- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Aman diyim dikkat et ben daha detoks bile bakamadim kendime =( detok yaparsam ben spor yapamam kesin cunku spor programim diyetten daha agir geciyorkızlar akşam gözüm dönecek gibi hissediyorum kendimden korkuyorum. İnşallah bozmam detoksu ya
Aman diyim dikkat et ben daha detoks bile bakamadim kendime =( detok yaparsam ben spor yapamam kesin cunku spor programim diyetten daha agir geciyorkızlar akşam gözüm dönecek gibi hissediyorum kendimden korkuyorum. İnşallah bozmam detoksu ya
h.buldum canm ♡Aleykumselam canim hosgeldin
Kizlar menümü yazıyorum..
Sabah ve öğlen muz ve süt
5 te de zeytinyagli kabak ve yoğurt
Su:3 lt fazlasi var
Spor @MiuLego
Yürüyüş::: 218 dk== 436 puan
Zumba::::: 15 dk ==30 puan
Ip atlama: 300==60 puan
Mekik::::::: 15 ==3 puan
Toplam 529 puan
Offf nasıl canım çekti yaaEki Görüntüle 2036689 Sabah 10:00
1 dilim kavun
Küçük elma
Küçük muz
Biberli peynirli omlet
7 zeytin
Serçe parmağım kadar simit
5 ceviz
Ara 17:00
1 avuç Antep fıstığı
Akşam 18:00
1 kase cacık
1 porsiyon kıymalı patlıcan yemeği
Akşam resimdeki kadar
Benim her ikisinde de hiç olmadı. Ama bir arkadaşım da aynı senim gibi oldu canım ikinci de gayet rahattı.tevafuk55 hippotalamus 2. Hamilelikler nasıldı kızlar bulantı filan ben kızımda hiç birşey yiyemiyorsum bu zamanlar çubuk kraker dışındA rabbimin lütfu bunda bulantım Yök sizinde farklı oldu mu kızlar
şu tekerleki aletten bende de var ( adını unuttum) ama ben yapamıyorum, sırf kol yoruyor, karın kası calıstırmalıymıs, yanlıs yapıyorsun hareketi dedi eşim dogrusunu gösterdi o an ne kadar zor oldugunu anladım, zorlanmıyor musun cnmEki Görüntüle 2036685 Elektrikler yok spora verdim kendimi
Bitti çok şükür...
2 set 60 adet mekik
Kol çalışması yaptım 2 set 20 kez
İç bacak 2 set 20 adet
Arka bacak 2 set 20 adet
Ah kıyamam kuzum ya porsiyonu göstermek istedim onda attımOfff nasıl canım çekti yaagün boyu muz yiyen biri olarak afiyet olsun canım suoer m3nu olmuş
Benim her ikisinde de hiç olmadı. Ama bir arkadaşım da aynı senim gibi oldu canım ikinci de gayet rahattı.
Aynen bende içiyorum ara ara çok etkiliTeşekkür ederiz bunu baya yaptık biz gerçekten cok etkili
Evet ben yapmıştım canımHerkese iyi aksamlar kizlar
Şu dukan birayı yapip iyi sonuc alaniniz var mi
Merak icerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?