi dene bence

:rolleyes:hadi bakalım souç ne olcak

MİU KİM Kİ..............................

Canım menün çok az kahvaltı çoook daha sağlam yaparsan bu iş çözülür. Yemedin dimi gece? Sakın o gece acıkmalarının oyununa gelme :) bugün daha sağlam yap sabah öğünleri merakla bekliyorum

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Günaydııın:dondurma:
detoks içeceği harika. Hadi bakalım gelsin yarına eksiler

Afiyet olsun kuzum. Ben görmek dahi istemiyorum muz süt gınaa geldi:KK70:

Günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn:halay:

Hoş geldin :)

:KK53::KK60:

:KK60:

Hadi bakalım göreceksin 7 leri inşallah :KK52:

spora gidecektim ama bayılcak gibiydim kare tostun yarısını yedim :KK43: yoksa spor yapamazdım :KK43::KK17:
Hosbuldummmmmmm :KK200:

TANIT DEDİM KENDİNİ:sinirli:
Aaaaaa belim ağrıyor anacım üstüme gelme bugün benim akşama kadar spor niyetine geçecek temizlik ikram hazırlama ve misafir ağırlama seansim var :110:
Ben Sibel 160 boy 80 kilo :bicak: daha ne söyleyeceğiz aydindayim :KK200:

bende tost yemek istiyom ama 2 gundur ekmek yemeiyom alismamak icin uzak duruyom :KK43: 1 kilo vermisim yoplamda ama aksma kadar o 1 kiloyu geri aliyim
Canım yemeee ben de çok nadir yiyorum o da işteyim diye evde olsam inan yemem. onun yerine krallar gibi bir kahvaltı yaparsın. Akşam tartıya sakın çıkma. Beni dinle bak akşamı erken yap geç saate bırakma asla ve hafif yap vereceksin kilo üzülme

Back